Kuaförde yaşanan olay

4. bayan haklı 4-5 yaşındaki çocuk çok uzun beklemez sıkılır bu da anneyi strese sokar kuaför kapıdan girince güzel bir dille işinin uzun olduğunu isterse daha sonra gelebileceğini söyleseydi kadında bu kadar laf söylemezdi...

hem ne olursa olsun o müşteri ... onu kovmak ne kadar kaliteli bir iş yeri olduğunu gösterir... işletme sahipleri orta yolu bulup sakinleştirmeyi bilmeli... eğer bu işe devam etmek istiyorsa bir kişinin hakkında yaptığı olumsuz eleştirinin ilerde nasıl sonuçlar doğurabileceğinin farkında olmalı... kimse vazgeçilmez değil her sokakta kuaför olduğunu unutmamasın

Bir ilk sayfayı okudum birde son sayfayı cevap veriyorum katil uşak :)) ayıp etmiş kuaför abla da nereye bağlanacak konu merak ettim şikayet falan mı edeceksiniz

kuaföre gitmeden randevu almak en mantıklısı. ama kuaför bi daha gelmezsin diye ayıp etmiş

Ben bi tek Ayşeyla Fatmayı anladım,bir de kuaför kovmuş

Kendimi ticaret hukuku dersinde gibi hissettim bizim çatlak hocada 50puanlik bu tarz vaka sorular sorardi konuya gelince bence 4. Bayan haklı ki konu sahibinin ben 4. Bayan olduğunu düşünüyorum belki değildir ama bu bi his çünkü kuaför hem kadını bekletiyo o kadar bilgi vermiyor hem de utanmadan kovuyo bi tarafları kalkmış asla bidaha gitmezdim olayı da anlatırdım heryerde

Burada kadında saf gibi beklemekle hata etmiş siz de sormamakla hata etmişsiniz. Kapıdan girene "hoşgeldiniz ne yapılacaktı?" demiyor musunuz? Ve size istediğini söylediğinde elinizdeki işe göre beklemeye almıyor musunuz?

ikiside haksiz.tartismaya gerek yok.islemi sorulur ,bekleme suresi soylenir.oda kabul ediyorsa bekler etmiyorsa tesekkr eder cikar gider.bazen bekleme sureleri uzayabiliyor.en iyisi randevulu gitmek.yoksa beklersin.

İki çocuklu kadın. Benim kuaförüm her zaman içeri girdiğim anda ne kadar bekleyeceğimi söyler. Kadını hem gereksiz bekletip hemde özür dilemek yerine terbiyesizlik yapmış.

hiçbişey anlamadım

dengesiz kuaför ne olak cok kaybeder musterii

Bu ne yahu ayse fatma dan baska hic bir sey anlamadim ....
Olay şöyle galiba kuafore iki bayan gidiyo çocuklu ve cocuklarda dahil hepsinin kuforde isleri var bu kisilerin isi bitmemisken ardindan 4 bayan daha geliyo tabi kuaförun isi uzun onlara bekleyin soyluyo aradan 20 dk gecmis bir 45 dk daha bekmeleri gerekmiski 4 müşteri kiziyo kuaförde bi daha gelmeyin söylüyor 4 musteride al basina cal diyorlar cikip gidiyorlar ....bence suclu kuaför çünkü madrm o kadar mesgul kendini adam akilli isi bilen bir kisiyi tutsun ve anlamiyorum bu kuaforlerin havasini sanki dunyada tek kuafor kendileri yapmazsa yapma ama karsindakiyle düzgün konusacaksin kim oluyorsun ki sen ....4 bayan o kuaförü dovmeliydi

Kuaför suçlu. Ben öyle bir kuaförün müdavimi olsam ve başka bir müşteriye öyle davranılsa, bir daha gitmem...

Kadını 45 dakika beklet sonra gelmezsen gelme de. Sanki altın suyuyla mı yıkıyor saçları?

Keşke biraz daha karışık anlatsaydınız, günlük beyin jimnastiğim yarıda kaldı.

Kuaför densiz, anne haksız.

Olabildiğince anlaşılır yazmayan çalıştım. Anlamaya lar parmaklarını yorup cevap yazmasinlar.
Bu atarla anladığım kadarıyla siz kuaförsünüz.. ve haksızsınız.. müşteriyi kovmaya hakkınız yok..

Bir benzeri başıma gelmişti ama bana dk verdiler verdikleri dk dan hariç 1 saat rahat beklemiştim ve çok sinirlenmiştim.Kuaförden kovulmadım,zaten haklıydım.Haklı olan kimse yok bana göre burda.Kadın saat vermemiş müşteriye,müşteri kaç dk sürer diye sormamış.İkisininde birbirinden haberi yok.Müşteri atar yaptığı için haksız.Kuaförde dükkandan kovduğu için haksız.

Yani haklı taraf yok iki tarafta haksız.E durum bu olunca birdaha da gitmem.O kadar atardan ve kovulmadan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…