Kuafördeki kız çocuğu

Canm smdıkı cocuklar cok fena ben okul öncesi öğretmenym dedıklernı takacak olsaaak ısımz var :))) Yuzumdekı bene kadar dkkat edıp yorum yapıyorlar. Hcbse dkkatlernden kacmıo cnm O yuzden boş yere kendnı uzme verırsn kılonu

Hiç üzülme arkadaşım yaşımız kilomuz aynı hatta ben daha kısayım desem yeri üşengeçliğimden spor yapmıyorum ama ramazandan sonra gidicem inşallah. Takma kim ne derse desin verilmiycek bişey değil sonuçta ben yavas yavas kilo vermeye başladım yemek yemeyi çok seven biriyim hala yiyorum ama porsiyonlarımı küçülttüm ve eskiden günde 3 bardak su içerdim şimdi 2.5 litre rahat gidiyo içmessem olmaz Ha bide genelde yemek yerken yoğurt yiyorum zayıflatıyomus :)
Arkadaşlarında dediği gibi diyet yapsanda söyleme sinir ediyolar insanı

​İyi geceler öncelikle bir doktora git insülün direncine ve tiroitlerine baktır belki hormonların az çalışıyordur eger hormonlar az çalırşa kilo yapar.

79 kiloyum boyum da 1.65

canım bende aşırı kilolusun falan zannettim.. inan ki takacak bi kilon yokk..biraz toplusun o kadar.. kaldı ki çok gençsin dahaa..metobolizman hızlıdır.. birazcık azimle hemencecik verirsin sen onları eminim..kendine güven yeterki.. küçücük bir çocuğun lafıyla veya diğer insanların lafıyla hayatını çekilmez kılma.. kimse senden değerli değil.. benimde bir kısmını verdiğim, biraz fazlam var seni çok ii anlıyorum canım.. insanlar düşüncesizce konuşur, sen kilomu aldın gbi gereksiz sorular sorarlar ancak..umursama onlar hayatta hep olacaklar.. dr.a göründün mü bilmiyorum.. eğer gitmedinse bi kadın doğumcuya ve dahiliye uzmanına git derim. altında bi sebep varmı öğrenmiş ollursun.. ben ikisinede gidip tüm tahlil röntgen ultrason ne varsa yaptırdım bişey çıkmadı.. sende bi kontrol ettir canım.. en önemlisi sağlık.. kilo alıp verilebilen bişey sonuçta.. sakatlık da var Allah korusun..geri dönüşü olmayabiliyor..öyle değil elimizde sonuçta..çok şükredelim..azmedelim.. gitsin kilolar inş. canımm :13:

Evet gitmiştim doktora hatta okul için rapor yazarken teşhis obezite yazmış 1 günlük istirahatle. Ne alakaysa artık. Biraz şekerim yüksekmiş bi hap vermişti ama çok ta önemli değilmiş sürekli kullanmasan da olur demişti. Bi de kadın doğuma gitmiştim polikistik over vardı zaten 3-4 ayda 1 regl olan birisiyim şaşırmamıştım ona. Ama şuan son durumum ne bilmiyorum çünkü bunları 3 yıl önce yaptırmıştım tekrardan gitmem gerekiyor.

cnm bunda bu kadar üzülcek ne var herşey senin elinde sıcak havayıda fırsat bil 3 litre su iç akşamları yemekten sonra yürü 45 tempolu hatta zamanın varsa fazlası evde tak kulağına oynak müzük salla popoyu canın şeker istedikçe yada tatlımsı bişiler mesela bi lokma reçel ye oyle çikolata falan ymee çayına şekeri atma bitti gitti bi ayda kilo vermezsen cidi anlamda gel tekrar buraya ben burdayım

Hakkaten öyle aman aman bir kilon yok ben de 1.65im yıllar yılı 52de kaldım sabitlendim
Ama öncesinde 57ye çıkmıştım sonra aynada baktım baktım kendime benim neyim eksik ya o çıtı pıtı kızlardan dedim hırs yaptım
Ağzıma bir tane cips atsam yarım saat egzersiz yapıyordum sonra 47-48e kadar düştüm çöp gibi oldum, kemiklerim çıktı
Üstelik bu 1.5 ay gibi bir sürede oldu.
Sadece 4 tane pilates egzersiz hareketi ve aç kalarak (maalesef o zamanlar bilinçli değildim siz bilinçli diyet yapıyormuşsunuz yine iyi)
Sen o kadar da abartma bence yavaş yavaş verirsin merak etme
Şöyle bir 10 kilo ver baya değişir vücudun sonrası sana kalmış istersen devam edersin
Aynı boyda 60-65 kilo olan arkadaşlarım var şişman durmuyorlar

ne obezitesii ya.. o formaliteden yazmış bişey yazabilmek için.. tetkiklerini tekrar yaptır derim..ilaçlarıda düzenli kullan..sana faydası olacaktır..öyle kafaya takılcak şeyler değil. çoğu kadında oluyor.. umutsuzluğa kapılma sakınn..çok gençsin daha sen.. yavaş yavaş kendini yıpratmadan dikkat ederek kilo verebilirsin..birazda yürüyüş.. ekmeği tam tahıllı veya çavdar tercih ediyorum ben.. suyu çok içmeye çalışacaksın bu önemli..tatlıyıda abartmadıktan sonra mutlaka kilo veriliyor..zaten tartıda eksildiğini görünce insan dahada bi şevke geliyor..

Yemezsen metabolizman çalışmaz. çalışmayan metabolizmada da yağ depolar. bırak isveç misveç diyet mi allasen o?
Yediklerini yarı oranda azalt yeşil çay iç bol bol su ve yürüyüş bu kadar inan bana öyle adrenalin gerektirmeyen bir şey bu kg verme olayı. En fazla 3 4 aya istediğin kiloya gelirsin.
Kendini sen getirdin bu hale o yüzden eve kapanmak birilerine darılmak anlamsız çok çok patavatsızlık olmadığı sürece
İftardan sonra çıkıp yürüyoruz arkadaşla hem sohbet ediyoruz zaman geçiyor kös kös evde oturmak melankolik takılmak nereye kadar

Arkadaşım 1 yıl içinde 50 kilodan 68 kiloya çıktım. Güdük necmi'nin kadın versiyonuyum zaten. Gıdığım de bünyemle yarışıyor ön plana çıkmak için. Abim telefonla aradığında "hadi görüşürüz gıdığına selam söyle" diyor. Annem "poponu yardıma çağır da şu işleri bitirelim" diyor. Geçen gün ergen kardeşime saçım nasıl olmuş diye sorduğumda "Muazzez Abacı'ya benzemişsin" dedi sağolsun. Yaz tatilinde plajdaki kadın "kaç aylık?" diye sordu. Ben de "dokuz aylık ama çaktırmıyor kendini 4 aylık sanıyor kerata" dedim.Bunları niye anlattım?

Sen kendine gülersen, başkalarının söylediklerine de gülmeyi başarabilirsin. He kilo iyi bir şey mi? Tabi ki hayır. Tez elden diyete başlayacağım ama uygun pazartesi bulamadım :) Merdiven çıkamıyorum, nefesim kesiliyor. Kilonla barış onu bağrına bas, sev onu demiyorum. Kilonu kendine düşman etme, bir süreliğine ziyarete gelmiş yatılı misafir olarak gör sadece :)

Muthissin yaaa :))))

mutlu olmak istiyorsan, insanların seninle dalga geçmesine takılmayıp,
önce sen kendinle dalga geçmesini öğrenmelisin.

Bende senin gbiyhm kiloluyum,ama artık milleti takmıyorum.

Bi gün minibsteyim sabah işe gdyrum.
Araba tıklım tıklım ayaktaym.
Kadının bri bana dediki,kızım gel sen otur yüklüsün bunlar saygsız yer wermiyolar
Şok geçirdim ama hiç bozuntya wermedim oturdum oraya :))

Ben hep kendimi,en azndan kiloluyum ya bacgm,kolum vs. Olmasaydi diye avtp sukrediyorum.Takma kafanaa,ben taktm bunca sene ne oldu!hicc.
Em azndan sksak kendmzi zayıflarz,derdmzin çaresi war.

senın gıbı okadar cok ınsan var kı dısardaa cok kızıyorum ınsanların bu gereksız konusmalrına muamelelerınee ıkıncı sınıf ınsan muamelesı yapmalarına herkes 90 60 90 olmak zorunda degıl kımsenın kılosuda kımseyı ılgılendırmezz..bunu 5 yasındakı çocuk yapmış hadı o çocuk ama bunu yapan okadarr cok ınsan var kı güyakendını aklı basında zannedennn....umarım bır gun sekılcılıgınn ve sınıflandırmanın olmadığı bır ülkede yasarızz....kılonda cok degıl en kısa zamanda dıyetısyene gıtt...15 kılo verdın mı bıttı bu ıss oda uc ayını alır zaten nolcakk...başka ınsanlar ıcın kendını eve kapatıp ıyıce kılo alırsın sınırdennn..hayat senın hayatınnn sağlığın ıcın ver önce kılonu sonrada o laf edenlere söyleyecek güzel seyler bulursun kılo verdikten sonra...sende onlara söylee kılo mu aldın sen dıe durduk yere ...sende onların canını sıkk bosverrrrr

canim sana 5 yasindaki cocuk demis ben yurtdisina geldigimde bir kemik bir deriydim zamanla 3 cocuk oldu vucudum degisti o gunden beri beni taniyan bir abla var 2 .cocugum bir dogdu kadin hic durmadan hamilemisin sormaya basladi ama bikmadan usanmadan kendisi ebru salli sanki beni 3 ce katlar bende gobek onun heryeri yag fiskiriyor ama bana takmis ve beni kizdirdiginida cok iyi biliyor ve bildigi halde yapiyor neyse artik canima tak etti gecenlerde yine karsilastik aaa hamilemisin kiz sen dedi yok hamile degilim ama seninde dorduzler yolda herhalde dedim kadin sokkk oldu agzindan tek kelime cikmadi can yakiyor kendi cani yaninca sessizlige burunuyor cok kiziyorum boyle terbiyesizlere ve bu tiplerden dolu ama tinnnnlama tatlim ne kusup eve kapatican allah baska dert vermesin kilo verilmeyecek birsey degilki bende dertliyim kilodan gerci pazartesiler bitmiyor ya yaparim bir pazartesi belki

hatırlarmısınız bılmem ama günce dıye bı sarkıcı vardı pop, bayagı ırı kıloluydu yanı hep oylemtanımıstık tv. lerde . bı gun yıne tv. gormustum ve hıc tanımamıstım cok zayıflamıstı konuk oldugu bı programda bahsettı nasıl kılo vermeye karar verdıgıne bı dınleyıcısının yorumunu okumus hem uzulmus hemde azımlenmıs boylelıkle zayıflamıs. zayıflamaya karar verdıgı yorum ıse " sesi guzel ama aynen katana gıbı " y mıs cok zoruna gıtmıs. dıyecegım o kı senın yasadıgını yasayan ınsanlar da var bence uzulecegıne duydugun sozler senı azımlendırsın basarmana sebep olsun ornektekı gıbı

Canım aslında bekar kızlar kiloluda olsa hamile gibi durmuyorlar.
Bendede biraz kilo var iki doğumdan sonra göbekte kaldı sağolsun kıyafet alırken falan dikkat ediyorum ,bunu alırsam kesin hamile zannederler falan diyip çok vazgeçtiğim rahat ve güzel kıyafetler olmuştur.
Bu yüzden sende kıyafet seçimine de dikkat edebilirsin ,çok aşırı kilonda yok ayrıca....

insanlarda ince düşünce yok canım patavatsızlığı dobralık zannedenler var, verilmeyecek bir kilon yokmuş aslında yaşında genç olduğundan daha kolay verebilirsin ama önce mutlaka tembellik etmeden bir sağlık kurumuna gidip muayene olmalısın artık güvencesi olan herkes devlet hastanelerinde bu muayeneleri olabiliyor illa birinin elinden tutup götürmesini bekleme devlet hastanelerindeki diyetisyenlere mutlaka başvur 25 yaşına geldiğinde metobolizman daha da yavaşlayacak bundan dolayı vakit kaybetmemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…