Kuafördeki kız çocuğu

bu cocuklar çok patavatsız bilmem ama ben hiç öle saçmalamazdım kücükkende... bi kere de biri bana çok zayıfsın demişti sanırım bakmayın onlara kıskançlıktan bazen bazende ilgi çekmek için konuşuurlar. ama sizin kilonuz fazla değil bence zayıflarsınız yakında inşallah böyle içe kapanmayın spor egzersiz yapın sevin kendinizi siz değerlisiniz

ben söyle bakiyorum bu kilo sorununa
bence kolay bir sorunun var
cünkü cözümü senin elinde
yani imkansiz degil
kilo vermek zaman -sabir ve disiplin gerektiren bir durum
bunu yaparsan kilo verirsin kesinlikle
ya söyle düsün cok zayifsin ama öyle bir sorunun var ki bunu malesef cözümü yok
senin elinden gelen birsey yok
bence bu daha kötü

evet cocuklar cok acimasizdir
ama insanlarn ne düsündügünü hic umursamayacaksin
evet su an kilolusun ama zamanin var
yavas yavas kilo vereceksin
ve hersey yoluna girecek

aksamlari sakin yemek yeme
aksam 6dan sonra
kilo yapan aksam yemegidir :)
esim bu sayede yillardir hala bir gr kilo almiyor
simdi bende uyguluyorum
bir ayda 4 kilo verdim
:)
ben kilolu degilim ama dogum kilolarim vardi 10 kilo kadar

kendini asla üzme!!! çocuktan duyduğun söz için daha aklı ermeyen herşeyi öğrenme çağında olan bir çocuktan bahsediyorsun beliki çevresinde gördüğü hamileden dolayı söylemiş, bende 18 yaşımda baya şişmandım fırında çalışıyordum önüme ne gelirse yerdim sonuç aşırı kilo aldım sonra bir hırs yaptım yazın her akşam spor yaptım yediklerimi azalttım o çirkin duran kiloyu kısa zamanda attım çevremdekiler iyisin deselerde,kendimce çok iyisin denilemez basenlerm hala var ama çok sırıtmıyorlar tunik giyince kapanıyor :))) günde 2buçuk litre su iç, yeşil çay 2 fincan iç yediklerni azalt ekmek hamurdan uzak dur bak nasıl fıstık gibi oluyorsun vereceğin 10 kilocuk :)) yavaş yavaş verirsen daha sağlıklı asla dışarıya küsme..

benim de başıma böyle bir şey gelmişti otobüste birisi bana da hamile misin demişti neye uğradığımı şaşırmıştım gerçekten çok kötü bir durum seni çok iyi anlayabiliyorum

Ben de kiloloyum aynı olay başıma gelseydi; gülümseyerek "ben hamile değilim ama çok yemek yedim ondan karnım şişti" der yanağından bir makas alırdım...

daha çok gençsin diyette yapıyormuşsun elbette istediğin kiloya ulaşırsın üzülme lütfen.üstelik 5 yaşındaki bir çocuğun söylediğine hiç takılma muhtemelen yakınlarında biri hamiledir ve her göbeği olanı da hamile olarak genellemiştir o..

geçen sene okulda veli toplantıısı vardı,iki tane bayan velimiz bana bakarak konuşuyorlardı bunu görünce hayırdır ne oldu hanımlar dedim gülerek, biri hocam buda mı ikiz dedi,ben şok tabii hangisi ikiz ne diyorsunuz anlamadım dedim diğeri hocam hamilesiniz ya bunlarda mı ilk çocuklarınız gibi ikiz galiba demez mi..hamile değilim ki dedim,güldüm geçtim ama fena bozulmuştum tabii..

benim göbek o kadar ilerlemiş ki millet hamile olduğuma kesin kanaat getirmiş de ikiz olup olmadığını tartışıyor düşün

o aralar salmıştım biraz ama şimdi toparladım sen de toparlayacaksın ama önce kendine güven,kendini eve kapatma sakın.

Kilo ne kadar takma desekte takacağın bir durum. Maalesef insan kiloya odaklandığı dönemlerde böyle hassas oluyor. Normalde gülüp geçilecek bir olaya çok takılabiliyor. Benimde kilo vermem lazım o hassasiyet bende de var.

size yine çocuk sormuş hamile misiniz diye, bana 2 ay önce kadar koca kadın sormuştu, hamile misiniz diye, ben de bozulmuştum hayır demiştim, o da karıştırdım sanırım kusura bakmayın diye kibarca sıvışmıştı o dönem kilom vardı,sonra ekmeği azaltarak 5 kilo kadar verdim, göbek mi dediniz? evet az buçuk hala var

Bana koskoca kız hamılemısın dedı ... regl donemım yakındı bıraz sıskınlık vardı oturuncada dha cok cıkar gobek kız hamılemısın dedı bn sok oldum yok dedım sankı ustune vazıfe hamıle olsam sanane yanı olmasam sanane

Küçücük çocuğun dediğine bakıp üzülme sakın ablacım,ben de 100 kilodan fazla sandım inan , öyle bir anlatmışsın ki,sadece bir kaç kilo versen harika fiziğin olur.Hem yaşın çok çok genç, daha fiziğin oturmaz ki o yaşlarda, sen sanıyor musun ki o yaşlarda çok zayıf olan kızlar hep öyle kalacak, zaten abur cubur yemezsen, kızartma hamurişi vs den bira uzak dursan, birazcık da hareket etsen hemen vereceksin o fazla dediğin kiloları,üzme kendini..

hanimefendicim kendinizi uzmeyin lutfen elalemin ne soyledikleri konusunda. biliyorum soylemesi kolay ama insanlar kilolu da olsaniz kilosuz da olsaniz baska seyler bulurlar elestirmek ya da konusmak icin. zaten 5 yasindaki cocuga da oldugunuzdan buyuk gozukmussunuzdur. neyse bence siz bu gibi seyleri motivasyon olarak algilayin. ama o isvec diyeti dediginiz seye baktim felaket bir sey sabah bir seker bir kahve falan nedir o oyle yahu. hangi akli evvel yazmissa tebrik ediyorum yani! internete koyuyorlar boyle bir suru diyet miyet millet perisan oluyor. bir kere herkesin vucut yapisi metabolizmasi farkli. ac kalmakla zayiflanmiyor. kendinizi ac tuttukca metabolizmanin yavaslar cunku vucudunuz baska besin gelmiyor diye yemegi tutmaya baslar bu sefer. benim size tavsiyem, kendinizi eve kapatip depresyona girmeyin. cok klasik olucak ama mutlaka spor yapin bir spor salonuna yazilin imkaniniz varsa. spor yapmak hem vucudu guzellestiriyor hem de saglikli yemek yemeye tesvik ediyor insani. basit sekerler kilo aldirir hem de sekerinizi alt ust eder, o yuzden kepekli ekmek falan yiyn cunku sizi hem tok tutar hem de sekerinizi belli bir seviyede tutarak kendinizi daha iyi hissetmenizi saglar. bol bol sebze yiyin, protein yiyin. pasta, borek su bu ekstra karbo yemedikten sonra kilo falan almazsiniz. az ve sik araliklarla yemek de cok mantikli mesela. cok kafaniza takiyorsaniz bir diyetisyenle gorusun. hayat hic bir zaman sut liman degil, herkesin bir problemi var ama Allahtan sizin derdinizin dermani var ve siz buna bir cozum bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…