Kuaförlerin gelinleri yolması

Yemek vs ücretini o ödeyecek yemek için ortalama 90 bin gibi bir rakam. Yemek verilmesini de isteyen oydu ben nikah yapabiliriz dedim ama olmaz dedi. gelinliğimi de makul tuttum kiralayacağım. Yapısal olarak ben de böyleyim gereksiz masraf olarak görüyorum hazı şeyler ikimiz de aynı kafadayız aslında ama kendimize dışarıdan bir gözle bakınca huzursuz oldum. Kısa süreli benim evimde yaşayacağız tabii ki eşyalarımı oraya da götüreceğim çünkü hepsi yeni ama benim koltuğumu oturma odasına koyup yeni bir salon takımı alacağıız bir de ufak tefek şeyler, yeni buz dolabı onun haricinde hepsi taşınacak.
 
gratiste makyaji yapan oranin mudur yardimcisiydi
defalarca sordu "ne istersin, elinde örnek fotograf var mi" diye. ama ben öyle çok makyajdan anlamam. hatta düğün zamani bile (nikahtan once hersey dahil 1 eglence) kuafore "cok dogal dursun, sanki arkadaslarim örmüş gibi olsun" diye helen örgü istemistim. oyle cok "gelin gelin" seyleri sevmiyorum :)
o yuzden kadina "yani biraz ozenilmis olsun, seftali tonlarinda dogal olsun, fotolarda parlamasin yeter" dedim
o da dedigimi yapti. hatta eyeliner sürdü yakismadi benim gözüm düşük göz oldugu icin. ben begenmeyince komple sildi yeniden yapti. Ben cok yonlendirmedim anlamadigim icin ama yine de dedigim seyleri dinledi. zaten normalde özel olarak da gelin makyaji yapiyormus, soyledigine göre.
yani ben bu kadini instadan bulup kendim de tutabilirdim:)
bilmiyroum ya yukarida biri kendini sevmek, kendine deger vermek falan demis ozel gununde ozel makyaj sac icin ama ben kendimi zaten cok sevdigim icin ekstra guzellik seylerine ya da ekstra harika elbiseye falan para veresim gelmiyor. cuval da giysem yakisir modundayim
Gratis aynı zamanda kuaför mü? Vay anasını sayın seyirciler.
yok bazi ilcelerinde gratis beauty oluyor. sansima benim esimle tuttugum eve cok yakindi .
ama makyaj malzemelerini sen aliyorsun.
benzer magazalardan bazilari da makyaj 2000 malzemeler onlardandi. sonra ben eksik olanlarimi alip gratise yaptirmanin daha uygun olacağını düşündüm. beautydeki kisi rica etti bir satis danismani benle gezdi testerlardan deneye deneye ne yakisti ne cildime uydu epey emek verdi. hatta " haftasonu indirim gelebilir" diye ima etti sagolsun. haftasonu cidden deli bir indirim geldi herseyi yari fiyatina aldim:) hem de nikahtan bir gün onceye tekabül ediyor
 
Ailesi evlerini satip yeni ev alacakmis, niye ortak mala donusturulsun yahu? Yuzde yuz aile kendi ustlerine alirlar, evlendikten sonra alinsa dahi.
 
Bundan sonraki tüm masrafları o ödesin, sen ve ailen tek kuruş ödemeyin. Yoksa gün gelir karşı taraf " kızınız evde kalma korkusundan tüm masrafları ödedi" deyip aşağılar, insanoğlu bu, belli olmaz.
 
Yani açıkçası çok para bence de . Çünkü çok aşırı zor model topuz falan istememişsiniz şimdi bazı topuzlar duvaklar var ki açılmaması için ciddi işçilik gerekiyor şahsen ben çift duvak ve bombeli topuz yaptırdım ancak o dönem 1 sene öncesinden tutmuştum kuaförü çok uyguna gelmişti şuan ki fiyatlara bence de aşırı fazla . Makyaj konusunda güvendiğiniz birisine yaptırmayı düşünseniz ama aynı gün değil mesela birkaç gün öncesinden provayapark . Saç içinse gizlemek hoş olmayabilir onun yerine bşka bir mahalledeki kuaföre gidip çok sohbet etmeden sadece şu modeli istiyorum deyip geçin . Ben nışanımda ilçede oturuyordum merkezde bir kuaföre aradım istedipim model gösterdim yaptırdım hatta ısrar bu sizin özel gününüzde gelin porselen yapalım dediler istemiyorum aile arasında dedim çünkü gerçekten gerek duymadım evde olacaktı bu yaz yakın bir arkadaşım prof makyaj malzemesi aldı ve kendisi yaptı
 
Ailesi evlerini satip yeni ev alacakmis, niye ortak mala donusturulsun yahu? Yuzde yuz aile kendi ustlerine alirlar, evlendikten sonra alinsa dahi.
Evet tabii ki de benim üstüme olsun demem bile çok çirkin olur. Öyle şeye asla tenezzül etmem evlenirken eşime güvenip evlenmedim Allah korusun ayrılırken de çok şükür arkamda ailem ve mesleğim var. Kendimi babasının kazancıyla aldığı, biz rahat edelim diye oğullarına verilen bir ev için şimdiden küçük düşüremem.
 
Ben garibanım, beauty falan bilmiyorum. Bulunduğum yerde tek alışveriş yeri 3 harfli marketler.
 
Nişanımda kuzenim yapmıştı. Kuaförlere taş çıkarır inanılmaz güzel bir makyaj ve saçtı ama kendi akrabalarım kınıyor artık beni tekrar rica etmek istemiyorum bir de ev hali çok telaşlı olıyor o yüzden kuaföre gideceğim sadece gelin olduğumu söylemem. Kuzenimin düğünü derim. Duvağı da evde teyzemler takabilir biliyorum. Evde takacak insan var da rica etmem kınanmama sebep olur mu diye düşündüm
 
Siz tam benim kafamdansiniz, oldukca hakli ve etik bir bakis aciniz var sizi takdir ediyorum, ev konusu kesinlikle boyle olmali lakin diger konularda ben ve bizim gibi insanlar "tok gozlu" olusumuzdan oturu maddi anlamda cok somuruluyor, bu konuda lütfen dikkat edin.
 
Teşekkür ederim. Aslında o da kendince masraflar yapıyor. Ama bizim Türk toplumu her şeyi damada kitlemeyi sevdiği için çevremden çekinip laf söz eden oluyor diye olayı içselleştiriyorum ve farklı düşünmeye başlıyorum sanırım. Aslında karakter olarak nişanlım ile farklı görüşlerde değiliz o da o olmasın bu olmasın demiyor benim de ne kadar makul bir insan olduğumun farkında ve kaç kez süreci kolaylaştırdığım için teşekkür etti. O da şuan ki harcamalarını minimalize edip ev için biraz daha kenarıya para ayırmak istiyor. İkimiz de düğünü formalite görüyoruz eve eşyaya değer vermiyoruz. Onların alacağı evi belirsiz süre beklemek yerine benim evime girmeyi söyleyen bendim zaten ben de kiradayım. O da kirada ama ben onun evinde yaşamak istemedim.
 
Kınanmaktan korkmayın sonuçta kuaföre gittiğinizde de laf edenler olacaktır herkes memnun olmazki . Siz nasıl rahat edeceksiniz onu düşünün erkeğe çok masraf çıkarmak mutluluk garantisi değilki ne düğünler ne şataftlar yapıp 1 senede boşanan da çok insan var siz nasıl rahat edeceksiniz mesela ben foto çekim günü de gittim kuaföre ilk başta gereksiz gibi geldi bna çıkan fotoları görünce iyiki gitmişim dedim çünkü gerçekten makyaj etkiliymiş fotoda sadece bu konuda nacizane tavsiyem fotoların kaliteli olması için makyajı prof yaptırın şimdiden mutluluklar bebeğim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…