Kuaförlerin gelinleri yolması

Artık yapay zeka var fotoğrafçıya gitmeye gerek yok düz duvarda çektirin
Geminiye atın muthıs bıyere koyuyor sizi.
Ben bu işle ilgileniyorum
Bende gemini prolar prosu var

Aferin böyle devam edin. Adamı rahata alıştırın sonra 2,3 yıllık evli iken eve ben bakıyorum çalışmıyor evde de hizmet bekliyor bir bardağı bile kaldırmıyor diye buraya yazarsınız

Ailesi evlerini satip yeni ev alacakmis, niye ortak mala donusturulsun yahu? Yuzde yuz aile kendi ustlerine alirlar, evlendikten sonra alinsa dahi.
Aile, evi yeni evli çiftin üzerine yapsın demek istemedim zaten. Gider dengesinde adamın da payı olsun diye uyarmak istedim. Ev zaten onlara ait diye giderleri kadın tek başına üstlenmesin anlamında..

Ev, ailenin üzerine olacaktır diye düşündüğüm için uyarmak istedim. Adam da evin giderlerine katılsın diye..
Ailenin verdiği ev bizim almak istediğimiz evi karşılamıyor 1 milyon kadar nişanlım koyacak. Ev haricinde ailesinin başka bir desteği yok. Nişanlım üstleniyor masrafları. Kiracı çıkmadığı için henüz ev de yok yani bakalım o iş ne zaman hallolacak

Anneniz haklı herşeyi siz üstlenmişsiniz mesele kuaför vs değil
Bizde düğünsüz evlendik 2. Evlilik olduğu için ama gelinlik kuaför yatak odası mutfak çeyiz vs yapıldı yine
Ben ceyizimi ve mutfak eşyasının bir kısmını karşıladım
Eşim kuaför gelinlik (söz ve nisandaki ikram tatlılık vs) yatak odası takımı mutfak eşyaları aldı

Nişanlınız ise çantasını alıp gelecekmiş erkeğin bir ağırlığının olması lazım elini taşın altına koymalı
Böyle evlenmeye tüm erkekler evlenir

Kuaföre gelinlik vs onları o karşılayacak ben mobilyaları yeni evimize göre almak istedim o yüzden diğer eve geçince salon takımını vs alacak. Şu an benim kiralık evimde idare edeceğiz açıkçası. Ben de biraz mutfak eşyası aldım bir de yatak odası geri kalanlar mevcut eşyalarım. Yatak odası için gardrop almadım mesela o da yeni evde alacak. Yatak ve baza aldım sadece

Anneni dinle. Maşallah herşeyi yapmışsın. Allah bilir nikah masraflarını bile sen ödemişsinidir şaşırmam.
Adama eşya ile ilgili 5 kuruş masraf ettirmeyip yatak odasını ailenize aldırmanız da takdire şayan bir hareket.

Umarım alır çünkü evlendikten sonra verilen sözler unutuluyor
Evet idareli olmak nikahı kolaylaştırmak bunlar güzel ama sizin ki de fazla olmuş herşeyi siz yapıyorsunuz

Son düzenleme:
Mahalle kuaforleri normalde yaptiklari ayni saci makyaji yapip cok yuksek ucret isiyor. Bir tanidik arkadasimin dugunune gidicemndeyip topuzunu makyajini yaptirip , gelinligi evde giymisti.

Ben de ayni seyi dusundum, ben de dugun falan yapmadim, bizim ozel durumunuz vardi, yurtdisinda evlendik,o sene darbe oldu, yurtdisina cikma yasagi vardi, ailem gelemeyince kaldi vs. Bir sene sonra esim kotu bir kaza gecirdi, en yakinlarla sadece yemek verdik. Ama ev, araba kredisi esimin uzerindedir. Aslinda burda adam pek masraf yapmamis , konu sahibinin evi varsa, yazlik, ciftlik evi, ikinci ev, arsa vs falan aldirip krediyi adama odettirmeli ki cok rahata alismasin.

Benim şehrimde olsa ben de gitmek isterdim. Bu ara aydan aya kendime bir şeyler yaptırıyorum. Önümüzdeki ay diş bakımına gideceğim mesela. Bir ay da cilt bakımına giderdim, fiyatları makul Gratis'in ama şehrimde yok. Bundan sonra böyle valla, kendime bakacağım.

grupanyada da bir suru guzel ve uygun cilt bakim secenekleri var. ben onlara da gidiyorum çok şik mekanlarda ve inanilmaz ilgili davraniyorlar paket satin al diye:)
ama cogu istanbulda. benim şansim evim merkezi bir yerde, yürüye yüruye gidiyorum oradakilere
istersen sen de bak, bir dene sehrinde var mi

Bakayım sağ ol Yengenç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…