- 1 Mart 2023
- 68
- 35
- 3
- 24
- Konu Sahibi leyla123456
-
asıl sorum şu kızlar.. onu düşünmem ve birliktyemişim gibi hayal etmem onun iradesini etkiler mi..
hhhahaha biliyorum sekerim ama ben birkac kez bunu yasadımDüşünmekle olsa ohooo platonik aşık kalmazdk
gelip gecici birsey sanıyordum bende.. içimde onunla ilgili böyle ağır duygular barındırdığımı bilmiyordum allak bullak oldum saka gibi...Kizin birinin dondurma çubuğuna çekim bağlayıp o Lamborghini arabayı kazandığından beri çekim yasasına inanırım.
Güzel düşün pozitifi çek, negatif düşün negatifi çek. Ama bacım artik başkasına cekilmisi de çekme kendine..
Üzüntüden haz almıyorsan tabii.
Dünyada başka adam mi kalmadi çekecek?
hhhahaha biliyorum sekerim ama ben birkac kez bunu yasadım
hıhh mesela ritüel falanda gördüm ama korkuyorum yani öyle seylerden.. tabiki caba sarfetmeden bir yere ulaşılmaz aynen buna da katılıyorum.. ama kuantum cekim yasası falan gercekten içeriğini bilmiyorum bu alanların.. bunu yıllardır farkında olmadan yapıyormuşum aslında.. sadece şu durumda yanlıs birsey yapmaktan korkuyorum böyle düşünerek..Geçen bir arkadaşım birkaç ritüelle doktorayı kazandığını, çocuğu olduğunu vs söyledi.
Mesela ben doktora kazanmasını başarının karşılığı, çocuğu olmasını ise bir hediye olarak yorumluyorum. O ise ritüellerin etkisi görüyor. Sizinki de böyle olabilir. Zaten olacak bir şeyi düşününce o sebeple olduğunu zannediyor olabilirsiniz.
Daha neler duyacaz ah ahKizin birinin dondurma çubuğuna çekim bağlayıp o Lamborghini arabayı kazandığından beri çekim yasasına inanırım.
Güzel düşün pozitifi çek, negatif düşün negatifi çek. Ama bacım artik başkasına cekilmisi de çekme kendine..
Üzüntüden haz almıyorsan tabii.
Dünyada başka adam mi kalmadi çekecek?
O arkadaş çalışmasının karşılığında doktorasını kazanmış, çocuğu da eşiyle ortak çalışmalarının sonucunda yumurtlama gününe denk gelmiş hamile kalmis...Geçen bir arkadaşım birkaç ritüelle doktorayı kazandığını, çocuğu olduğunu vs söyledi.
Mesela ben doktora kazanmasını başarının karşılığı, çocuğu olmasını ise bir hediye olarak yorumluyorum. O ise ritüellerin etkisi görüyor. Sizinki de böyle olabilir. Zaten olacak bir şeyi düşününce o sebeple olduğunu zannediyor olabilirsiniz.
yani cok olmadı hatta kültürel anlamda da cok farklıyız ciddi birsey yoktu görünürde ikimizin arasında.. ama öğrendiğimden beri kalbime sancılar giriyo bende anlamıyorum kendimi..Varsayım olarak konuşuyorum.
Etkilenmiş olup geri dönse riskli değil mi?
Sonra diğer kızda düşünüp etkiliyormuş. Adam git gel devreyi yakar.
Bir kaç gün zaman verin kendinize geçer sonuçta ortak çok fazla bir paylaşım olmamıştır aranızda.
O arkadaş çalışmasının karşılığında doktorasını kazanmış, çocuğu da eşiyle ortak çalışmalarının sonucunda yumurtlama gününe denk gelmiş hamile kalmis...
Rituellik birsey degil evet... Ama pozitif düşünmek etkiler
en nihayetinde Allahın istemesiyle oluyor bende böyle düşünüyorum.. ama fazla düşünürsem gercekten olursa birinin hakkına girer miyim kafamda deli sorular ahahhaaahahaaEvet pozitif düşünceye inanıyorum. İyi düşün iyi olsun en çok söylediğim cümlelerden biridir. Fakat buna daha derin manalar yükleyip çekim yasası demek. Yada iyi düşünmek yerine özellikle bir şeye fokuslanıp onu elde etmeye çalışmak mantığıma aykırı.
Kesinlikle katılıyorum. Bildiğim tek çekim yasası Newton' un kutle çekim yasası...Evet pozitif düşünceye inanıyorum. İyi düşün iyi olsun en çok söylediğim cümlelerden biridir. Fakat buna daha derin manalar yükleyip çekim yasası demek. Yada iyi düşünmek yerine özellikle bir şeye fokuslanıp onu elde etmeye çalışmak mantığıma aykırı.
deli gibi aşk acısı cekiyorum sanki kalbime kramp falan giriyor onu baskasıyla düşününce.. işin trajikomik tarafı konuşurken falan ona karsı öyle umursamaz tavırdaydım ki yada böyle hosuma gitmeyen bi davranışı sözü oldu mu lafımı esirgemezdim.. son 4 gündür falan baskasıyla diye yatakta salya sümüğüm ahshhhhaSevgilisi olan adamı (farzedin ki öyle bir şey var) neden çekmek istiyorsunuz ki?
Kendinizi öyle rituel falan çok kaptırmayınvardır bunda da bir hayır deyip geçin.
Yorgan açık kalmıştır.deli gibi aşk acısı cekiyorum sanki kalbime kramp falan giriyor onu baskasıyla düşününce.. işin trajikomik tarafı konuşurken falan ona karsı öyle umursamaz tavırdaydım ki yada böyle hosuma gitmeyen bi davranışı sözü oldu mu lafımı esirgemezdim.. son 4 gündür falan baskasıyla diye yatakta salya sümüğüm ahshhhha
Bence bu yaşadığın elinde garanti gördüğün bir şeyi kaybetmenin verdiği duygu. Bir kaç zaman sonra bunu göreceksin. Geçmişe takılmadan önüne bak, böyle saçma sapan şeyler düşünerek belki karşına çıkacak harika bir adamı kaçırıyorsundur kimbilirdeli gibi aşk acısı cekiyorum sanki kalbime kramp falan giriyor onu baskasıyla düşününce.. işin trajikomik tarafı konuşurken falan ona karsı öyle umursamaz tavırdaydım ki yada böyle hosuma gitmeyen bi davranışı sözü oldu mu lafımı esirgemezdim.. son 4 gündür falan baskasıyla diye yatakta salya sümüğüm ahshhhha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?