- 1 Mart 2023
- 68
- 35
- 3
- 24
- Konu Sahibi leyla123456
-
evvvettt kesinlikle var cünkü cok kez yasadım... simdi ister istemez düsünüyorum adamı ben... istemeden ya cekersem kendime ya bozarsam ilişkilerini diye aklım cıkıyo.. gönül rahatlığıyla acı bile cekemiyorum yaniİlla ki o kişiyi takmayın kafanıza geçmişte bekarken sizin gibi ben de aramda birşeylerin olmasını istediğim kişilerin iyi ki olmamış iyi ki iyi ki dediğim günleri çok iyi biliyorum. Ayrıca çekim gücüne önceden hiç inanmazdım saçma sapan derdim ama artık inanıyorum kesinlikle çekim gücü var.
ahahhaha tabiki böyle bir yeteneğim yok.. sadece bir seyi cok derin duygularla hissederseniz yada hayalini kurarsanız birsekilde yasıyorsunuz o durumu.. bunu istediğiniz fizik kuralıyla acıklayabilirsiniz yada baska bilimsel alanlarla.. konunun içeriğini bilmediğim icin merak ediyorumÖyle bir yeteneğiniz varsa buradaki kadınların dertlerine bir el atsanız ne iyi olur.
Aslında senin hayatına dair her şey sadece senin elinde bunu içten içe çok iyi biliyorsun. Bizi üzen şeylere o üzme gücünü biz veriyoruz. Tabii ben biraz büyük olduğum için tecrübelerim var, senin de olacak ama tecrübelerini her zaman cebine koy, koy ki bir daha aynılarını yapma.cok cok doğru.. sadece onu bu sürecte düşünmemek elimde değil.. dediğinize gercekten katılıyorum..
tesekkür ederim destek olduğunuz icin.. minnettarım ama gözüm hala yaşlı ahshahhaa. adam cidden bu halimi görse tanıyamaz beniAslında senin hayatına dair her şey sadece senin elinde bunu içten içe çok iyi biliyorsun. Bizi üzen şeylere o üzme gücünü biz veriyoruz. Tabii ben biraz büyük olduğum için tecrübelerim var, senin de olacak ama tecrübelerini her zaman cebine koy, koy ki bir daha aynılarını yapma.
Ben sizde hayat belirtisi görüyorum.Vital bulgularınız yerinde.Allahaşkına çekmeyin şu karaktersizi tekrardan.ahahhaha tabiki böyle bir yeteneğim yok.. sadece bir seyi cok derin duygularla hissederseniz yada hayalini kurarsanız birsekilde yasıyorsunuz o durumu.. bunu istediğiniz fizik kuralıyla acıklayabilirsiniz yada baska bilimsel alanlarla.. konunun içeriğini bilmediğim icin merak ediyorum
Kızz gece gece nöbetçi psikologluk yaptım sana inat etme çık şu cendereden iştetesekkür ederim destek olduğunuz icin.. minnettarım ama gözüm hala yaşlı ahshahhaa. adam cidden bu halimi görse tanıyamaz beni
Sonunda geldiniz.O kadar ciddi yazıyordunuz ki siz veKızz gece gece nöbetçi psikologluk yaptım sana inat etme çık şu cendereden iştetoparla kendini yeni konu aç ayy çok mutluyum kuantumu bıraktım artık sadece fiziğime odaklıyım diye
Ama ama aşk zayıflık değildir. Yanlis insani sevmek zayıflıktır. Der şair...
ahahhahahahah ya o kadar pişmanım ki ona öyle sert ve kavgacı davrandığım icin.. böyle olmasını ve bitmesini gercekten istemezdim... cok büyük hayallerle geldim yani.. suc bende aslında cunku ona yesil ısık yakmadım o biraz meyil etmişti ama korktum yani bağlanırım diye.. ergen gibi dertleniyorum simdiKızz gece gece nöbetçi psikologluk yaptım sana inat etme çık şu cendereden iştetoparla kendini yeni konu aç ayy çok mutluyum kuantumu bıraktım artık sadece fiziğime odaklıyım diye
ahahhahaha cok tesekür ederim günler sonra ilk kez doğru düzgün yüzüm gülüyor..Hayır hani depresif olan bendim bir anda Güzin Abla oldum
Suç sende falan değil çok istese gitmezdi başkasınaahahhahahahah ya o kadar pişmanım ki ona öyle sert ve kavgacı davrandığım icin.. böyle olmasını ve bitmesini gercekten istemezdim... cok büyük hayallerle geldim yani.. suc bende aslında cunku ona yesil ısık yakmadım o biraz meyil etmişti ama korktum yani bağlanırım diye.. ergen gibi dertleniyorum simdi
HahahahahaahSonunda geldiniz.O kadar ciddi yazıyordunuz ki siz veNilMeSeKer ortam birden duygusallaştı,romantizm doldu.Nereye düştüm dedim.
yo yo karaktersiz değil.. tamamenn benim korkaklığım.. herif ister gibi olduğunda sacmalama ciddi bisey olamaz diye gecistirdim ben.. simdi koskoca yatagımda tek basıma dertleniyorum..Ben sizde hayat belirtisi görüyorum.Vital bulgularınız yerinde.Allahaşkına çekmeyin şu karaktersizi tekrardan.
kac yasındasınız kiHahahahahaahaslında hep makaracıyımdır ben bir anda dedim gençliğe bir yardımım dokunsun ben istiyorum ki bütün kadınlar güçlü olsun
36 yaşındayım şekerimkac yasındasınız ki
Aldatan insan karaktersizdir.Bunu zamanla anlarsınız.yo yo karaktersiz değil.. tamamenn benim korkaklığım.. herif ister gibi olduğunda sacmalama ciddi bisey olamaz diye gecistirdim ben.. simdi koskoca yatagımda tek basıma dertleniyorum..
en dinç zamanlar diye düşünüyorum..36 yaşındayım şekerim
Gençliğini nasıl geçirdiğinle alakalı, gençken kendini çok heba etmezsen çook güzel zamanlaren dinç zamanlar diye düşünüyorum..
yok takiplesmiyorduk bile.. sürekli onu düşünmek geliyor içimden.. sizce cekebilme olasılığım var mı onu baska bi ilişkiden. gercejten böyle bisey olmasını istemiyorumKopuk iletişimden kaynaklı herkesin yoluna baktığı flörtmüş sizin ki. Gönlünüze, gözünüze uygun başka biri olsaydı. Bu konuyu açmak şöyle dursun aklınıza dahi gelmezdi. Bazen bir şeylerden garanti hissi alıp kenara koyarız ya bu kişi de sizin için öyle olmuş. İki taraf içinde kuantumun ise yarayacağı ciddi bir çekim olsaydı zaten iletişim kopukluğu yaşamazdiniz.
Hala birbirinizi takip ediyor musunuz? Ayrılırsa vs görürsünüz ordan o zaman çekim yasası vs araştırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?