Kübra...

Elhamdülillah yok ama ben bazen çok hassaslaşabiliyorım üniversite okurken böyle durumlarda arkadaşlarıma derdim sarılın bana sevin beni diye birine sığınma sevilme ihtiyacı hissediyorum geçen gün de bmyle oldu eşim şehir dışındaydı gelince ona sarılma hayalini kuruyordum maalesef olmadı .. benim babam çok iyi bir insandı ama çok soğuktu bir kere sarıldığını saçımı okşadığını bilmem uzaktan severdi epey uzaktan şimdi onu kaybedince bu hislerim iyice depreşti basen babamın fotoğrafı ile konuşuyorum bana niye bir kere olsun sarılmadın diye
Üniversitede arkadaşlarınız varmış şimdi de çocuklarınız var
Kocam sarılmıyor diye yanlışa düşmekten korkuyorum diyorsanız evlatlarınıza sarılsanıza

Önce cok takardım hatta adımı degscem heryerde kübra var ne kadar çokuz farkli olmak istiyorum illa adasim cikiyor heryerde diyordum :)
Karsiniza kübra cikmamasına şaskinim cevrenizde yasamak isterdim belki tek olurdum🤪
Muhtemelen sizin yasitlara hep Kübra isminin yogunca verildiği bir donemmis. Benim de ismimden 3 kisi vardı sinifimda 😁 Allah Lina liyalara sabır versin 😅

Haklısınız gurursuz onursuz yaşamak çok kötü ama ben hiçbir zaman önce kendimi düşünerek bir karar vermedim veremedim şimdi de çocuklarım ı düşünüyorum dediğim gibi kötü bir baba olsaydı her şey daha kolay olurdu ama çok iyi bir baba
Eşiniz çocuklarının annesi aldatarak zaten dünyanın en kötü babası. Çocukların arkasına sığınmaktan vazgeçin. Yarı bir gün o çocuklar büyüdüğünde babanıza sizin yüzünüzden katlandım diyeceksiniz

Herkese hayırlı geceler nasıl başlasam bilemiyorum direkt konuya gireyim eşim genelde işi gereği şehir dışında yaşar eve geldiği gün kanepede uyuya kaldı onu uyandırırken Kübra geldi mi dedi ? Sonra lafı çevirip ablam geldimi dedi ben tabi sordum kim bu kübra diye ablamı gördüm dedi ertesi gün benim çekişmeli boşanmaya gidip dava açmaya gücüm olmadığını anlaşmalı bir şekilde evliliğimi sonlandırmak istediğimi söyledim kızdı bağırdı ben rüyamda anlamı gördüm üstüne kitaplık devriliyordu dedi .. hiçbir şey demedim üstelemedim kızıp bağırıp üste çıkıyor kolumu sıkıyor çocuğun yanımda tatsızlık çıksın istemedim.. ben eşimi çok severek evlendim detaya girmiyorum yani onu kıskanmayacak böyle birleyi kabullenecek bir insan değilim daha doprusu değildim eşim daha önce defalarca kez sosyal medya üzerinden beni aldattı bunu fille dökmüş müdür büyük ihtimal dökmüştür ben sadeve gördüğümü söylüyorum ilk öğrendiğimde doğum günümdeydi kadına mesaj yazmış doğum günümde sanki o güm hayatımın en kötü günüydü çok kötü şeyler yaşadım neyse uzatmayım şimdi bu olay dan sonra bu olaydan sebep gözümden bir damla yaş akmadı çok ta üzülmedim onunla uyumuyorum beraberlik vs yok ama hiçbirşy olmamış gibi davranıyorum dahası bunu bilinçli yapmıyorum aklımı mı kaybediyorum yoksa eşimi mi kaybetmişim içimde bitmiş tükenmiş mi bilmiyorum ama durum bundan ibaret önüm karanlık daha bir karar da vermiş değilim açıkçası eşim kötü bir baba olsaydı daha kolay karar verirdim iyi bir baba ve çocuklarıma kıyamıyorum ama böyle de yaşayamıyorum daha doprusu nereye kadar ayrı yatakta uyumak bir yabancı gibi davranmak ben kadınım sevilmek isterim ilgi isterim o zaman ne yapacağım yanılmaktan kendi bedenime kendime yanlış yapmaktan korkuyorum hep dua ederim yanıltma beni Allahım diye ama insanları maalesef bazı şartlar bazı yanlışları yapmaya sevk ediyor şu an öyle bir boşluktayım ki daha yeni babamı kaybettim ve sevilmeye çok ihtiyacım var benim için dua eder misiniz ben her gün Allahım hakikatı göster diye dua ediyorum ama sanırım hakikat ortada bir erkek neden uykusunda başka bir kadının adını sayıklasın ki
Bende boşanmıyım ama sevilmeye ihtiyacım var hata yapmaya müsaitim aldatatyım mı demek istiyorsun? Yada bizden öyle bi cevap

Ben anlamadım, şimdi adam uykusunda başkasının adını söyledi diye sizi aldatmış olmasından şüphelendiniz ve boşanmak mı istiyorsu

Bende boşanmıyım ama sevilmeye ihtiyacım var hata yapmaya müsaitim aldatatyım mı demek istiyorsun? Yada bizden öyle bi cevap
Ne söylediğinize dikkat edin hata yapmaya herkes müsaittir sizde

Ben mutsuzken cocugumla dogru duzgun ilgilenemiyorum. Bosanma asamasinda evden ayrilmak icin esya toplarken bile cocugun maalesef cocugun bakimini ve ona verdigim ilgiyi aksattim. Sosyal medyadan aldatilsam ve surekli şüpheyle yasasam cocuk falan bakamam, psikopata baglarim herhalde. Cocuguna cok duskun adam aynı zamanda cocugunun annesini uzmeyendir. Kadina kotu davrandikca cocuguna saglikli ve dogru davranamayacagini bilir.

Rüya olayı nedeniyle boşanma kararı almak bana mantıksız geldi.Somut bişey yok ortada.
Ama eşinizin önceden sosyal medyadan sizi aldattığını gördüyseniz ve bu durumu unutamıyor eşinize güvenemiyor ve huzurlu bir aile ortamı oluşturamıyorsanız boşanın elbette.

Öncelikle size çok üzüldüm daha doğrusu bu kadar kendinizi kendi dünyanızı mahvetmenize ... Çocuklar büyür ve büyüdüklerinde göreceksiniz ki keşke bosansa idim keşke yine çocuklarımla babaları kendi dunyalarinda baba olabilseydi diye ,yanlış yapıyorsunuz bu bir evlilik değil çocuklar büyüyünce tek başınıza kalınca kendimi feda ettim ama niçin diyeceksiniz evlatlar yine anne babanın evlatları ancak bu kadar görmezden gelip gözlerinizi kapatmaniza ve kendi dünyanızı mahvetmenize gerek yok . Yol uzun ve ayrılın yaslandiginizda herşey çok geçmiş olur. Ve ben üzgün iken çocuğumla ilgilenemiyorum böyle bir durumda nasıl çocuklarınıza özen gösterebilirsiniz ki ? Nereye dek elbet patlak verir

Herkese hayırlı geceler nasıl başlasam bilemiyorum direkt konuya gireyim eşim genelde işi gereği şehir dışında yaşar eve geldiği gün kanepede uyuya kaldı onu uyandırırken Kübra geldi mi dedi ? Sonra lafı çevirip ablam geldimi dedi ben tabi sordum kim bu kübra diye ablamı gördüm dedi ertesi gün benim çekişmeli boşanmaya gidip dava açmaya gücüm olmadığını anlaşmalı bir şekilde evliliğimi sonlandırmak istediğimi söyledim kızdı bağırdı ben rüyamda anlamı gördüm üstüne kitaplık devriliyordu dedi .. hiçbir şey demedim üstelemedim kızıp bağırıp üste çıkıyor kolumu sıkıyor çocuğun yanımda tatsızlık çıksın istemedim.. ben eşimi çok severek evlendim detaya girmiyorum yani onu kıskanmayacak böyle birleyi kabullenecek bir insan değilim daha doprusu değildim eşim daha önce defalarca kez sosyal medya üzerinden beni aldattı bunu fille dökmüş müdür büyük ihtimal dökmüştür ben sadeve gördüğümü söylüyorum ilk öğrendiğimde doğum günümdeydi kadına mesaj yazmış doğum günümde sanki o güm hayatımın en kötü günüydü çok kötü şeyler yaşadım neyse uzatmayım şimdi bu olay dan sonra bu olaydan sebep gözümden bir damla yaş akmadı çok ta üzülmedim onunla uyumuyorum beraberlik vs yok ama hiçbirşy olmamış gibi davranıyorum dahası bunu bilinçli yapmıyorum aklımı mı kaybediyorum yoksa eşimi mi kaybetmişim içimde bitmiş tükenmiş mi bilmiyorum ama durum bundan ibaret önüm karanlık daha bir karar da vermiş değilim açıkçası eşim kötü bir baba olsaydı daha kolay karar verirdim iyi bir baba ve çocuklarıma kıyamıyorum ama böyle de yaşayamıyorum daha doprusu nereye kadar ayrı yatakta uyumak bir yabancı gibi davranmak ben kadınım sevilmek isterim ilgi isterim o zaman ne yapacağım yanılmaktan kendi bedenime kendime yanlış yapmaktan korkuyorum hep dua ederim yanıltma beni Allahım diye ama insanları maalesef bazı şartlar bazı yanlışları yapmaya sevk ediyor şu an öyle bir boşluktayım ki daha yeni babamı kaybettim ve sevilmeye çok ihtiyacım var benim için dua eder misiniz ben her gün Allahım hakikatı göster diye dua ediyorum ama sanırım hakikat ortada bir erkek neden uykusunda başka bir kadının adını sayıklasın ki
bitirmişsiniz aslında boşanmak en doğrusu

Çocuklarınızı düşünmeniz normal ama annemin mutsuz bir evliliği olacağına keşke zamanında boşansaymış diyorum ve çocuklarınızda bunu düşünecek

Belki kızıcaklar anlamıcaklar ama zamanla herşey yoluna girecek

Senin de nasıl seküler bir çevren varmış. İmrendimahsjshssksj
Kiz nerden bildin, yoktur cevremde pek kapali, İzmirin conconuyum ben de, ne alaka sekülerle bre😐 Kübra Ebubekir'in feminen versiyonu mu? Bişey daha öğrendim bugün. Gerci 2. Kübra da ayni avatarla gelince bi killanmadım degil. Kübra diye prototip var heralde diye düşündüm, ayip olmasin diye ellesmedim.😐

Bence yalnızlık daha ıyı öyle eş var ama eş gıbı deılle olmuyor. Daha da dıbe batıosunuz. Hıc kımse ıstemezdı. Kımse bedenıne, kendıne yanlış yapmak istemezdi.

Kiz nerden bildin, yoktur cevremde pek kapali, İzmirin conconuyum ben de, ne alaka sekülerle bre😐 Kübra Ebubekir'in feminen versiyonu mu? Bişey daha öğrendim bugün. Gerci 2. Kübra da ayni avatarla gelince bi killanmadım degil. Kübra diye prototip var heralde diye düşündüm, ayip olmasin diye ellesmedim.😐
Yok Kübra Ebubekir, Sümeyye kadar overdose olmasa bile yine de muhafazakar çevreler tarafından konan bir isim. Özellikle Hatice ismiyle yan yana kullanılıyorsa. Tabii ki istisnalar olabilir ama genelde böyle. 😁

Neden şehir dısında yasıo eşiniz

Haklısınız gurursuz onursuz yaşamak çok kötü ama ben hiçbir zaman önce kendimi düşünerek bir karar vermedim veremedim şimdi de çocuklarım ı düşünüyorum dediğim gibi kötü bir baba olsaydı her şey daha kolay olurdu ama çok iyi bir baba
Boşandığınızda babalıktan da boşanmayacak. Babalığına güveniyorsanız zaten boşandığınızda da çocuğunuza babalık yapmaya devam edecek. Bence iyi babalığından da o kadar emin değilsiniz. Şu an İyi baba olarak görünüyor çünkü evde işler sizde ona sadece çocuğu iki oynatmak kalıyor. İyi bir baba iyi bir eş de olurdu. İyilik mekanizmamız kişi seçmez ben kötü eş iyi baba ondan ayrılmıyorum diyenlerin hepsinin ayrılınca nasıl iyi bir baba olmayacağını bildiklerinden ayrılmadıklarını düşünüyorum. Çok iyi baba ama anneyi aldatıyor çok iyi baba ama ev huzursuz. Kim inanır?

Back
X