Kübra...

Google'a superfesh Kübra bebek yaz

molly-gibson-cnn.webp
Kubra dünyaya eliyle merhaba isareti yapmis 🤣

Kiz nerden bildin, yoktur cevremde pek kapali, İzmirin conconuyum ben de, ne alaka sekülerle bre😐 Kübra Ebubekir'in feminen versiyonu mu? Bişey daha öğrendim bugün. Gerci 2. Kübra da ayni avatarla gelince bi killanmadım degil. Kübra diye prototip var heralde diye düşündüm, ayip olmasin diye ellesmedim.😐
Yok Kübra Ebubekir, Sümeyye kadar overdose olmasa bile yine de muhafazakar çevreler tarafından konan bir isim. Özellikle Hatice ismiyle yan yana kullanılıyorsa. Tabii ki istisnalar olabilir ama genelde böyle. 😁
Kız benim izmirde de kübra diye arkadasim var oda kapali 😂 Ama bir kac kisi disinda tanidgm kubralar kapali degil alakasi oldugunu dusunmuyorum o yuzden :)

Margaret Hale Haticeyle degil sadece kubra .ablalarimla baya uyumlu hepimizinki birbirne benzyor ondan koymuslar 😂

Yok degilim, ben Asliyim. Memlekette Kübra yok dedim diye herkes Kübra cikti😐
Nasıl yok herkes Kübra
Hatta ben ısmı baska bısey olanlarında gizli Kübra olduğunu dusunuyorum
Göbek adı fılan ılla kı kubradır

Kız benim izmirde de kübra diye arkadasim var oda kapali 😂 Ama bir kac kisi disinda tanidgm kubralar kapali degil alakasi oldugunu dusunmuyorum o yuzden :)

Margaret Hale Haticeyle degil sadece kubra .ablalarimla baya uyumlu hepimizinki birbirne benzyor ondan koymuslar 😂
Kübraların kaderi Büşra ve Tuğba ile kardeş olmaktır zaten. Esra da olabilir. :KK53:

Nasıl yok herkes Kübra
Hatta ben ısmı baska bısey olanlarında gizli Kübra olduğunu dusunuyorum
Göbek adı fılan ılla kı kubradır
Ya bene şaka yapiyorsunuz bence artik, herkes bu kadar Kübra olup ben nasi hic bi tane bile tanimamis karsilasmamis olabilirim, anlamadim, saskinim, üzgünüm, kendimi dışlanmış hissediyorum hhfhfhh

Back
X