- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
- Konu Sahibi Kaybolmus hayaller
Google'a superfesh Kübra bebek yazYok degilim, ben Asliyim. Memlekette Kübra yok dedim diye herkes Kübra cikti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Google'a superfesh Kübra bebek yazYok degilim, ben Asliyim. Memlekette Kübra yok dedim diye herkes Kübra cikti![]()
Ama bir tek ablam var,başka hiç tanıdığım Kübra yok.Halbuki en yakininizda varmis :) Ama illa vardir yani :)) bu arada herkes gercek isminide yazmis oldunickleri biraksakmi napsak
![]()
Esimden haric iki eski sevgilim vardi ikisininde ablası yok tek cocuklarBelkı eski sevgılınız konu sayısının kocası
E o zaman?Evet Kübra
Google'a superfesh Kübra bebek yaz
Kiz nerden bildin, yoktur cevremde pek kapali, İzmirin conconuyum ben de, ne alaka sekülerle breKübra Ebubekir'in feminen versiyonu mu? Bişey daha öğrendim bugün. Gerci 2. Kübra da ayni avatarla gelince bi killanmadım degil. Kübra diye prototip var heralde diye düşündüm, ayip olmasin diye ellesmedim.
![]()
Kız benim izmirde de kübra diye arkadasim var oda kapaliYok Kübra Ebubekir, Sümeyye kadar overdose olmasa bile yine de muhafazakar çevreler tarafından konan bir isim. Özellikle Hatice ismiyle yan yana kullanılıyorsa. Tabii ki istisnalar olabilir ama genelde böyle.![]()
Nasıl yok herkes KübraYok degilim, ben Asliyim. Memlekette Kübra yok dedim diye herkes Kübra cikti![]()
İnanin bende öyle dusunuyorum.Çok alismamis olsam adımı degiscem. Bunaldım kubra gormekten kendim dahilNasıl yok herkes Kübra
Hatta ben ısmı baska bısey olanlarında gizli Kübra olduğunu dusunuyorum
Göbek adı fılan ılla kı kubradır
Kübraların kaderi Büşra ve Tuğba ile kardeş olmaktır zaten. Esra da olabilir.Kız benim izmirde de kübra diye arkadasim var oda kapaliAma bir kac kisi disinda tanidgm kubralar kapali degil alakasi oldugunu dusunmuyorum o yuzden :)
Margaret Hale Haticeyle degil sadece kubra .ablalarimla baya uyumlu hepimizinki birbirne benzyor ondan koymuslar![]()
Çok yaklastinizKübraların kaderi Büşra ve Tuğba ile kardeş olmaktır zaten. Esra da olabilir.![]()
Eki Görüntüle 3191859 Kubra dünyaya eliyle merhaba isareti yapmis![]()
Ya bene şaka yapiyorsunuz bence artik, herkes bu kadar Kübra olup ben nasi hic bi tane bile tanimamis karsilasmamis olabilirim, anlamadim, saskinim, üzgünüm, kendimi dışlanmış hissediyorum hhfhfhhNasıl yok herkes Kübra
Hatta ben ısmı baska bısey olanlarında gizli Kübra olduğunu dusunuyorum
Göbek adı fılan ılla kı kubradır
Yooo hiç de diil.Kübraların kaderi Büşra ve Tuğba ile kardeş olmaktır zaten. Esra da olabilir.![]()
Bence muazzam bır ısımİnanin bende öyle dusunuyorum.Çok alismamis olsam adımı degiscem. Bunaldım kubra gormekten kendim dahil![]()
Benim çevremde öyle.Yooo hiç de diil.
KesınlıkleeeeeeeKübraların kaderi Büşra ve Tuğba ile kardeş olmaktır zaten. Esra da olabilir.![]()
Sende mi Kübrasin?Bence muazzam bır ısım
Olağanüstü hatta
Kız kardeşi değilse bile amcasının kızı falan oluyor o isimlerde. Ben hep böyle gördüm.Kesınlıkleeeeeee
Arkadaşımın ablasının adı Tuğba dıger ablasının adı da Esra![]()
Ah yok ben uc harflıyım ElaSende mi Kübrasin?![]()
Sen hale misin pekıKız kardeşi değilse bile amcasının kızı falan oluyor o isimlerde. Ben hep böyle gördüm.![]()