- Konu Sahibi naneli_limon
Karınca yağı sağlık bakanlığı tarafından toplatıldı hem sağlığa zararlı maddelerle karıştırılıp satıldığı hem de daha çok kıl çıkarttığı için!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bolca pudrala anne sütüde iyiymiş yüzdeki tüylenmeye de emziirirken dök biraz..yüzüne..ha şuda aklıma geldi gözü parlak ve sağlıklı olması için yaparlrdı hala yapar bizimkılr limon damaltılır yandırır da ağlicak birz ama..sürme de çek kaşına gözüne şekil verdr bazen![]()
bolca pudrala anne sütüde iyiymiş yüzdeki tüylenmeye de emziirirken dök biraz..yüzüne..ha şuda aklıma geldi gözü parlak ve sağlıklı olması için yaparlrdı hala yapar bizimkılr limon damaltılır yandırır da ağlicak birz ama..sürme de çek kaşına gözüne şekil verdr bazen![]()
Evt arkadaşlar bende vazgeçtim. Ama çevremde de çok duydum karıncanın yumurtası küçükken kendisine sürülenleri..Hiç çıkmamış tüyleri. Yağıda kimyasal oluyo yumurtasının kendisi olsa neyse... En iyisi büyüyünce lazer yaprıtsın ne diyim :/
minik bir bebeğe bunlar yapılır mı yaa??
sürme falan gerçekten saçmalık.
limon meselesine girmiyorum bile.![]()
ciddiyim tabi saçma gelsede yapmışlar bize yapılıo da hala..bi zararı olamdı zatn ..büyüklrn işte..
ciddiyim tabi saçma gelsede yapmışlar bize yapılıo da hala..bi zararı olamdı zatn ..büyüklrn işte..
limon kesin yapanlar olmuştur
ama sürme falan gerçekten saçma, küçücük bebişin gözleri kızarır yaa![]()
arap ve hac sürmesi yanmaz .limonda yaksada bişy yapmıo o kdr denenmiş körmü edick bence abartmayn bilmeyene kötü geleblio da..yapılmş bişi sonuçta..