KÜÇÜCÜK BİR MAHALLEDE NE DÜKKANI AÇILABİLİR?

Aslında sanırım birada cesarete ihtiyacım var. Dediğim gibi sermaye yok denecek kadar az. Yalnızca kira vermeyeceğim diye düşünüyorum. E şu durumda da hiç satılmayacak birşeyler getirirsem hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum. Birde dediğim gibi elimde zaten sermayem yok. Olmayan sermayeyi batırmak da hiç istemiyorum :KK43:
İş sadece kira vermemekle bitse gelir düzeyi yüksek bir semtte oturuyorum,çevresi çok geniş dükkanlar ,mağazalar,marketler vb,ama yinede bazı açılan dükkanlar kapandı,çünkü sadece kira olayı yok,maliye,muhasebe,belediye ruhsat açma yeri bunlara bile bir dünya para gidiyor,yanlış anlamayın ama gelir düzeyi düşük diyorsunuz o yüzden pek satış yapacağınızı düşünmüyorum sonra içeriden yemek zorunda kalırsınız.

Çok haklısınız. Aslında KOSGEB'in girişimcilik kursuna katılmıştım. Ama sertifikayı değerlendirmek için maalesef proje hazırlatmam gerekiyor. E bunun içinde maalesef bir bütçe ayıramıyorum. Dediğim gibi çok çok küçük bir bütçe ile başlayıp sonraki dönemlerde eğer yapabileceğime inanırsam genişletmek istiyorum.
KOSGEB gibi yerler peşin para vermiyor,sen proje hazırlıyorsun,projenin beğenilmesi gerek,ve açacağız yerin işlek bir yer olması gerek,sen önce cebinden harcıyorsun eğer projen beğenilirse onlar sana ödeme yapıyor ama peşin değil diye biliyorum.

Offfff cesaretsizlik bir şekilde aşılacak da bu kararsızlığı ne yapacağım :KK43: Buradaki potansiyele güvensem hemen bir atılım yapacağım. Ama dediğim gibi insanlarının halen kendi tandırlarında kendi ekmeklerini pişirdiği bir mahallede yaşıyorum :KK43: Bu da elimi kolumu bağlıyor :KK43:

kamuoyu yoklamasi yap sor sorustur ne olsa diye mesela bizim ilcede kuruyemis aktar tarzi bi dukkan yok bana sorsalar bunu derim

deterjan yazıldı mı bilmiyorum ama deterjan işi iyi para kazandırıyor üstelik insanlar almaya mecbur evde yapılabilecek birşey değil açık deterjan bulaşık deterjanı sarı bez vileda kağıt havlu tuvalet kağıdı sabun vb.

avon satabilirsin.böyle az kalitede makyaj malzemesi şampuan falan olabilir.

Anlatıldığına göre 1 milyoncu yeri orası.
Herkes yemeğini evden yer bence gitmezler öyle ev yemeğine falan...Gözlemenin, mantının en iyisini biliyorlardır onlar.

Arkadaşlar merhaba. Küçücük bir mahallede oturuyorum. Çarşıya ve merkeze uzak sayılırız. Böyle bir mahallede az sermaye ile ne dükkanı açılabilir? Fikirlerinizi çok merak ediyorum çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor :KK43: Ama evde oturarak da birşey kazanmıyorum. O nedenle lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

iç çamaşırı üzerine bir yer açabilirsiniz... güzel markalar getirirsiniz... çok gider bence

Sermaye yoksa şirketi nasıl açacaksınız ? Fatura kesmeniz gerekecek ve şirket açmanız zorunlu bildiğim kadarıyla.

Bijuteri dükkanı açabilirsiniz nerde bir takı dükkanı görsem iş yapmayanını görmedim bu sektör son yıllarda baya tutturdu gerçekten :KK68:

Arkadaşlar herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Çiğköfte işi maalesef burada tutmaz. Sanırım iç çamaşırı ve çocuk kıyafeti ile başlayacağım. Açılışı nasıl yapacağımı soran arkadaşlar olmuş. O kadar sermayem var tabiiki. Ama sonrasında çok fazla mal alabilmek için sermayem mevcut değil. 4 senedir kızım dolayısıyla çalışmıyorum ve bu mahalle beni evde otururken fena halde boğmaya başladı. O nedenle hem vakit geçiririm hemde azda olsa kazancım olur diye düşünüyorum.

Ufak paralara büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Bknz ; - Çiğ Köfte Bayilik -

Benim abimde çiğ köfteci dükkanı açtı ve aylık iyi bir geliri var.5000 TL 2 ayda toplanabilecek bir para.

Yani ona buna hizmet edeceğinize bu şekilde geçiminizi sağlayabilirsiniz.

İnternetten kendi düşüncelerinizi ``Türkçe`` imla kurallarına uygun yazabiliyorsanız iş imkanı sunabilirim size.Bir nevi editörlük veya kendin pişir kendin ye gibi düşünün.

Arkadaşlar merhaba. Küçücük bir mahallede oturuyorum. Çarşıya ve merkeze uzak sayılırız. Böyle bir mahallede az sermaye ile ne dükkanı açılabilir? Fikirlerinizi çok merak ediyorum çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor :KK43: Ama evde oturarak da birşey kazanmıyorum. O nedenle lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

tuhafiye, bakkal, bebe giyim dükkanı..

Ufak paralara büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Bknz ; - Çiğ Köfte Bayilik -

Benim abimde çiğ köfteci dükkanı açtı ve aylık iyi bir geliri var.5000 TL 2 ayda toplanabilecek bir para.

Yani ona buna hizmet edeceğinize bu şekilde geçiminizi sağlayabilirsiniz.

İnternetten kendi düşüncelerinizi ``Türkçe`` imla kurallarına uygun yazabiliyorsanız iş imkanı sunabilirim size.Bir nevi editörlük veya kendin pişir kendin ye gibi düşünün.

Söyledikleriniz çok çok mantıklı. Ama dediğim gibi bulunduğum bölgede maalesef çiğköfte işi tutmaz :( Bu arada klavyeyi 10 parmak ve çok hızlı kullanabiliyorum. İş imkanını çok merak ettim. Bilgi alabilir miyim?

aklima ilk gelen borek falan hani cay ile kahvaltilik kucuk bir kafe? acmalari borekleri zaten kendinizz hazirlarsiniz cay da ucuz geriye guzel dekorlu sirin bir mekan insani ceken.

Back
X