KÜÇÜCÜK BİR MAHALLEDE NE DÜKKANI AÇILABİLİR?

Gebze'de yaşıyorum. Dediğiniz gibi talep çok. Bu küçücük mahallede bile 2 tane var :)
bulunduğunuz yer ulaşımı kolay bi yer biraz çevre dışına çıksanız olmaz mı, ev yemekleriyle ilgili bi yer açmak en mantıklısı özellikle çalışan bayanlar çok rağbet gösteriyo ev yapımı reçel mantı erişte sarma vs. iyi iş yapardınız tutulduğunuz takdirde

bulunduğunuz yer ulaşımı kolay bi yer biraz çevre dışına çıksanız olmaz mı, ev yemekleriyle ilgili bi yer açmak en mantıklısı özellikle çalışan bayanlar çok rağbet gösteriyo ev yapımı reçel mantı erişte sarma vs. iyi iş yapardınız tutulduğunuz takdirde

Çok haklısınız. Ama dediğim gibi kira vermeden ve çok riske girmeden ancak bulunduğum yerde birşeyler yapabilirim. Çevrinin dışına çıktığımda maalesef kira vs gibi masrafları karşılayamam :(

Aslında iç çamaşırı, anneler için birkaç parça kıyafet ve eşarp olabilir diye düşündüm. Ama tutabilirliği hakkında şüphelerim var :KK43: Dediğim gibi gerçekten küçük bir mahalle ve merkeze biraz uzak. Ama aynı zamanda gelir durumu da oldukça düşük bir mahalle. Hani gerçekten ne iş yapabilirim konusunda ikilemdeyim. Ama çok çok istiyorum birşeyler yapabilmeyi.

Merkeze uzak,küçük ve dar gelirli bir mahalle...
O zaman insanların merkeze gitmeden ufak tefek ihtiyaçlarını giderecekleri bir mağaza olsun.
Tuhafiye varmış,o yüzden çorap,çamaşır,yemeni demiyorum.
Ama 1 milyoncu güzel fikirmiş.Şimdilik leğen,süzgeç,tepsi gibi ucuz ve çabuk satılan ürünler satarsınız.
Tutarsa bardak çanağa girersiniz.
Dediğiniz gibi bir semtse hanımlar dışarıda çok gezmezler.Yakınsınız diye sizden alışveriş yaparlar.
Eminönü ve İstoç'tan ürün temin edebilirsiniz.

Merkeze uzak,küçük ve dar gelirli bir mahalle...
O zaman insanların merkeze gitmeden ufak tefek ihtiyaçlarını giderecekleri bir mağaza olsun.
Tuhafiye varmış,o yüzden çorap,çamaşır,yemeni demiyorum.
Ama 1 milyoncu güzel fikirmiş.Şimdilik leğen,süzgeç,tepsi gibi ucuz ve çabuk satılan ürünler satarsınız.
Tutarsa bardak çanağa girersiniz.
Dediğiniz gibi bir semtse hanımlar dışarıda çok gezmezler.Yakınsınız diye sizden alışveriş yaparlar.
Eminönü ve İstoç'tan ürün temin edebilirsiniz.

İşte bir tuhafiye daha iş yaparmı acaba yoksa dediğiniz iş çok mantıklı böyle birşey mi olmalı. Dediğim gibi olmayan sermayemle birşeyler yapmaya çalışacağım. O nedenle azda olsa kazandıracak birşeyleri bulabilmenin peşindeyim. Çok teşekkür ederim yorumunuza :)

İşte bir tuhafiye daha iş yaparmı acaba yoksa dediğiniz iş çok mantıklı böyle birşey mi olmalı. Dediğim gibi olmayan sermayemle birşeyler yapmaya çalışacağım. O nedenle azda olsa kazandıracak birşeyleri bulabilmenin peşindeyim. Çok teşekkür ederim yorumunuza :)

Ayrıca kesinlikle mahallemiz tam olarak sizin tabir ettiğiniz gibi. Ben bile bu kadar güzel ifade edemedim :)

Dar gelirli ve kucuk bir mahalleyse surekli alisveris yapan olmaz cok kazanc olmaz gibi geldi. Onun yerine evde yemek isine girseniz? Simdi cok yaygin biliyorsunuz disariya ev yemeği yapmak. Hem de guzel kazandiriyor. Ev rahatliginda çalışıyorsun. En rahati o olur gibi.

Ucuzluk pazarı açarsın. Biraz züccaciye, temizlik malzemesi, biraz nalbur malzemesi ile başlamış olsan
gelen taleplere göre ihtiyaçları belirlersin. Talebe göre yön alırsın. Gönlünce hayırlı uğurlu olsun İnşallah.

Ucuzluk pazarı açarsın. Biraz züccaciye, temizlik malzemesi, biraz nalbur malzemesi ile başlamış olsan
gelen taleplere göre ihtiyaçları belirlersin. Talebe göre yön alırsın. Gönlünce hayırlı uğurlu olsun İnşallah.

Arkadaşlar herkese çok çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel fikirler edindim. Sağolun :)

Back
X