Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuaför için bir tane ağda yapan boya yapan kaş alan vs bir kız bulursun canım hem kendinide geliştirirsin hem başında da durursun ücretsiz olarak kalfa bulursun yaşı 14 15 kızlar oluyor öğrenmek için karın tokluğuna geliyorlar.Gıda işi sanırım burada tutmaz. Kuaförde çok mantıklı. Ama benim hiç tecrübem yok kuaförlük konusunda. Zaten buraya geldiğimden beri yani 6 senedir burada gidebileceğim düzgün bir kuaför bile bulamadım![]()
kuaför için bir tane ağda yapan boya yapan kaş alan vs bir kız bulursun canım hem kendinide geliştirirsin hem başında da durursun ücretsiz olarak kalfa bulursun yaşı 14 15 kızlar oluyor öğrenmek için karın tokluğuna geliyorlar.
Veyahut belediyenin kuaför kurslarına bir dönem gidip öğrenip o şekilde tek başına açabilirsin bir arkadaşım 19 yaşında tek başına kücücük bir kuaför açmıştı çok tutuyor.
Olabilecek dükkan listesi;
Kuaför (ilk sırada en büyük ihtiyaç)
çiğköfteci (buda son zamanlar çok gözde)
kırtasiye (tercih edilir)
küçük butik (toptan kıyafet alıp satılabilir.)
Gözlemeci ev yemekleri
Çay/kahve büfe cafe tarzı
film dvd satış dükkanı
tatlıcı , dondurmacı, sıcak tatlılar vs
kitapçı
şarkuteri tarzı kahvaltılık dükkan hem evlerine sarkuteriden secebilirler hemde orada oturup kahvaltıda yapabilirler
küçük bir sandvicci (xxx sandvicleri tarzı bir marka yaratılabilir bile, ünlü bile olur çeşit çeşit tavuklu soslu peynirli tonbalıklı sebzeli şirin sandviçler)
Madem küçük bir yer, öncelikle ödeyeceğin vergileri kurtarır mı ona bakmalısın
Personel çalıştırmaya zaten girme
Küçük yerlerde imkanlar sınırlı, çünkü hanımlar gıda üzerine her şeylerini kendileri yapıyorlar
Plastik eşya, milyoncu tarzı bir yer tutar gibi geliyor, bir kaç da kırtasiye malzemesi koy bir bölüme
Ama dediğim gibi önce giderleri hesapla sonra işe başla, çünkü ufak yerlerde kısıtlı bir müşteri kitlesi ile zorlanabilirsin
Bir de veresiyeye asla alıştırma insanları, ablamın dükkanından biliyorum çok sorun çıkıyor, parası olduğu kadar alsın herkes.
tuhafiye..incik boncuk ,toka ,dikiş ipliği,şampuan sabun vs...kadınlar meraklı olur böyle şeylere..Arkadaşlar merhaba. Küçücük bir mahallede oturuyorum. Çarşıya ve merkeze uzak sayılırız. Böyle bir mahallede az sermaye ile ne dükkanı açılabilir? Fikirlerinizi çok merak ediyorum çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyorAma evde oturarak da birşey kazanmıyorum. O nedenle lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
1 milyoncu deniyor onlara sanırımjapon pazarı tarzı ama daha mütevazı bir yer
öyle deme bacım o bir milyoncu luk adamı köşe yapar..bir zamanlar ne revaçtı ama..1 milyoncu deniyor onlara sanırım
öyle deme bacım o bir milyoncu luk adamı köşe yapar..bir zamanlar ne revaçtı ama..
Nikah doğum Mevlüt sekeri ve süsleri yapip satacaginiz bir yer olabilir.cok karli bi is.ayrica zevkli.internet uzerinden de devam edersiniz.mesela burada girisimci kadinlar diye bir bölüm var yaptıklarınızı oraya da eklersiniz.ayrica onun malzemesi gayet uygun hobi magazalarinda.
istanbul da yaşıyorsanız halk ekmek:) acayip kuyruk olur.ama kazancı hakkımda hiçbir bilgim yok.
Gebze'de yaşıyorum. Dediğiniz gibi talep çok. Bu küçücük mahallede bile 2 tane var :)