Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi deece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küçük evler gerçekten çok sıcak görünüyor..hemde diğer arkadaşların dediği gibi tıkış tıkış olmamış çok güzel mutlulukla oturun inş..

öncelikle hayırlı olsun eviniz allah huzur versın mutlulukla oturun ınsallah....

bana 1 oda eksık gıbı geldı ?

ev yeni işçilik ve eşyalar cok guzel....genelde siyah ve kırmızı hakim tüm evde.. bende yenı ev aldım ve döşedim...salondakı koltuk takımımız aynı tek fark benımkı krem-kahve...:)) az esya olması ve cocuk olmaması işinizi kolaylaştırıyor...

çok güzel bir evin var tatlım çok cici ve şirin iyi günlerde oturun inşaallah

herkese çok teşekkür ederim kızlar çoooook daha iyileri sizlerin olsun inşallah..
yemek masası ve koltuk takımım hariç gördüğünüz tüm mobilyaları ben çizdim,dayım ve eşim yaptılar..renk ve modeli verdim onlar kesitirip montaj yaptılar...çok ekonomik oldu hem de zevkimize göre olmuş oldu...evimiz küçük olduğu için böyle olması gerekti..gerçi iyi de oldu :)

gule gule agiz tadiyla otur canim cok guzelmis

ezelciiiii:jeyyar:
çok guzel evın banyo süperrr kırmızıı çok tatlı durmuşş
allah saglıkla oturmayı nasip etsin

Süper.

minicikkkkk ama olsun size yetiyorsa sorun yok..güle güle oturun.

Banyo cıvıl cıvıl çok hoş olmuş hele lavabonun altındaki kırmızı dolaba bayıldım,
Yatak odasındaki stickerı beğendim gözünü açar açmaz bahar dalı görmek güzel olsa gerek,
Yatak odasındaki gardrobun yüzünün tamamen aynalı olması odayı geniş göstermiştir eminim,
Yemek masasının altındaki ve mutfaktaki mozaik desenli halı çok güzel,

Emek verilerek mevcut alana göre eşya seçerek çok güzel döşenmiş bir ev, gözü yormuyor fazla tıkış tıkış değil, güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah

valla ben çok beğendim, çok hoş, çok güzel bir tarzı var evin. Güle güle oturun:hulya:

Eviniz çok güzel gerçekten gereksiz çiçekti böcekti doldurmamışsınız çok ferah duruyor. Allah ağız tadınızı bozmasın.

bende beğendim çok güze ve tertemiz en önemlisi senin evin bundan daha iyisi varmı RABBıM herkese hayırlı evler nasip etsin bende banyomu yazın yaptırmayı düşünüyorum pembe yada kırmızı düşünüyordum kırmızı çok canlı olmuş mutfağımda kırmızı sende gördüm fikir oldu güle güle otur...

Böyle bir ev zaten bir mühendisten çıkabilirdi ancak herşey sanki hesaplanarak yapılmış.Bravooo tek kelime ile harika.

dediğim gb belli oluyor.ALLAH mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…