Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi deece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok güzel miş evin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

canım huzur mutluluk içinde oturun inşlh güzeL evinizde çok güzeL çok şık.. şimdi herkez siyah beyaz gri mobilya, ipli simli perde tercih ediyor.. arkadaşlarımın çoğu öylee.. seninki gibi.. evinde gezerken yabancıLık çekmedim yani :)) bu arada mutfaktaki masalarımız aynı canım.. mutluluğunuz daim oLsun..

benim beyaz olsun diye bi isteğim yoktu aslında canım..sadece evim küçük olduğu için mobilyalarda açık renge kaçmayı tercih ettim..hem geniş hem de aydınlık göstersin diye..(bi de ahşap rengini,kahverengiyi pek sevmemm..) o aynalar fln hep göz yanılması yapıp evimi kocaman sanmanız için :teytey: mutfak masası da,küçük ev aletlerimi koymaya yer kalmadı da ben de bunu tercih ettim :dance:

evin çok şeker canım güle güle otur opuyorumnanaktan

ay ikeadaki örnek evlere benziyo çok şeker allah güle güle oturmayı nasip etsin.ama bir arkadaşın banyo paspaslarıyla ilgili fikrine katılıorum.zaten kırmızı banyo paspaslarla kıpkırmızı olmuş.siyahlarıyla değiştirirseniz daha klas durur

evin güzel cnm...mutlu sağlıklı huzurlu güle güle otur inşallah...

özenle ve zevkle döşenmiş bir ev, sen demesen kimse 60 metrekare olduğunu anlamazdı...............
mutlulukla otur sıcak yuvanda ...........

Çok şirin bir ev. ışi de çabuk bitiyordur, ne şanslısın.
ıyi günlerde otur.

Güzelim evim çok tatlı banyoya kapı içeri açıldığı için girip çıkmak zor oluyorsa sürgülü kapı kullanabilirsin banyonu genişletir:))))

Ev olsunda senın olsun allah olmayanlarada versın bızım gbı mutlu ol canımcım hepsı cok guzle

herkese çok teşekkürler..

Güzelim evim çok tatlı banyoya kapı içeri açıldığı için girip çıkmak zor oluyorsa sürgülü kapı kullanabilirsin banyonu genişletir:))))

canım ev inşaat halindeyken onu düşündük ama kullanışlı olmassa dye kapının yerini kaydırdık..hatta dışa açılsa nası olur diye de düşündük ama en guzeli boyle oldu.kolay açılıyor kapının arkasını boş bıraktık opuyorumnanaktan

aa salondaki 3lü kanepem açılıyo 2 kişilik yatak oluyo lütfen kaydirigubbakcemile3

Kendi evin ne güzel işte minik ama çok güzel döşendiği için hiç de sıkışık değil çok cici herşeyin çok beğendim. Huzurla mutlulukla sağlıkla oturun inşallah. a.s.

60 m2 kare bir ev bukadarmı güzel döşenir.harika olmuş herşey yerli yerinde çok düzenli.salon ve banyona ayrıca bayıldım.

nasipse benim evim de hemen hemen böyle olacak. senden fikir aldım canım. mutluluğunuz kocaman olsun da, sıcacık yuvanız olsun. zevkinde çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…