Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi deece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok teşekkür ederim hepinize..epey zaman harcadık beğenilmesi çok güzel kaydirigubbakcemile2

Küçük ama çok güzel bir ev,eşyalar çok zevkle ve kullanışlı olarak seçilmiş,huzurla mutlukla oturun

harika olmuş bence.

ev kendi evin olunca ,tabi insanın mesleği de mühendislik olunca ev minicik de olsa işte böyle süper olur!

eşyalar yerli yerinde tam oturmuş

benim gözüme takılan sadece banyodaki kırmızı paspaslar. bence siyahlı kırmızılı olsa birz daha az göz yoracaktır. yada grili .

güle güle oturun.küçük olması bence pek de sorun yaratmaz. temizlik işin de fazla uzun sürmez. ev kışın çabuk ısınır.

misafir gelmezse sorun yok. e ne olacak cnm onu da salondaki kanepede yatırıverirsiniz...

evin çok güzel cnm bende ev dekorasyonunda kırmızı siyah beyazı düşünüyorum güle güle oturun sağlıkla huzurla :)

hehe başlığa bayıldım zaten kaydirigubbakcemile3 tatlım evin temiizzz,sıcak ve zevkli döşenilmiş görünüyo burdan...huzurla oturun

evin çok gzl cnm.
paspaslarında süper çok beğendim modern döşenmiş güle güle otur cnm.

Canımm evinee bayıldımm ya çok sevimlii tam istediğim gibi kutu gibi çokk güzell ii günlerde oturunn zemuszemus

canım küçük ama çok şirin bi ev banyonda ne tatlı öyle kırmızı kırmızı herşey
allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin kendi evin ya önemli olan okaydirigubbakcemile5

maşallah huzurla oturun inşallah
evinizi xok begendım
hele hele banyonuzu bir harika
kırmızı rengi banyoya mutfağa çok yakışıyor değil mi:)
ünitenizde çok şık..
ama banyonuza hayran kaldım
gülegüle oturun

Canımmm çok şirin bir evin var Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)

çok şirin bi ev zevkli döşenmiş ufak olsun kendinin olsun yahu
benimde evim böyle küçük ama bize yetiyo önemli olan huzur olsun
iyi günlerde sağlıkla oturun inş.

Küçük ama çok şirin bir ömür boyu huzur içinde oturman dileğiylee

küçük ama çok çok şirin ve sıcacık bi ev ben çok beğendimm hihoyyyt
allah huzurlu oturmayı nasip etsin en başı o elbet
ama içi çok güzel düşülerek yerleştirilmiş eşyalar da eve uygun herşeyin çok güzel ama özellikle banyo süpperrrrr

Evin çok Şekermiş canım,
Tv deki ezel ve tabiki de kırmızı banyon süperbilmiyorumkismile

Çok hoşuma gitti benimmm, küçük evleri daha çok seviyorum ben =)
Güle güle oturun =)
olumunekankayizsmile

canım evin ççoookkkk güzell.özellikle banyon ve tv üniten çok güzell çook beğendim.allah ağız tadıyla,sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşalllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…