C CeYz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 9.964 14.476 498 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi bunny5322 #21 tattoos_ .!.: ceyz çok akıllısın az öncede konu açmış admin falan diye Genişletmek için tıkla... Çok zenginmiş de beyfendi,bizim gibilerle günlük yapıyormuş da. Ayy böyle kendini bir şey sananı da görmedim. Hem bodur hem ahlaksız.
tattoos_ .!.: ceyz çok akıllısın az öncede konu açmış admin falan diye Genişletmek için tıkla... Çok zenginmiş de beyfendi,bizim gibilerle günlük yapıyormuş da. Ayy böyle kendini bir şey sananı da görmedim. Hem bodur hem ahlaksız.
G gulendam_34 inanmak yolun yarısıdır :) Kayıtlı Üye 27 Nisan 2012 15.671 18.787 498 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi bunny5322 #22 CeYz .!.: Çok zenginmiş de beyfendi,bizim gibilerle günlük yapıyormuş da. Ayy böyle kendini bir şey sananı da görmedim. Hem bodur hem ahlaksız. Genişletmek için tıkla... salak yaa!!! sana neden özelden yazıyor ki ceyz?
CeYz .!.: Çok zenginmiş de beyfendi,bizim gibilerle günlük yapıyormuş da. Ayy böyle kendini bir şey sananı da görmedim. Hem bodur hem ahlaksız. Genişletmek için tıkla... salak yaa!!! sana neden özelden yazıyor ki ceyz?
C CeYz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 9.964 14.476 498 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi bunny5322 #23 gulendam_34 .!.: salak yaa!!! sana neden özelden yazıyor ki ceyz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki, ben ilk sayfada yorum yazdım ya, mesajla gülücük göndermiş;foyamı ortaya çıkardın der gibi. Ters tepki alınca da ahlaksızlığını döktü işte.
gulendam_34 .!.: salak yaa!!! sana neden özelden yazıyor ki ceyz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki, ben ilk sayfada yorum yazdım ya, mesajla gülücük göndermiş;foyamı ortaya çıkardın der gibi. Ters tepki alınca da ahlaksızlığını döktü işte.