Yok bende art niyetli asla görmüyorum severim de zatenEvet meryem.suresinin inanarak.okunursa etkisi oldugunu duydum bende
Kv art.niyet.görmedim.ben.acikcasi.belliki.torun icin baya heyecanli.rabbim tez zaman da saglikla.nasip etsin inşallah
Ben de bunu anlamıyorum zaten bu kadar heyecan biz yapmıyoruzBence açık ve net şekilde sürekli sormazsa kendinizi daha rahat hissedeceğinizi söyleyin. Bu da bir çeşit baskıya dönüşmüş çünkü.
Bana anlamsız geliyor çiftlere sürekli çocuk sormak. Olursa kadın 9 ay karnını kendi içine çekecek değil. Elbet herkes öğrenecek zaten.
Daha önce kırmadım da değil ama böyle bir kadınKalp kırmadıkça kırılan taraf siz olacaksınız belli. Allah hayırlısını nasip etsin.
Bence olur. Belki o sizin kırıldığınızı düşünür de yapmaz bir daha.Ben de bunu anlamıyorum zaten bu kadar heyecan biz yapmıyoruz
Peki bir daha sormasını mı beklemeliyim yoksa bir daha konuşmamaızda böyle demiştin ama ben geriliyorum duana talibim elbette ama beni sıkıştırma desem olur mı
Hep öyle dedim dedikçe gaza geldi hatta düşünüyoruz dedikçe daha çok sormaya başladıEn iyisi düşünüyoruz çalışıyoruz demek bence
Yarın konuşunca üzülüyorum filan diyeyim en iyisi çünkü düşükten sonra da eşim kimseye söylemeyin aramasınlar üzülüyor zaten demişti anlar belkiBence olur. Belki o sizin kırıldığınızı düşünür de yapmaz bir daha.
Daha önce denedim hiç açılmadı amaBence fazla kasıyorsun. Çalışmalara başladık artık hayırlısı de geç. Bir daha sorma geriliyorum demek olmaz yani. Ne anlam çıkaracak ki bundan. İlişkinizin rengi bir ton açılır. :)
Mesafe koymak istiyorsan ayrı tabi.
O zaman eşin bir kere açık açık konuşsun devamlı kızı sıkıştırma anne üzülüyor filan desin belki o zaman sormaktan çekinirHep öyle dedim dedikçe gaza geldi hatta düşünüyoruz dedikçe daha çok sormaya başladı
Yarın konuşunca üzülüyorum filan diyeyim en iyisi çünkü düşükten sonra da eşim kimseye söylemeyin aramasınlar üzülüyor zaten demişti anlar belki
Çocuğundan duymak üzer belki bir de eşimi biliyorum tatlı tatlı uyarmaz sert uyarır bir de araya onu koyarsam daha çirkinleşir benceO zaman eşin bir kere açık açık konuşsun devamlı kızı sıkıştırma anne üzülüyor filan desin belki o zaman sormaktan çekinir
Karşı taraf iyi niyetli bir şeyler yaparken kırmamak çabası sadece başka ne olacak ki?Iyi madem söyle gitsin. Bu kadar düşündüren ne anlamadım şimdi.
Aynen bende rahatsız oluyorum bu kadar rahat konuşulmasından üstelik ben bir şey dememişken çocuk olmuyor havasına girilmesi beni iyice geren.Art niyet var mı yok mu bilemem ama ben rahatsız olurdum benim özelime bu kadar burunlarını sokmalarından.
Bence uyarmalısın. Sonuçta hassas bir konu. Kendisi de bir kadın ve anlayışla karşılamalı.
Söylemezsem de ben huzursuz oluyorum içim içimi yiyorDaha önce soyledim kırılmadı anlamında bisey yazdın ya ondan sordum.
Haklisin tabi sen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?