Küçük ama süslü evim.Yorumlarınızı bekliyorum.

işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benim hayallerimdeki gibi bi tarz:sm_cool:

yatak odana bayıldım bende böyle istiyorum

kesin kırmızı olmalı..biraz daha koyu tonu:jeyyar:

güle güle kullan evini de eşyalarınıdaa.s.

Canım evin çok şirin ve süslü Allah güle güle oturmak nasip etsin mutluluklar sana...

basliktaki gibi gercektende cok süslüymüs
ben cok begendim güle güle oturun agiz tadiyla

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum yorumlarınız süper olumlu olumsuz her eleştiriyi dikkate alacağım.ortak olumsuz bi eleştiri sanırım tablolar çok yukarda gerçekten söyleyince bende farkettim yukarıda:sm_cool: çogunluk yatak odamı beğenmiş tekrar sağolun cibinliğimi kendim yaptım bu arada resimlerde gördüğünüz çerçeve kenarlarını seramik ve ahşap boyamaları bana ait.

neden tartışma olsun canım zevk meselesi her türlü yoruma açık olmasam buraya bu resimleri koyamam zaten ama o danteli inan annemin zorlaması üzerine koydum farketmişsindir sadece bi kaçtane var hepsi tel kırma aslında ama büyükleri bilirisiniz gelin olduğun belli olsun bari bi tane koy muhabbeti vardır nese...tekrar teşekkür ederim

evet canım evdeki çoğu eşya istikbalin yatak odamda inş olumlu anlamda öldürmüştür:bbo:

Yatak odasınıda kırmızı döşemişsin seni gidi seni dantellere dokunma dantelsiz evmi olurmuş el emeği başka şeye benzemezki

ay çok şirin bir ev. kendimi pamuk prensesin evini seyrediyormuşum gibi geldi. çok özenmiş ve hazırlamışsın. ellerine ve emeğine sağlık. allah şirin yuvanda mutluluk içinde oturmayı nasip etsin.

gercektende susuluymus,nostaljik geldi, kucuklugumdeki ev tiplerine benzettim, moda eskiye donuyor galiba yavas yavas

çok şirin bıcır bıcır bir ev...mutluluklar dilerim....

cok şirin cok güzel bir evin var canım
allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

tekrar teşekkür ederim arkadaşlar daha iisi daha güzeli sizin olsun hayalinizdeki ev nasılsa inş öle evlerde oturursunuz

güle güle otur canım
ama hiç benim tarzım bir ev değil
ben ölee incik boncuk sıkış sıkış heryerde birşeyler olan evleri pek sevmiyorum
zevk meselesi tabii
siz mutlulukla oturun inşallah

gule gule oturun..
mutluluk ve huzurla a.s.

güle güle otur çok şirin bir evin var ama benim fikrim tabi banyodaki aynanın önündeki çiçeklerle kapıda asılı yapay çiçekler olmasa bence daha güzel ama tabi senin zevkin ağız tadıyla oturun inşallah eşya falan boş siz mutlu olun yeter:))

istikbalin takımı dimi o.bende yemek masası var.bişi sorsam koltuk takımı acaba bu takımı koltuk takımımı????cok hoşuma gitti ağız tadıyla oturun inşallah........

canım işte benim küçük evim demişsin ama b ence hiçte küçük değil..bülbül yuvası gibi çok çok şirin..derli toplu..yatak odana bende bayıldım mutfagında öyle cok şirin..renkleri iyi kullanmışsınız..allahım sağlıklı sıhhatli oturmanızı huzurlu oturmanızı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…