Tesekkur ederim, viksde kaynatiyoruz, ama surmuyoruz cunku ufak oldugu icin cok zararliymis.... Aksam hastane sakin olur diye dusunuyoruz. Aglamiyor belki ama huzursuz parcalaniyorBaşta şunu söyliyim evli değilim ve bebeğim yok ama bencocuk yuvasında çalıştım zamaninda öyle bir tecrübe var yani. Bir Şahan alın içine biraz su koyun bir tatlı kaşığı da viks atın sakin kaynatmayın viks erişim yeter onu bebegin oldugu odada ki kaloriferin üzerine koyun. Oda viks kokacaktır hatta o havayı soludukca sizinde çizerlerin açılır ama çok boğmayin odayı.
kapısı açık kalsın bebeğim olsaydı bunu yapardım.
Bence bu şekilde balgam yumuşak bu konuda genelde kendim grip olduğumda bunu yaparım bi deneyin öksürük mutlaka yumuşar ama artarsa hastaneye gitmesinin bile telefonla sorun veya doktor çağırın. Ha bir de doğum doktorunuzu mutlaka telefonla arayın...yerim ben o hasta bebişi yerım yerım yerim masallah
Aile doktorumuz oyle bi riski yok dedi ama allah korusun daha cok ufakDoktora götürün. Allah korusun ama korktuğunuz domuz gribi bile olma ihtimali var bunu da siz teşhis edemezsiniz.
Pardon 40 derece ateş diyen kim ?Hastaneye götürün. 40 derece ates diyorsunuz. Bi doktorun görmesi lazim. Kafaniza göre tedavi etmeye calisiyorsunuz.
Pardon 40 derece ateş diyen kim ?
Aynı sebepten 15 gündür hastanede yatıyo yiğenimiz. İyice ciğere inmeden götürün lğtfen, belki yatmaya gerek kalmadan ilaçla tedavi edilebilicek gibidir.Günaydın iyi pazarlar.
Yigenimin 40 cıktı 4 gün olucak üşüttü sanirsam,ciğerleri dolmuş öksürüyor,balgam var gibi cigerlerinde,hastaneye götürmeye korkuyoruz malüm gündemde domuz gribi var. Ateşi yok kakasi normal, sıklıkla buhar veriyoruz. Oksurugunun gitmesi icin napabiliriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?