En iyi siz biliyorsunuz.Sunnet peygamberin yaptigi, hadis de soyledikleridir. Bir internet sitesinden buraya ekledigin yazi kaynak niteliginde degildir. Emzirmenin tam suresi 2 yil denmistir. Once kesilebilecegi aylar once kesilebilecegi anlamina gelmez. 10 ay tam sure olarak belirtilen surenin yarisi bile etmez. Iciniz rahat etsin diye kafaniza gore esnetmeyin ayetleri.
Allah bağışlasın kızlarıniziemzirmekte sıkıntı yok, doğuma kadar hatta sütün yetiyorsa doğumdan sonra da ikisini emzirebilirsin.
benim doktorum hiçbir sakınca görmedi.
ben de ilk kızım 9 aylıkken 2. ye hamile kaldım ve hem doğuma kadar emzirdim. doğumdan sonra kardeşiyle beraber emzirdim. 2. kızım 11 aylıkken de 3. ye hamile kaldım. iki kızım da 30 aylık olana kadar emdi. şimdi 3. kızımı emziriyorum.
tek zorluğu 5 yıldır emzirmekten sırtım ağrıyor :)
Bu arada sondaki emoji yanlış olmuş,kusura bakmayın:)Allah bağışlasın kızlarınizi
amin :)Allah bağışlasın kızlarınizi
önemli değil :)Bu arada sondaki emoji yanlış olmuş,kusura bakmayın:)
Arkadasim bende oglumu 1.5 sene emzirdim hastalandim ve memeden kes dedi doktor.ne yani simdi bende mi emre karsi ciktim ?Allah askina ya bebegi memeyi kabul etmeyende var neden bu kdr dar aciyla bakiyorsun...Allah iki yil cocugu emzirmeyi de emretti. Simdi bu emri nasil yerine getireceksin? Hamilelikte bebek emzirme supheli bir durum.
Yarim hoca dinden edermis. Mercimek kadar ilminizle burda fetva vermeyin.Sunnet peygamberin yaptigi, hadis de soyledikleridir. Bir internet sitesinden buraya ekledigin yazi kaynak niteliginde degildir. Emzirmenin tam suresi 2 yil denmistir. Once kesilebilecegi aylar once kesilebilecegi anlamina gelmez. 10 ay tam sure olarak belirtilen surenin yarisi bile etmez. Iciniz rahat etsin diye kafaniza gore esnetmeyin ayetleri.
Neden yapamiycam millet ne şartlarda bakıyor sende bakarsın hem ikisi bir arada büyür gider olan oldu bu saatten sonra kendini uzup bebeklerine hissettirme bak ben 24 yaşındayım 1 yaşında kardeşim var ne olcak Allah'tan gelene yapacak bişey yokk :)))Merhaba kk hanimlari. Direk konuya geciyorum. Benim 10 bucuk aylik dunyalar tatlisi bir oglum var ve bugun yeniden hamile oldugumi oldugumu ögrendim. Acikcasi biraz tedirginim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 1.sebep. bebegimi emziriyorum ve emmeye cok düskün yeniden hamile kalanlar emzirmeyi birakmali diye duygum cunku bebegi zehirliyomus.
2.sebep. Esim henuz askerligini yapmadi 2018e kadar tecili var eger bedelli cikarsa bi sekilde ödücez gitmicek. Cikmazsada askere giderse ben 2 cocukla nasil askerlik donemini atlaticam bilmiyorum esiminde askerlik oldugu icin 2. Cocukta onunda endiseleri var.
3.sebep sanirim esim ve kayinvalidemin cocugu istemiyolar sanirim bu askerlikten dolayi. Aslinda esim sevindi ama askerlik var nasil olcak diyip duruyo sabah kaynanamla konustuk oda insallah yoktur diyip durdu morelimi bozdu. Bu aralar durumumuz biraz sıkısık maddi konulari aciyo nasil olck nasil bakcaniz diye. Gelen nasibiylr gelirmis bi sekilde bakilir gelene git diyemem dedim sonra konusurz diye kapatti. Kizlar sunuda belirteyim kesinlikle aldirma taraftari degilim evlat bu sonucta bi sekilde bakar buyur sadece ikisinede yeteri kadar ilgiyi gostericekmiyim basarabilcekmiyim 2 cocuklu anne olmayi diye tereddutyeyim. Sadece sizinle burda konusup icimi döktum yorumlariniz lutfen kırıcı olmasin. Iyi aksamlar.
Sabırsız olucaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?