Küçük bebegimle yeniden hamileymisim.

En iyi siz biliyorsunuz.
Sakin olun artık.
Lütfen şu arkadaşı sinirlendiren de çıkmasın, beynim yandı yazdıklarından.

Walla bende korunduqum halde hamile kaldim oyuzden bisye diyemicem bu korunma mevzusuna olsun bebeqin olmasi olmamasindan daha iyidir ne kadar uqrasanlar var Rabbim kimsenin kucaqini bos birakmasin insaAllah

Allah bağışlasın kızlarınizi

Bende ilk bebegimi emzirirken ikinciye hamile kaldim dr um emzirmemde bir sikinti olmayacagini soyledi. Beslenmene dikkat et dedi sadece. Ben emzirdim hic bir sikinti yasamadim ikinci cocugum suan 1 bucuk yasinda buyugu 3. iyiki olmus birbirlerini oyaliyorlar.

Bence tadını çıkarmaya bakın. Emzirme konusunu da doktorunuza danışın. Çalışmıyorsanız çok sorun olacağını sanmıyorum. Birlikte büyürler. İleride rahat edersiniz. Hayırlı olsun.

Bence tadını çıkarmaya bakın. Emzirme konusunu da doktorunuza danışın. Çalışmıyorsanız çok sorun olacağını sanmıyorum. Birlikte büyürler. İleride rahat edersiniz. Hayırlı olsun.

Emziriliyor diye biliyorum arkadasim ama bizlerde otekinin rizkini yemesn,zehirlemesn diye keserler sütten.doktoruna danişirsan en dogru cvbi almis olursun

Geçen doğru bilinen yanlışlarda vardı emzrimek sakıncalı diye değilmiş ama yine de doktora bir sorun.
Hem bu sizin isteğinize bağlı bir şey değil Allah vermiş olmuş,zor ama güzel birlikte büyürler büyürken zor olur ama sonrası kolaylık.
Kayınvalidenizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum ilk çocuğunuz ikiz de olabilirdi o zaman biri inşallah yoktur mu diyecekti.
Allah evlat vermiş sonuçta isteyen herkese versin.Bir tanıdığım ikinci çocuğu istiyor olmuyor keşke olsaydı da arasında 9 ay olsaydı gece uykusuz kalsaydım o günler bir şekilde geçerdi dedi.

Allah iki yil cocugu emzirmeyi de emretti. Simdi bu emri nasil yerine getireceksin? Hamilelikte bebek emzirme supheli bir durum.
Arkadasim bende oglumu 1.5 sene emzirdim hastalandim ve memeden kes dedi doktor.ne yani simdi bende mi emre karsi ciktim ?Allah askina ya bebegi memeyi kabul etmeyende var neden bu kdr dar aciyla bakiyorsun...

hamileyken düşük riskiniz yoksa emzirebilirsiniz. zehirleme falan hep batıl inanç. hatta doğumdan sonra ikini aynı anda da emzirebilirsiniz. Tandem emzirmeyi araştırın.

Yarim hoca dinden edermis. Mercimek kadar ilminizle burda fetva vermeyin.

Kızım 11 aylık ben de 4 aylık hamileyim. Eşimin maaşı komple ev kredisi ve benim maaşımla geçiniyoruz. İkinci doğunca da ikisine birden bakıcı bulup çalışmak zorundayım. Yine de bu kadar olumsuz görmüyorum kendi durumumu.

Başka çocuk istemediğim için ikisini büyütüp bitireceğim inşallah bu işi, çok zor olacak biliyorum ama imkansız değil sonuçta. Siz de moralinizi bozanlardan uzak durun.

Not:Hamile olduğunu öğrendiğinde 1 ay depresyondan çıkamayan hamile.

Neden yapamiycam millet ne şartlarda bakıyor sende bakarsın hem ikisi bir arada büyür gider olan oldu bu saatten sonra kendini uzup bebeklerine hissettirme bak ben 24 yaşındayım 1 yaşında kardeşim var ne olcak Allah'tan gelene yapacak bişey yokk :)))

Allah koymuştur bir yola
kv çok konuşmasın
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün ikisini de :)

Olan olmuş, bu tarz tereddütleriniz varken keşke dikkat etseydiniz , olduktan sonra ahh vahh demek yersiz oluyor malesef.
Aldıracak bi pozisyonda değilsiniz evli barklı kadınsınız ters bir durum yok sonuçta gelen rızkıyla gelir merak etmeyin hiç .
Sabırsız olucaksınız ailenize yavrularınıza sahip çıkın . o çocuklar eşinin ve senin kayınvalidenin değil bunu unutma yeter :)

Canim keşke biraz dikkat etseydin senin icin zor olucak baya psikolojikmende yipranicaksin inşallah Allah sana sabrini verir kimseyi dinleme tabiki o cocuk da doğacak zor olucak ama büyüyecek kocaninda öyle düşünmesi yanlış o zaman hic yapmicakti seni zor duruma sokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…