- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Korunduğu halde hamile kalan çok insan var. Neden bu kadar yüklendiğiniz konu sahibine anlamadım. Bende planlamadığım bir hamilelik geçirdim. Hayatta herşeyi planlıyamıyorsunuz.Bebegi aldirinca katil olursun zaten iki yil emzirmekle emrolundugunun bilincinde olup ona gore planini yapacaktin ya da cocuga iki yasi dolana kadar sut anne bulacaksin. Planli degildi deyince ne oluyor? Planlasaydin. Biz mi ogretelim nasil plan yapilir?
kadın planlı değil dedikçe niye üstüne gidiyosunuz ? Emretmedi. emzirmeyi tsmamlamk isteyen anne karnındaki süreyle beraber 30 ayı doldurabilinir buyrulnuştur. Yapmayın Allh aşkına kadının kendini suçlu hissetmesine sebeb olacaksınız.Allah iki yil cocugu emzirmeyi de emretti. Simdi bu emri nasil yerine getireceksin? Hamilelikte bebek emzirme supheli bir durum.
Ben anlamıyorum plansız gebelik diye konu gördüklerinde saldırıyorlar resmen, ne yapsın konu sahibi olmuş, aldır diyecekler diye bekledimy
kadın planlı değil dedikçe niye üstüne gidiyosunuz ? Emretmedi. emzirmeyi tsmamlamk isteyen anne karnındaki süreyle beraber 30 ayı doldurabilinir buyrulnuştur. Yapmayın Allh aşkına kadının kendini suçlu hissetmesine sebeb olacaksınız.
Millet bi bilmiş bilmiş egosunu tatmin ediyo sür anne tut diyen öi arasın Allhn emrini nasıl yerine getrcen mi ararsın. Gören de 10 aylık çocu bıraktı kocaya kaçtı yeni çocuk yaptı zannetcek , asıl bu söylediklerinin hakkını nasıl ödeyecekler acep ?Ben anlamıyorum plansız gebelik diye konu gördüklerinde saldırıyorlar resmen, ne yapsın konu sahibi olmuş, aldır diyecekler diye bekledim
Bende ikizlerimi emziremiyorum sütüm kesildi onlar 1 ay küvözde kalıncaVAY benim gibi emziremeyip mama verenlere, sütanne de tutmadım cehenneme direk oldum herhalde.
Hiç üzülme su akar yolunu bulur bir bakmışsın doğmuş büyümüş.
Deme kardeşim.Iyi de plansiz gebelik, Allah nasip etti diye gelip buraya aglayan insan kusura bakmasin ama elestirilince sasirmamali. Anlamayacak bir sey yok. Bile bile lades deniliyor, sonra buraya bir araba dert yaziliyor. Allah nasip ettiyse, rizkiyla geliyorsa, kocan ve kaynana da agzinin payini verecekmissen, iki cocuk da buyuyup gidecekse dert bunun neresinde? Bu sekilde avunun iste, biz ne yapalim... Sorunu cozmussunuz, buraya gelip yapilan dusuncesizlik anlatilinca onca insandan tepki aliniyor haliyle. Hepimiz "Allah nasip etmis, mucize mucize, rizkiyla gelir" demek zorunda miyiz?
Elbette demek zorunda degilsiniz de ilk yazida moral bozacak yorum istemiyorum diyor. Bunu yaparak egonuzu mu rahatlatiyorsunuz ya da konuyu okuyan cahiller aa dogum kontrolu varmis diye ogrensin gibi bir amaciniz mi var onu anlamak guc. Bir sekilde avunabilseydi herkes bu platformda kimse birbirinin derdine teselli vermezdi di mi? Pardon ya unutmusum burasi kadinlarin birbirini azarlama ve asagilama yeri.Iyi de plansiz gebelik, Allah nasip etti diye gelip buraya aglayan insan kusura bakmasin ama elestirilince sasirmamali. Anlamayacak bir sey yok. Bile bile lades deniliyor, sonra buraya bir araba dert yaziliyor. Allah nasip ettiyse, rizkiyla geliyorsa, kocan ve kaynana da agzinin payini verecekmissen, iki cocuk da buyuyup gidecekse dert bunun neresinde? Bu sekilde avunun iste, biz ne yapalim... Sorunu cozmussunuz, buraya gelip yapilan dusuncesizlik anlatilinca onca insandan tepki aliniyor haliyle. Hepimiz "Allah nasip etmis, mucize mucize, rizkiyla gelir" demek zorunda miyiz?
Diger mesajlarina baktim da arkadasin tarzi buymus. Kendi haline birakalim.Deme kardeşim.
Çocuğu senin üstüne atıp ikinciyi doğuracakya sen o yuzden bu kadar atar yapıyosun belli.
Herkes car car sen ben gibi konusamaz.
Kadının ne demek istediğni birkez daha okuyup anlamaya çalısın.
Deste olamıyosanız bari susun köstek olmayın.
Gani karşınızdaki de hamile bi bayan ya biraz özveri yani.
arkadaş konu sahibesinin kaynanası sankiDiger mesajlarina baktim da arkadasin tarzi buymus. Kendi haline birakalim.
Merhaba kk hanimlari. Direk konuya geciyorum. Benim 10 bucuk aylik dunyalar tatlisi bir oglum var ve bugun yeniden hamile oldugumi oldugumu ögrendim. Acikcasi biraz tedirginim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 1.sebep. bebegimi emziriyorum ve emmeye cok düskün yeniden hamile kalanlar emzirmeyi birakmali diye duygum cunku bebegi zehirliyomus.
2.sebep. Esim henuz askerligini yapmadi 2018e kadar tecili var eger bedelli cikarsa bi sekilde ödücez gitmicek. Cikmazsada askere giderse ben 2 cocukla nasil askerlik donemini atlaticam bilmiyorum esiminde askerlik oldugu icin 2. Cocukta onunda endiseleri var.
3.sebep sanirim esim ve kayinvalidemin cocugu istemiyolar sanirim bu askerlikten dolayi. Aslinda esim sevindi ama askerlik var nasil olcak diyip duruyo sabah kaynanamla konustuk oda insallah yoktur diyip durdu morelimi bozdu. Bu aralar durumumuz biraz sıkısık maddi konulari aciyo nasil olck nasil bakcaniz diye. Gelen nasibiylr gelirmis bi sekilde bakilir gelene git diyemem dedim sonra konusurz diye kapatti. Kizlar sunuda belirteyim kesinlikle aldirma taraftari degilim evlat bu sonucta bi sekilde bakar buyur sadece ikisinede yeteri kadar ilgiyi gostericekmiyim basarabilcekmiyim 2 cocuklu anne olmayi diye tereddutyeyim. Sadece sizinle burda konusup icimi döktum yorumlariniz lutfen kırıcı olmasin. Iyi aksamlar.
Hanimefendi, sadece kendi yorumunuzla ilgilenin lutfen. Kotu icerige kib yapin, onun disinda kurallar cercevesinde herkes istedigi yorumu yapar.Deme kardeşim.
Çocuğu senin üstüne atıp ikinciyi doğuracakya sen o yuzden bu kadar atar yapıyosun belli.
Herkes car car sen ben gibi konusamaz.
Kadının ne demek istediğni birkez daha okuyup anlamaya çalısın.
Deste olamıyosanız bari susun köstek olmayın.
Gani karşınızdaki de hamile bi bayan ya biraz özveri yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?