Küçük bebegimle yeniden hamileymisim.

Korunduğu halde hamile kalan çok insan var. Neden bu kadar yüklendiğiniz konu sahibine anlamadım. Bende planlamadığım bir hamilelik geçirdim. Hayatta herşeyi planlıyamıyorsunuz.

Kadın plansız hamile kalmış ama bebeğinı de istiyor. İstemeyen kocası ile kv. Kadına neden bir grup atar yapıyor anlamadım.

Yok öbür çocuğun hakkına girdin diyenler. Ki uyduruk fetva vermekten cekinmeyenler de var. Yok korunduysan olmazdı diyenler. Kocası askere gidecekmiş de nasıl 2. Yapıyorsun diyenler. Kadının kv si sizin kadar atar yapmamıştır yahu. Bu ne böyle

Valla butun bunlar hamile kalmadan dusunulecek seyler. Simdi is isten gecmis, bir sekilde idare edeceksiniz. 3. cocuk icin duzgun korunma yontemleri arastirmaya baslasaniz iyi olur, cunku bunun sonu yok.

Sakin bebegini aldirma bebek nasibiyle gelir cnm Rabbim onun rizkinida fazlasiyla verir size

y
Allah iki yil cocugu emzirmeyi de emretti. Simdi bu emri nasil yerine getireceksin? Hamilelikte bebek emzirme supheli bir durum.
kadın planlı değil dedikçe niye üstüne gidiyosunuz ? Emretmedi. emzirmeyi tsmamlamk isteyen anne karnındaki süreyle beraber 30 ayı doldurabilinir buyrulnuştur. Yapmayın Allh aşkına kadının kendini suçlu hissetmesine sebeb olacaksınız.

Sanki konu sahibi burdaki kadınların gazozuna ilaç atmışta bilerek onlardan çocuk yapmış gibi bir atar gider. Size ne kardeşim ya olan olmuş kadın bas bas diyo ki planlamıyoduk zaten. Nasipte varmıl demekki birazda kader kısmet yani. Kadını günah keçisi ilan ettiniz be.

Tstlım biraz zor olucak ama sen kimseye bakma hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.

Ben anlamıyorum plansız gebelik diye konu gördüklerinde saldırıyorlar resmen, ne yapsın konu sahibi olmuş, aldır diyecekler diye bekledim

Ben anlamıyorum plansız gebelik diye konu gördüklerinde saldırıyorlar resmen, ne yapsın konu sahibi olmuş, aldır diyecekler diye bekledim
Millet bi bilmiş bilmiş egosunu tatmin ediyo sür anne tut diyen öi arasın Allhn emrini nasıl yerine getrcen mi ararsın. Gören de 10 aylık çocu bıraktı kocaya kaçtı yeni çocuk yaptı zannetcek , asıl bu söylediklerinin hakkını nasıl ödeyecekler acep ?

Eğer bebek başka gıdalarla beslenebiliyorsa,anne baba ortak kararıyla iki sene dolmadan da emzirme bırakılabilir
Demişti Mustafa hoca tvdeki sohbetinde

Ayrıca hamile iken annenin ve anne karnındaki bebeğin bir sıkıntısı yoksa büyük bebek emzirilmeye devam edilir
Bunu doktorlar söylüyorlar ki bende oğlumu ikizlere hamileyken ilk 4 ayında emzirdim ((oğlum 2 buçuk yaşındaydı))
Her bebek rızkıyla gelir B Bulutut
Bebeğin herhangi bir sağlık sorunu yoksa,hamileliğin devamı anne için ölümcül risk taşımıyorsa aldırmayı zaten hocalarımız desteklemiyorlar

Sana ilk yıllarda zor olur ama arka arkaya büyütmekde iyi olur aslında
Birlikte büyürler hem kardeş hem arkadaş olurlar

Bende ikizlerime plansız bi şekilde hemde eşim korunurken hamile kaldım
Şu an 6 aylık oldular
Eğer aldırsaydım belki daha rahat bir hayatım olurdu ama şimdi her an binlerce şükür ediyorum Rabbim bana ikiz nasip etmiş diye
İkizlerimi büyütürken yaşadığım her sıkıntı evlatlarımın bir gülüşüne değer.
((Yorumları tam okumadım yanlış birşey yazdıysam kusura bakmayın))

Iyi de plansiz gebelik, Allah nasip etti diye gelip buraya aglayan insan kusura bakmasin ama elestirilince sasirmamali. Anlamayacak bir sey yok. Bile bile lades deniliyor, sonra buraya bir araba dert yaziliyor. Allah nasip ettiyse, rizkiyla geliyorsa, kocan ve kaynana da agzinin payini verecekmissen, iki cocuk da buyuyup gidecekse dert bunun neresinde? Bu sekilde avunun iste, biz ne yapalim... Sorunu cozmussunuz, buraya gelip yapilan dusuncesizlik anlatilinca onca insandan tepki aliniyor haliyle. Hepimiz "Allah nasip etmis, mucize mucize, rizkiyla gelir" demek zorunda miyiz?

VAY benim gibi emziremeyip mama verenlere, sütanne de tutmadım cehenneme direk oldum herhalde.

Hiç üzülme su akar yolunu bulur bir bakmışsın doğmuş büyümüş.
Bende ikizlerimi emziremiyorum sütüm kesildi onlar 1 ay küvözde kalınca
Napayım süt yok diye aç mı kalsinlar bende mama yediriyorum
Galiba sizinle bende süt veremediğimiz için cenneti kaçırdık!!

Deme kardeşim.
Çocuğu senin üstüne atıp ikinciyi doğuracakya sen o yuzden bu kadar atar yapıyosun belli.
Herkes car car sen ben gibi konusamaz.
Kadının ne demek istediğni birkez daha okuyup anlamaya çalısın.
Deste olamıyosanız bari susun köstek olmayın.
Gani karşınızdaki de hamile bi bayan ya biraz özveri yani.

Elbette demek zorunda degilsiniz de ilk yazida moral bozacak yorum istemiyorum diyor. Bunu yaparak egonuzu mu rahatlatiyorsunuz ya da konuyu okuyan cahiller aa dogum kontrolu varmis diye ogrensin gibi bir amaciniz mi var onu anlamak guc. Bir sekilde avunabilseydi herkes bu platformda kimse birbirinin derdine teselli vermezdi di mi? Pardon ya unutmusum burasi kadinlarin birbirini azarlama ve asagilama yeri.

Diger mesajlarina baktim da arkadasin tarzi buymus. Kendi haline birakalim.

Ablamla aramda 16 ay var o zaman annem de zorluklar yaşamış ama Allah vermiş rızkımızı çok şükür.
Bence dua et eşin inşaallah gitmez askere.Çocukların aralarında neredeyse 2 yaş olacak. Aldırmanın düşüncesi bile kötü çok bilinçsiz bir ailesi var eşinin sanırım. Kürtaj bebek katilliğidir asla unutmayalım. Ve Lütfen bundan sonra iyi korunun.

Kim demis zehirlenir falan.biz abim ablam arasinda 15 ay var, ben ve ablam arasi da 17 ay var.annem hep emzrmis bizi hic kesmemis.simdi arkadas gibiyiz ayrica.baslarda zordur evet ama sonrasi olur gider.sen iyi dusun iyi olsun hersey...

Hanimefendi, sadece kendi yorumunuzla ilgilenin lutfen. Kotu icerige kib yapin, onun disinda kurallar cercevesinde herkes istedigi yorumu yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…