Sen daha bi kaç gün önce buna benzer konu açtın diye hatırlıyorum. Kaynanaya sesini çıkarmayıp burda sürekli konu açmakla bu sorunu çözemezsin. O kocasıyla küsse bu senin sorunun değil. Benimde 6 aylık bebeğim var günlük işlerimi zor yapıyorum. Kaynana böyle her gün birilerini toplayıp gelcek olsa yerimden kıpırdamamKocasıyla küsler kendi evine çağıramıyor ben de gelmesin diyip kırmak istemiyorum kandıncağızı
O konuda misafir için kahvaltıya napabilirim diye soruyordu sadece. Kvnin eşiyle küslüğü nedeniyle yine bu hanımda toplanacaktı misafirler.Sen daha bi kaç gün önce buna benzer konu açtın diye hatırlıyorum. Kaynanaya sesini çıkarmayıp burda sürekli konu açmakla bu sorunu çözemezsin. O kocasıyla küsse bu senin sorunun değil. Benimde 6 aylık bebeğim var günlük işlerimi zor yapıyorum. Kaynana böyle her gün birilerini toplayıp gelcek olsa yerimden kıpırdamam
Ya siz gecen gun kahvaltiya 11 kisilik misafir gelecek olan uye misiniz?Kocasıyla küsler kendi evine çağıramıyor ben de gelmesin diyip kırmak istemiyorum kandıncağızı
Aynen. öyle veya böyle kötü olunuyor cünkü. Yapipda kötü olmak insanin zoruna cok gider. Yapma bari konu sahibi ozaman en azindan haklilar dersinHey gidi günler,ben de zamanında elimde 6 aylık çocukla 25-30 kişilik iftarlar düzenledim,yatılı misafirler ağırladım da nooldu? Kimse sağol demedi. Yapan enayidir bu kadar net. Siz de yapmayın,yapıp da kötü olacağınıza yapmayıp kötü olun.
Zorunda değilsen söyleyeceksin canım. Benim bebeğim var işlere yetişemiyorum. Müsait değilim diyeceksin.Onların babaları kömürü az atıyor pahalı diye ev soğuk olunca bizde yıkanıyolar sanki evimiz hamam bizim milletin pis havlusunu saçını temizlemek zorunda mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?