Küçük bebekle misafir ağırlamaktan temizlikten yoruldum

o enayilerden biride benim🖐

Kimseye çocuğunu bırakmamalı.Bu devirde kimseye güven olmuyor.Bebeğe yesin ,tadına baksın diye farklı şeyler verebilirler veya taciz tarzı olaylar.Allah korusun her şey olabilir

Kabul etmemek bu kadar zor degil. Hayir diyeceksiniz. Elalemden ne hayir göreceksiniz sizce. Kayinvalide de kirilacaksa kirilacak. Misafir iyi hos ama kadinin gücü yetiyorsa. Yetmiyorsa herkes kisirini evinde yesin anam
Belki altın falan takıyordur misafirler, gelmelerinde fayda var

Kayınvalidene açık açık misafir istemediğini söyleyeceksin. Başka da bir yolu yok.

Kusura bakmayın da kırılsın kendi evine çağıramıyor diye ne böyle

Her zaman kabul etmeyeceksiniz başka çözümü yok maalesef. Evde hizmetçide olsa sorun bu değil. Sürekli birilerini ağırlamak cidden rahatsız edici bir durum. Ben müsait değiliz diyorum bu kadar basit. Ama anladığım kadarıyla eşiniz ve kayınvalideniz size söz hakkı bırakmıyor.

Misafir kabul etmeyin? Ya da madem hepsi eşinizin akrabası alın bi gün hepsini bitsin gitsin amaçları bebek görmekse. Ya da kayinvalidenizde ağırlayın

Onların babaları kömürü az atıyor pahalı diye ev soğuk olunca bizde yıkanıyolar sanki evimiz hamam bizim milletin pis havlusunu saçını temizlemek zorunda mıyım

Eşinize söyleyeceksiniz. Bu ile dur diyecek. Kocaman insanlar bir de pis bırakıyorlar belli ki. Başka yerde duş almaktan nefret ederim. Nasıl insanlar anlamıyorum gerçekten...

Hayır demeyi öğrenmek lazım.
Bir gün patlama noktasına gelirsiniz. Kavga gürültü çıkar.
En azından sınırları sakince belirleyin ki muhabbet yeterince devam etsin.

Anne bebek küçük gerçekten zorlanıyorum, yorulunca sütüm de azalıyor gibi söylemler ile ekarte edin. Hazırlık yapıyorum kızım derse anne o zaman size gelelim bebeği görsünler oradan akşam gideriz bizde diyebilirsiniz.

Bu sizin 2. Konunuzmuş. Ben uzun sure bebekle kimseyi kabul etmedim 7.aya kadar. Misafir sizin evinize geliyor, "hayir" deme seceneginiz var

Kocasıyla küsler kendi evine çağıramıyor ben de gelmesin diyip kırmak istemiyorum kandıncağızı
Siz hem karnım doysun hem de pastam dursun istiyorsunuz.Siz ses çıkartmadıkça tepenize binecekler.Ya kırarsınız ya da kırılırsınız.Başka çözüm yolu yok.

Kimseye çocuğunu bırakmamalı.Bu devirde kimseye güven olmuyor.Bebeğe yesin ,tadına baksın diye farklı şeyler verebilirler veya taciz tarzı olaylar.Allah korusun her şey olabilir
Okadarda değildir o seviyede güvenmiyorsanız zaten evinize bile hiç sokmamalısınız bence

Orası ortak ev ilan edilmiş haberin yok. Kimse sana sormuyor

Biraz fazla titizsiniz sanırım. Misafirden sonra yapılan temizlik o kadar zahmetli bir şey değil çünkü. Yiyecekleri zaten hazırlıyormus kv.İnsanlar banyomda duş alsa da sizin kadar pis pis diye takılmazdım ben. Abartı geldi tavırlarınız. Ama 5 aylık bebeği olan anneyi bu kadar ziyarete gerek yok. Söyleyin dışarıda buluşsak artık diye.

Yuh, size duş almaya mı geliyorlar? Kaç kardeş geliyor acaba?

Okadarda değildir o seviyede güvenmiyorsanız zaten evinize bile hiç sokmamalısınız bence
Üzgünüm ama tam olarak da o kadar.Bu konuya ufaktan göz atmanızı tavsiye ederim

babaları kömür pahalı diye yakmadığı için eşinizin kardeşleri sizde duş alıyor. Siz nasıl bir aileyle evlendiğinizin farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…