o enayilerden biride benim🖐Hey gidi günler,ben de zamanında elimde 6 aylık çocukla 25-30 kişilik iftarlar düzenledim,yatılı misafirler ağırladım da nooldu? Kimse sağol demedi. Yapan enayidir bu kadar net. Siz de yapmayın,yapıp da kötü olacağınıza yapmayıp kötü olun.
Kimseye çocuğunu bırakmamalı.Bu devirde kimseye güven olmuyor.Bebeğe yesin ,tadına baksın diye farklı şeyler verebilirler veya taciz tarzı olaylar.Allah korusun her şey olabilirAcaba bu durumu avantaja çevirme şansınız var mı? Mesela geldiler diyelim sizde yorgunsunuz çocugunuza bir kaç saat baksalar sizde o süreçte uyuyup dinlenseniz? Yada örneğin kardeşleri geldi onlardan rica etseniz size bazı konularda yardımları olsa.
Yani kısaca sizde biraz yüzsüzlüğü ele alıp onları rahatsız etmelisiniz. Mesela gelirlerken birşeyler isteyin gibi. Siz onlara aşırı bir konfor alanı verdiğiniz sürece hep gelirler
Belki altın falan takıyordur misafirler, gelmelerinde fayda varKabul etmemek bu kadar zor degil. Hayir diyeceksiniz. Elalemden ne hayir göreceksiniz sizce. Kayinvalide de kirilacaksa kirilacak. Misafir iyi hos ama kadinin gücü yetiyorsa. Yetmiyorsa herkes kisirini evinde yesin anam
Onların babaları kömürü az atıyor pahalı diye ev soğuk olunca bizde yıkanıyolar sanki evimiz hamam bizim milletin pis havlusunu saçını temizlemek zorunda mıyım
Siz hem karnım doysun hem de pastam dursun istiyorsunuz.Siz ses çıkartmadıkça tepenize binecekler.Ya kırarsınız ya da kırılırsınız.Başka çözüm yolu yok.Kocasıyla küsler kendi evine çağıramıyor ben de gelmesin diyip kırmak istemiyorum kandıncağızı
Belki altın falan takıyordur misafirler, gelmelerinde fayda var
Okadarda değildir o seviyede güvenmiyorsanız zaten evinize bile hiç sokmamalısınız benceKimseye çocuğunu bırakmamalı.Bu devirde kimseye güven olmuyor.Bebeğe yesin ,tadına baksın diye farklı şeyler verebilirler veya taciz tarzı olaylar.Allah korusun her şey olabilir
Orası ortak ev ilan edilmiş haberin yok. Kimse sana sormuyorMerhaba bebeğim 5 aylık Gelenim gidenim bitmiyor ben bu şehire evlenip geldim Benim akrabam yok ama eşimin ailesi akrabaları arkadaşları sürekli bebek görmeye geliyor kayınvalidem 1 gün öncesinden bana geliyor bütün pastaları yapıyor sağolsun ama ertesi gün peşlernden yıka topla temizle çok zorlanıyorum bebeğim gece hiç uyumuyor artık kadın almaya başladım eve ayda 1-2 geliyor. Ama gelen gidenin peşinden sürekli temizleyecek vakit bulamıyorum koltuklarda oturmak istemiyorum artık örtü de sermiyorum çat kapı olayı var kötü duruyor Gelenler öyle titiz de değiller bana bi de temiz olma o kadar bebek mikropla tanışsın diyolar kafayı yicem bi gün bi de bizde duş alıyo eşimin kardeşleri bazen onların babaları çok yakmıyormış kömürü pahalı diye Ondan hele çok sinirleniyorum artık
Yuh, size duş almaya mı geliyorlar? Kaç kardeş geliyor acaba?Merhaba bebeğim 5 aylık Gelenim gidenim bitmiyor ben bu şehire evlenip geldim Benim akrabam yok ama eşimin ailesi akrabaları arkadaşları sürekli bebek görmeye geliyor kayınvalidem 1 gün öncesinden bana geliyor bütün pastaları yapıyor sağolsun ama ertesi gün peşlernden yıka topla temizle çok zorlanıyorum bebeğim gece hiç uyumuyor artık kadın almaya başladım eve ayda 1-2 geliyor. Ama gelen gidenin peşinden sürekli temizleyecek vakit bulamıyorum koltuklarda oturmak istemiyorum artık örtü de sermiyorum çat kapı olayı var kötü duruyor Gelenler öyle titiz de değiller bana bi de temiz olma o kadar bebek mikropla tanışsın diyolar kafayı yicem bi gün bi de bizde duş alıyo eşimin kardeşleri bazen onların babaları çok yakmıyormış kömürü pahalı diye Ondan hele çok sinirleniyorum artık
Kocanız yapsın desem, o da anası gibi asalaktır kesinEtmiyolar valla koca koca kadınlar yiyip içip oturuyolar
Üzgünüm ama tam olarak da o kadar.Bu konuya ufaktan göz atmanızı tavsiye ederimOkadarda değildir o seviyede güvenmiyorsanız zaten evinize bile hiç sokmamalısınız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?