Henüz elti adayım.Önceki konularımdan birinde bahsetmiştim.Şuan hiç bir şekilde muhattap olmuyorum.Olursa eğer evlenmelerine daha bi 3-4 sene var.Üni okuyolar.O kızın kıskançlıkları yüzünden kaynanam saçma sapan davranıyo.Kaynanama hediye havlu yaptım.O da whatsapp grubuna atmış o kızda ekli tabi oraya.Olay çıkmış benim yaptığım havluyu nasıl gruba atar diye.Kaynanamda arıyo açıklama yapacak kız açmıyo.Sonraki gün arıyo sana inat yapmadım örnek olsun diye attım diyo.Daha söz yok nişan yok.Sonrada benden yakınlık bekliyo.Sen beni yok sayarsan evine girmemiş kıza karşı ezdirirsen ben sana ne yakınlığı gösteriyim.Hareketlerine dikkat ediyorum herşeyi çekip gruba atan kadın benim evime gelince ne foto ne bişey.Anlıyorum ondan çekiniyo ama sebep ne.Ha bu arada oğlu için saygı duyuyomuş.O oğluysa benim eşimde oğlu.Aslında demek istediğim ben mi abartıyorum?Bu davranışlar normal mi?
Aslında özel günler dışında hediye almam.İşlemelik havlu almış iki tanesini ben işlerim dedim işledim verdim.Zaten bu hareketinden sonra bi çöp bile almam ona.Bu konuyu bildiğimdende haberi yok.
Eltinizin seviyesine düşmeyin bence.
İyi olan siz olun.
Kayınvalideniz zamanla kimin ne olduğunu anlayacak zaten. Onu zor durumda bırakan gelininden, trip yapan gelininden soğuyacak.
Eltinizin seviyesine düşmeyin bence.
İyi olan siz olun.
Kayınvalideniz zamanla kimin ne olduğunu anlayacak zaten. Onu zor durumda bırakan gelininden, trip yapan gelininden soğuyacak.