- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Konu sahibi abartilarak anlatildigini soyledi. Adamin dinlerken orda aklina seksle alakasi birsey gelse 'kizin bana verdigi hediyeye bak' demez mi? Bu sekilde bir aklina gelmekten bahsediyorum.Aklına sen gelirsin derken
Hediyeyi alan illa akla gelir de sizin ilk yazdığınız cümlede anlam belirsizliği olmuşKonu sahibi abartilarak anlatildigini soyledi. Adamin dinlerken orda aklina seksle alakasi birsey gelse 'kizin bana verdigi hediyeye bak' demez mi? Bu sekilde bir aklina gelmekten bahsediyorum.
her düşünceye tabiki saygım var mesela bu hediyeyi bana verselerdi asla asla aklıma böyle şeyler gelmezdi mutlu olurdum, burda konu açma amacım herkes benim gibi düşünecek değil acaba kp nasıl düşünür sizin fikrinizi almaktı.
ama aklıma gelen en kötü şey "acaba ailecek izlerlerse bu betimlemelere mahçup olurlar mı" en fazlası bu olabilir yani, bunun ötesini sağlıklı bulamayacağım malesef, hani ayıplarlar filan tamam ama sizin yazdıklarınız çok çok sapkın bir düşünce olmuş, ben onun artık kızı sayılırım çok şükür böyle enseste uzanan düşünceler barındıracak insanlar değiller.
yine de vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Konu sahibi abartilarak anlatildigini soyledi. Adamin dinlerken orda aklina seksle alakasi birsey gelse 'kizin bana verdigi hediyeye bak' demez mi? Bu sekilde bir aklina gelmekten bahsediyorum.
izlemedim demeyin.ben orjinal halini izlemiştim çok beğenmiştim ama sesli olarak umarım güzel anlatılmıştır ve beğenirsiniz diyinhepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım ama sizin dediğinizi yapacağım galiba , çok mantıklı geldi..
açık açık söyleyeceğim bana kalsa çanakkale gibi ,babam ve oğlum gibi bi film seçecektim (gerçekten bunlardan birini aramıştım) ama malesef hiç bulamadım sadece bu filmi bulabildim ,izlemedim ama konusu ilginçmiş umarım beğenirsini diyip vereceğim.
Türkcell'in reklamında vardı görme engelliler için reklamda görmüştüm oradan bir bakın isterseniz.bence çok ince dşünmşsünüz fakat anlatımı müstehcense vermeyin bence .merhaba hanımlar, bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim, vakit ayırıp cevap yazacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.
nişanlımın babası görme engelli bu hafta doğum günü var ne alsam diye çok araştırdım, sonuç olarak şöyle bişey buldum. seslendirilmiş filmler var, normalde izlerken ses olmayan sahneleri hep sorar bu filmlerde arkadaki ses sürekli konuşuyor olan biteni detaylı anlatıyor.
neyse çok aradım hiçbiryerde satılmıyor çok çok zor 1 tane film buldum vermeden bi izliyim dedim, film 3 saat (benjamin button) aslında çok güzel film zaten çoğunuz izlemiştir.
sorun şu; benim aklıma gelmemişti ama izleyince farkettim 4-5 yerinde sevişme sahnesi var yani abartmamışlar aslında yani arkadaşlarla izlesem rahatsız olacak kadar değil ama sizce kayınpedere hediye etmek için kötü bir hediye mi oldu.
bi de şu var bu anlatımlı olduğu için örnek verecek olursam 10 sn lik sahnede aslında bişey yok birbirlerine bakıyorlar öpüşüyorlar sonrasını göstermiyor ama tabi görmeyenler anlasın diye bi anlatmışlar yok birbirlerine şehvetle bakıyorlar, yok kadın adamı tahrik etmek için hareket ediyor filan diye.
o kadar emek verdim film izlemeyi seveceğini de tahmin ediyorum yani vermek istiyorum ama bu ne rahat kızmış desinler de istemem.
nişanlımın ailesi çok tutucu değil annesi öğretmen ama sonuçta klasik bir Türk ailesi buna göre yorum yapar mısınız acaba?
sizce filmi hediye edeyim mi yoksa vermeyeyim mi? başka film bulma seçeneğim yok bu arada şehirdeki tüm olabilecek yerlere baktıum sadece bu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?