- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bak ben bunu bilmiyordum mesela, asitin deri altında reaksiyon gösterebileceğini.
eğitim sisteminden ziyade, ben mi yanlış biliyorum, damdan asidik ortamlara ya da laboratuvarlara personel harici girmek yasak değil mi? İş sağlığı ve güvenliği eğitimi +lab kurallarının anlatıldığı bir eğitimden geçmek zorunda.Bu durumda bu kadın kimyayla alakalı bir sektörde. Üniler bu eğitimi vermiyor mu yani?
Yıkadım zatenAsit, baz gibi aşındırıcı yakıcı maddeler deriye damladığı veya sıçradığı hallerde derhal bol miktarda su ile yıkanmalıdır. Bunu lab güvenliği dersinde öğretmiş olmalıydılar...
Tşk ederim de kıskançlık söz konusu olduğunda mantıklı davranamıyorum davranmak içinde zorlamıyorum kendimi zatenelif geçmiş olsun da söylemeden edemiycem. senin eski konuları okuyunca böyle araştırma görevlisi gibi akıl, mantık gerekitren bilimsel bi işte çalışabileceğini hiç düşünmemiştim.
bu arada kk'da biliminsanı kaynıyor, maşallah. çok gururlandım.
Tşk ederim de kıskançlık söz konusu olduğunda mantıklı davranamıyorum davranmak içinde zorlamıyorum kendimi zaten
Kim kıskanıyor seni?Tşk ederim de kıskançlık söz konusu olduğunda mantıklı davranamıyorum davranmak içinde zorlamıyorum kendimi zaten
Nitrik perklorik asit diye bir şey yok. Nitrik asit var; bir de perklorik asit var. Bunların karışımı mı damladı? Eğer nitrik asit ise bir doktora görünmenizi öneririm...
Evet karışım şeklindeNitrik perklorik asit diye bir şey yok. Nitrik asit var; bir de perklorik asit var. Bunların karışımı mı damladı? Eğer nitrik asit ise bir doktora görünmenizi öneririm...
Kimse kıskanmıyor ben kendi kıskançlığım için söyledimKim kıskanıyor seni?
Bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Ikisi de derisikse problem olabilir. Cunku ikisi de kuvvetli asit.Evet karışım şeklinde
mrb herkese
Az önce iş yerinde labaratuvarda çalışırken bacağıma nitrik perklork asit yani kezzap damladı, sadece bir damla geldi ama bacağımda yuvarlak minik bir yanık oluşmuş baktım hemen.bir damla bişey ama çok derine gider mi bu yani hastaneye gitmelimiyim, şu an sadece biraz acıyo
Aslında çok iyi bilmiyorum çünkü alanımla çok fazla ilgili değil sadece bazı çalışmalarda kullanıyoruz ve hangi çalışmada ne kullanılacağını iyi biliyorum, kimya bilgisi olan arkadaş bugün daha doğrusu bir kaç gündür izinlilabda calistiginiza gore burdaki bircok kisiden daha fazla kimya bilginiz olmali.
dolayisiyla siz daha iyi bilirsiniz, labdaki kaa durumlarinda neler yapilacagini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?