Kücük bir kiz ve intihar düsünceleri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şahane gerçekten....
ailenizi özlüyorsunuz ama türkiye ye dönemiyorsunuz diye intihar edin.
çünkü kızınızın hiç önemi yok.

siz koştur koştur ananıza babanıza sığının ama kızınızı babasız bırakmak için trip atın.

boşanabilirsiniz ama aynı ülkede babasından mahrum buyumeyecek şekilde buyumeli kızınız.

Kötü olsaydın kızını düşünmezdin sadece zamana ihtiyacın var. Seni bu hale getiren şeyden kendini uzaklaştır belki tatil iyi gelebilir yazlık varsa annenle gidip kafa dinle. Tedavi ol üstesinden gelebilirsin sen annesin.

Depresyon bagimli kisilik bozuklugina bagli
Daha önceki konunuzda da yardim alın yorumu yaptım yine diyorum psikolojik tedavi yetmiyorsa psikiyatrik yardım alın. Kızımın hamileliligi müthiş sağlık sorunlarıyla geçti son aylar kontrole gidip yatırım veriliyordu oğlum annemde kaldı erken doğum yapmayayım diye uyuşturucu iğne vurdular travmatik hala aklıma gelince nefesimin kesildiği bi doğum yaptım sonrasında hiiiç iyi değildim delirdim sanırım dedim ama birseyim yokmuş delirmemişim düşük doz bi seratonin kullandım ama bu süreçte tüm hayatımı tekrar gözden geçirdim aklına gelebilecek herşeyi şu an iyiyim kimse umurumda değil benim için önemli olan çocuklarım ben iyi olamazsam onlarda iyi olamaz

Sizin konularınızı okurken bir tarafta acayip sinirleniyorum, diger tarafta empati yapmaya çalışıyorum çünkü kendimde bir zamanlar depresyon hastasiydim. Diger arkadaslar zaten size tedavi olmanızın gerektiğini söyledi. Ama bana hiç çözüm arayışta olduğunuz gibi gelmiyor. Offlayip pofflayip olmuyor böyle işler. Eş olduğunuzu geçtim, annesiniz artık. Onun için artık korkularınızı ele almaya, savaşmaya ne dersiniz. Ilk adımlar zor, ama zamanla alışıyorsunuz yürümeye. Ilerde hayata karşı koşmaya başlarsınız bile. Ama lütfen şu "kötü anneyim - ölmem lazım" acitasyonu kendinize karşı birakin. Cünkü bir b** yaramıyor.kendinizi kötü anne olarak hissettiğiniz anda gidin ve çocuğunuza sarılın. Saçını oksayin, sevin. İnanın sizden daha fazlasını beklemiyor şu anda. Kendinizden mahrum birakmayin yeter.

Sen artık annesin..önceliğin her zaman çocugun olacak olmak zorunda..o yüzden kendini toparla bir an önce..yok öyle sıkışınca pes etmek..herkes neler yasayıp neler çekiyor..ama çoğu evlat için katlanıyor..siz o çocuga sormadınız ben senin annen olayım mı diye..o yüzden güçlü olmalısın..annelik sadece doğurmak degil çünkü.

Ah o yavru annesi intihar etse öksüz kalacak hiç mi düşünmüyorsunuz bu nasıl bir bencillik acilen silkelen kendine gel sen annesin. Ölüm dışında herseye çare var iş mi bulunur para mı kazanılır !

Ben kötü bir anneyim diye yasamak istemiyorum
Kotu bi anne degilsin :) sorun yok. Sadecr bunaliyorsun. Baska bir Psikiyatrist deneyebilirsib. Hersey gececek uzulme. Kimse de oyle mutlu degil inan. Hepimiz bi sekilde bi derdi var. Intihari unut :) kizin buyuyecek onla alisverislere gidip susleneceksiniz annesi.

Buraya yazmayın. İnsanlar anlayışsız. İntihar çok derin bir konu. Ergenlik, bencillik diye geçiştirilemez. Bakın eğer gerçekten intihar düşünceniz varsa ama tekrar ediyorum bunu gerçekten ister ve düşünür hale geldiyseniz, doğru düzgün bir tedavi almanız lazım. İyi hissetmek ve çocuğunuzu güzel bir şekilde yetiştirmek istiyorsanız tabii ki. Buraya yazmayın dedim çünkü insanların olumsuz yorumlarını okumak sizi daha çok tetikler. İyi halinizi çok daha aşağı çeker. Deneyin. Maddi durumunuz elveriyorsa başka başka terapistleri deneyin. Birinde olmadı iyi hissetmediniz diye hepsinde böyle olacak değil. Ayrıca düzenli ve belli bir süre terapi almak önemli. Şartlarınız uygun değilse size “David Burns - iyi hissetmek” kitabını önerebilirim. Lütfen alın okuyun, yazanları uygulamaya çalışın. İçinizden gelmese de çok az da olsa gayret edin lütfen :/ hayat bu şekilde geçmez.

Lütfen saçmalamayın. Annesiz büyümüş bir çocuk olarak ne demek oldugunu biliyorum bunun. bunu çocuğunuza yaşatmayın. Büyüyünce annem benim yüzünden öldü diye vicdan azabı mı çeksin? Bir müddet buraya gelin ve biraz kafanızı dağıtın. Sonra ne yapmak istediğinize karar verirsiniz.

Hayatta ne yaşamış olursan hiç birşey olmeyei dilemene değmez.
Hele birde minik bir kızın varsa geride..
Kötü annelik yaptığını düşünüyorsan kendini değiştir ,oku,araştır ,öğren ..
Hayatta herkesin kötü dönemleri olur ama bunlar sonsuza kadar sürmez..
Birşeyler ters gitti ise yine düzelir yoluna girer..
Silkelen kendine gel..

Kötü bir anne olmak öyle herkesin harcı değil.Ve! Bu şekilde kötü bir anne ol ama asla çocuğu hiç annesiz bırakma! Varsın eksiklerin olsun yahu..Nedir yani sanki biz hepimiz tam annemiyiz?? Valla saysam tonla eksiğim var ama kızım yinede çok seviyor beni 9 yaşında..Sevgini ver yeter.Kocan kötü bir adam da değil intihar ne için anlamadım ben. İntiharı ne zaman düşünür insanlar,gerçekten içinden çıkılmaz ve alternatifi olmayan şeyler olduğunda falan Senin alternatiflerinde var eşinde var ben anlamadım seni intihara sokan eksiklik ne? bunları yaz bir kağıda,sonra oturup kendine gülersin.Bence eksik olan tek şey yaşam mücadelesi gücün! Bu hepimizde farklı düzeyde.Bende de çok yok mesela ama kendimi zorladım hep bugüne kadar.Normalde azimli değilim ama sorumluluklarım yüzünden dik duruşlar sergiliyorum.İntihar mı? Komple yok olmak yani! Sevdiklerinin bir daha seni görememesi,kızının sensiz bir hayat sürmesi? Arkandan aaaa zavallı hemen pes etmiş diye bakılması..Bence hayatı biraz keyifli hale getir.Birilerine dram miras bırakmak kolay iş.Ya sonrası??

Yasadiginiz ulke hangisi? Hollanda'dayim ben mesela. Belki yardimim dokunur. Belirli bir yasa gelmis olupta evlenip yurtdisina gelenler gercekten cok zorlaniyorlar. Ben cocukken ailemle geldim, burayi evim vatanim gibi goruyorum. Ama sonradan gelsem uyum saglamakta zorlanirdim. Cocugunuz icin duzelmeye iyi olmaya calisin. Psikologunuz Turk mu??

1dissarimsak 1dissarimsak M mavilimonata Samira34 Samira34 noldu neyini beğenmediniz kadın açık açık intihar etmeyi düşünüyor gidin tedavi olun demek suçmu kadın açık açık intihar düşüncelerim var diyor duzguncene okuyun ondan sonra cevap yazın benim bildiğim bir anne evladını daha iyi yetiştire bilmek için elinden geleni yapar intihar etmeyi değil piskolojiyi değil hanginiz piskoloji bozdu da bu hale gelir olurdunuz sizde buraya mesaj yazın da görelim bakalım ilk cümleniz ne olacak

1dissarimsak 1dissarimsak M mavilimonata Samira34 Samira34 noldu neyini beğenmediniz kadın açık açık intihar etmeyi düşünüyor gidin tedavi olun demek suçmu kadın açık açık intihar düşüncelerim var diyor duzguncene okuyun ondan sonra cevap yazın benim bildiğim bir anne evladını daha iyi yetiştire bilmek için elinden geleni yapar intihar etmeyi değil piskolojiyi değil hanginiz piskoloji bozdu da bu hale gelir olurdunuz sizde buraya mesaj yazın da görelim bakalım ilk cümleniz ne olacak

Ne olacak? Hesap mı vereceğim? Üslubunuzu beğenmedim. Oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X