Kücük bir kiz ve intihar düsünceleri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@1dissarimsak M mavilimonata Samira34 Samira34 noldu neyini beğenmediniz kadın açık açık intihar etmeyi düşünüyor gidin tedavi olun demek suçmu kadın açık açık intihar düşüncelerim var diyor duzguncene okuyun ondan sonra cevap yazın benim bildiğim bir anne evladını daha iyi yetiştire bilmek için elinden geleni yapar intihar etmeyi değil piskolojiyi değil hanginiz piskoloji bozdu da bu hale gelir olurdunuz sizde buraya mesaj yazın da görelim bakalım ilk cümleniz ne olacak

😂😂😂
Şu foruma yüzlerce mesaj yazmışımdır. Birinin mesajımı neden beğenmediğini hiç sorgulamadım. Alemsiniz çok yaşayın :))

Beğenmediğim mesajınızı alıntılayarak cevap vereyim.

Tedavi gör bence bir kadının evladı için yapamayacağı hiç birşey yoktur ama sende bu azimi ben göremiyorum bence sirkelen kendine gel derim intihar fln nedir ergen değilsiniz

Şimdi karşınızda depresyonu dibine kadar yaşayan bir kadın var. Buraya konu açacak kadar çaresiz ve mutsuz. Yardım bekliyor. Öneri istiyor. Bu kadıncağızı üzmenin, onu suçlamanın kendisine herhangi bir faydası yok. Aksine depresyonunu daha da derinleştirir bu söylemler. Çünkü zaten yeterince kendini suçluyor çocuğu icin

Mesajinizda dogru olan tek cumle: "tedavi gor" kismi. Siz ona mesajınızda demediğinizi bırakmamışsınız. Nesini beğenmemi bekliyorsunuz ?

Benim için verdiğiniz peşin hükümlere cevap vermicem. Birbirimizi tanımıyoruz, o yüzden boyle laflar etmeyin bence

Ayrıca bırakın isteyen beğensin isteyen beğenmesin. Siz fikirlerinizin arkasindaysaniz Çok önemsemeyin bu kısmı bence .

Iyi akşamlar , bol begeniler :))

Ablacım paylaşımınız görünce yazma gereği hissettim. Çocuğunuz sizin için bir hediye, bir mucize. Burda çocuk sahibi olmak isteyen nice kadın var.(inşallah Allah onlara da nasip etsin) Çocuğunuzun sizin varlığınızdan başka hiçbir şeye ihtiyacı yok ki. Bugün iyi değilsiniz diye hayatınızın sonuna kadar böyle olacaksınız değil ki. Lütfen sizi aşağı çeken tüm herşeyden uzak durun. Destek alın ama hep bir adım ileri götüreceğine inanarak kalpten isteyerek yapın bunu. Herşeyin yoluna gireceğini, daha güçlü daha iyi olacağınızı her fırsatta kendinize hatırlatın. ❤️

psikolojik sorunları olan bir anneye bencilsin nasıl intahari düsunursun demek neyin kafası anlamıs degilim.

psikolojik sorunlar zaten mantıksız düsünceleri beraberinde getirir. intihar dusunceside kisinin elinde olan bir sey degildir.

zaten dusuncelerini yonetebilse mantiklı düsünse psikolojik olarak bir sıkıntı yoktur.

Buradaki yorumlar kadını daha cok dibe itme yönünde.

konu sahibi careyi burada arama psikolojik tedaviye devam et. unutma su dunya asılamayacak dert yoktur.

ötede oyna nedemk neyse bandlandiğını görmek de güzel birşey biraz uzaklaş buralardan😏😏

Bak yazmıyorum, hala “sesi çıkmadı” bilmem ne tarzında yorum yapıyorsun.
Ban yemek istemediğim ve konu altında alakasız yorumlar çoğalmasını istemediğim için uzatmıyorum, yorumlarınla ilgili şikayette bulundum sen de bulunabilirsin.
Sana verecek cevabım var da, mahalle dalaşına dönsün istemiyorum, uzatma okey?

şahane gerçekten....
ailenizi özlüyorsunuz ama türkiye ye dönemiyorsunuz diye intihar edin.
çünkü kızınızın hiç önemi yok.

siz koştur koştur ananıza babanıza sığının ama kızınızı babasız bırakmak için trip atın.

boşanabilirsiniz ama aynı ülkede babasından mahrum buyumeyecek şekilde buyumeli kızınız.
Bu ülkede cok mutsuzum hanimefendi , esim yüzünden yillarca kaldim, dili bile kulagimi tirmaliyor

Bak yazmıyorum, hala “sesi çıkmadı” bilmem ne tarzında yorum yapıyorsun.
Ban yemek istemediğim ve konu altında alakasız yorumlar çoğalmasını istemediğim için uzatmıyorum, yorumlarınla ilgili şikayette bulundum sen de bulunabilirsin.
Sana verecek cevabım var da, mahalle dalaşına dönsün istemiyorum, uzatma okey?
Mahalle dalaşımı offff o ne yaa ben senden önce çoktan sikayetimi bulundum yazma arkadaşım yazma sınırları zorlama yazmaaaaaaaa

Ben kötü bir anneyim diye yasamak istemiyorum
Anneysen kötü olamazsın.olmamalisin.ruhen kalben fikren bedenen...her bakımdan iyi olmalısın.saril yavruna..kaçma ondan sev okşa.besle...kucagindan indirme.abart yanında uyut.ama vazgeçme.kendinden vazgeçmeyi düşünüyorsan ondan çoktan vazgecmissindir

Depresyon dipsiz bir kuyu...hic kimsenin seni anlamadigi, sesinin duyulmadigi kuyu. Ben de yurtdisindayim, hic arkadasimin olmadigi kucuk bir yerde yasadim yillarca.
7 yil once 2 cocuklu anneyken intihar esigine geldim. Sosyal hizmetler cocuklarimi aldi. Polis esliginde alinip hastaneye yatirildim.
Cok sukur o gunler geride kaldi. Atlattim, o gunleri huzunle aniyorum. Ama cocuklarima da o depresyonu hissettirdim.
Ailenize sizi seven insanlara siginin, caninizi sikan seyler neyse mutlaka onlari cozun...

Bu ülkede cok mutsuzum hanimefendi , esim yüzünden yillarca kaldim, dili bile kulagimi tirmaliyor

orada okumuş, orada çalışıyormuşsunuz.
eşinizle de orada tanışmışsınız.
sanki ülkeye ilk defa gidiyormuşsunuz da uyum sağlayamıyorsunuz gibi konuşuyorsunuz.

eşiniz söz vermiş sanırım döneriz diye ama işler değişti belki de. adam güvenemiyor olabilir ülkeye dönmeye. çocuğunun geleceği için oranın daha doğru bir seçim olduğunu düşünüyor olabilir. türkiye ye dönüp işsizlikle boğuşmak istemiyor olabilir.

siz bu çocuğu dünyaya getirirken, ilker sarpa sararsa babasından kaçırırım diye mi düşündünüz?
siz anne babanızın dizinin dibinden ayrılamıyorken kocaman insan, çocuğunuzu bu uzaklığa neden mahkum ediyorsunuz?
eşinizle birlikte kalırsınız kalmazsınız bunu bilemem. ama çocuk sahibi olurken bunu düşünmeliydiniz.
ben çocuğu alıp türkiye ye dönmenizi doğru bulmuyorum.
gerekirse çağırın aileniz gelsin.

Kim bakicak? Yurtdisindayim kimim kimsem yok ülkeme gelsem esim karsi cikiyor
Merhaba bende yurt disindayim hem de cok kotu bi yer savasin ortasindayiz diyebilirim. Yasadigin yer benimki gibi sosyal olanaklari az olan bi yerse burdan bikac gruba katilip kafani dagitabilirsin biz sana yardimci oluruz. Sosyal olanaklari olan bi yerse bebisinle beraber hergun cik disariya gez dolas hicbi yere gidemesen kapiya cikip hava al. Ev ortamindan uzaklasmaya calis is guc yemek kalsin onemli degil. Minnosun yakinda bicir bicir konusmaya baslycak annesi ve yuruosa kosmaya baslycak.Kosarak sana gelip sarilcak. Herseyini seninle paylascak yurt disinda yapayalnizken minnos bi kiz cocugunun varligi paha bicilemez. Hangi ulkedesin

ben soyle bir eski konulariniza goz gezdirdim de neden butun konularinizin başlıgi kizinizla ilgili ???
çocuğumu kabullenemiyorsunuz???
bende boyle bir his olusturdunuz
neden bilmem sanki kabullenemeniyorsunuz da sorunlari baska yerde ariyormus kendinize bile itiraf edemiyormus gibi geldiniz bana

orada okumuş, orada çalışıyormuşsunuz.
eşinizle de orada tanışmışsınız.
sanki ülkeye ilk defa gidiyormuşsunuz da uyum sağlayamıyorsunuz gibi konuşuyorsunuz.

eşiniz söz vermiş sanırım döneriz diye ama işler değişti belki de. adam güvenemiyor olabilir ülkeye dönmeye. çocuğunun geleceği için oranın daha doğru bir seçim olduğunu düşünüyor olabilir. türkiye ye dönüp işsizlikle boğuşmak istemiyor olabilir.

siz bu çocuğu dünyaya getirirken, ilker sarpa sararsa babasından kaçırırım diye mi düşündünüz?
siz anne babanızın dizinin dibinden ayrılamıyorken kocaman insan, çocuğunuzu bu uzaklığa neden mahkum ediyorsunuz?
eşinizle birlikte kalırsınız kalmazsınız bunu bilemem. ama çocuk sahibi olurken bunu düşünmeliydiniz.
ben çocuğu alıp türkiye ye dönmenizi doğru bulmuyorum.
gerekirse çağırın aileniz gelsin.
Bakin , bu Adam benim hayatimi domine ediyor beni mutsuz ediyor, gücümü caliyor, bundan besleniyor, narsist bir kisiligi var, Türkiyede is bulamama diye bir durum Onun icin alt konusu degil, Evet belki Ben zorlanirim ama o Elektronik doktorasi yapti ve Oxford bitirdi, bunlari yaparken beni hep oyaladi kullandi, Bense yillarca, bagimli kisiligim yüzünden aci cektim, bir iyi bir kötü Hali yüzünden ve tek basima yapamiyacagim sandigimdan ayrilmadim, ama potansiyelimin cok Alti islerde calistim cünkü Maddi siddet uyguladi, burada issizim su an ve büyük ihtimalle de işsiz evde kalıcağım, bir gün ise gitme diyorum Ben is ariyim Iraqi degil, hele hamileyken esya kirmalar polis eve geldi, dogum sonrasi ise aylarca ariyp sormadi yalniz birakti, Ben yine bagimliligim yüzünden geri geldim , ama saygisizlillarina devam etti, ölsen umurumda degilsin, sen sokaklarda ac kalicaksin acimayacagim, insallah kizna muhtac olursun ,seni deliver hastanesine tiktiracag vs..

ben soyle bir eski konulariniza goz gezdirdim de neden butun konularinizin başlıgi kizinizla ilgili ???
çocuğumu kabullenemiyorsunuz???
bende boyle bir his olusturdunuz
neden bilmem sanki kabullenemeniyorsunuz da sorunlari baska yerde ariyormus kendinize bile itiraf edemiyormus gibi geldiniz bana
Cok mutsuzum bu adamla cocuk yaptigima hanimefendi , kabullenemedigim cocuk degil, Esimin bana yasattiklari, narsist bir kisiligi var kizi sahipleniyor sürekli kendisine benzetiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X