- 28 Aralık 2023
- 6.783
- 20.131
- 268
Günaydın cicimGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Amin amin inşallahGüzel bir bayramı daha geride bıraktık Rabbim sağlıklı huzurlu yıllarda nicelerini yaşamayı nasip etsin hepimize sevdiklerimizle birlikte
Allah da sana hizmet edecek huriler versin bal ablacımBayramın ilk 2 günü annemin geleni gideniyle ilgilendim
3.gününü evde geçirdim ama akşamına ziyarete gelecekler varmış yine gittim
Gündüzün oğlanlara yemek hazırladım
Izmır köfte
Nohutlu pirinç pilavı
Vişne kompostosu
Yoğurt
Spoonfull tatlısı
Bugün pilav tatlı ve kompostonun yanına birşey ayarlamam lazım ilerleyen saatlerde düşüneyim
Allah kavuştursun ablacımGünaydın kızlar
Dün oğlanları yolcu ettim kaldım kendimle baş başa
Allah razı olsun ballllll kuzummmmmAllah kavuştursun ablacım
Senden De Allah razı olsun bal ablacıııımmmmmmmmmmAllah razı olsun ballllll kuzummmmm
Balımmmmmm Allah bu süreci hakkında en hayırlı şekilde sonuçlandırsınTatili de yedik
Ayın 8 inden sonra proje okulları ataması açıklanacakmış çok merak ediyorum neler olacak.
Ben tercih yapmadım projede çalışmak istemiyorum artık saçma sapan bişey çünkü. Ama merak ettiğim sendika mı bastıracak müdür mü dişli çıkacak. Liyakatsizliklerle dolu seçimler yaptı çünkü benim bildiğim 4 kişi en az eş dost akraba diyerek söz verdiği. Sendika da ordan bastırıyor Ahaha bakalım ne olacak
Kendimi şu düğünde çiçek atma sahnesi olur ya herkes toplaşır da bi tanesi elinde içeceğiyle izler sadece umrunda değildiro kız benim işte kenardan izleyeceğim
Sonrasında depoya düşeceğim o zaman da norm fazlası tercihleri açılacak. İnşallah iyi bir yer açılır diye düşünüyorum norm fazlalarında güzel yerler açılıyor çünkü. Risk aldım Rabbim utandırmasın pişman etmesin.
Eee ne demişler hayatta en büyük risk ; hiç risk almamaktır
Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler
Rabbim kalbinde art niyet olmayan herkese hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı çalışma yerleri versin amin
Amin bal ablacımmm aminnnBalımmmmmm Allah bu süreci hakkında en hayırlı şekilde sonuçlandırsın
Istediğin okula yerleştiğini de burada bizlerle paylaşmak nasip olsun
Amin bal ablacımmm aminnn Allah razı olsunBalımmmmmm Allah bu süreci hakkında en hayırlı şekilde sonuçlandırsın
Amin bal ablacımmm aminnn Allah razı olsunBalımmmmmm Allah bu süreci hakkında en hayırlı şekilde sonuçlandırsın
ay ay ayyyyy ayyyyy amin inşallah bal ablacımGüüünaaaaaaayyyyyyyydınnnnnnnnn günaydın günaydın gençler ve kendini gepis genç hissedenler ( o ben)
Sağlıklı mutlu huzurlu çok güzel bir hafta olması dileğiyle...
Allah'ım kapalılıklarımızı açıver ,bağlılıklarımızı çözüver çok amin
Waaaawwww ballllll kuzummmmm güle kullan bereketli olsunGeldi iki gözümün çiçeği
Teşekkür ederim ballı lokmamWaaaawwww ballllll kuzummmmm güle kullan bereketli olsun
Güle güle kullan cano bereketli olsunGeldi iki gözümün çiçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?