Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Günaydın cicim
Güzel bir bayramı daha geride bıraktık Rabbim sağlıklı huzurlu yıllarda nicelerini yaşamayı nasip etsin hepimize sevdiklerimizle birlikte
Amin amin inşallah
Bayramın ilk 2 günü annemin geleni gideniyle ilgilendim
3.gününü evde geçirdim ama akşamına ziyarete gelecekler varmış yine gittim
Allah da sana hizmet edecek huriler versin bal ablacım
mikkemmmel görünüyor afiyet bal olsın

Tatili de yedik

Ayın 8 inden sonra proje okulları ataması açıklanacakmış çok merak ediyorum neler olacak.

Ben tercih yapmadım projede çalışmak istemiyorum artık saçma sapan bişey çünkü. Ama merak ettiğim sendika mı bastıracak müdür mü dişli çıkacak. Liyakatsizliklerle dolu seçimler yaptı çünkü benim bildiğim 4 kişi en az eş dost akraba diyerek söz verdiği. Sendika da ordan bastırıyor Ahaha bakalım ne olacak

Kendimi şu düğünde çiçek atma sahnesi olur ya herkes toplaşır da bi tanesi elinde içeceğiyle izler sadece umrunda değildir o kız benim işte kenardan izleyeceğim

Sonrasında depoya düşeceğim o zaman da norm fazlası tercihleri açılacak. İnşallah iyi bir yer açılır diye düşünüyorum norm fazlalarında güzel yerler açılıyor çünkü. Risk aldım Rabbim utandırmasın pişman etmesin.

Eee ne demişler hayatta en büyük risk ; hiç risk almamaktır

Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler

Rabbim kalbinde art niyet olmayan herkese hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı çalışma yerleri versin amin

Balımmmmmm Allah bu süreci hakkında en hayırlı şekilde sonuçlandırsın
Istediğin okula yerleştiğini de burada bizlerle paylaşmak nasip olsun

Güüünaaaaaaayyyyyyyydınnnnnnnnn günaydın günaydın gençler ve kendini gepis genç hissedenler ( o ben )
Sağlıklı mutlu huzurlu çok güzel bir hafta olması dileğiyle...

Allah'ım kapalılıklarımızı açıver ,bağlılıklarımızı çözüver çok amin

ay ay ayyyyy ayyyyy amin inşallah bal ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…