- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
hayırlısı olsun herşey olacağına varır bir şekilde konuşulması bilmeleri gerekiyordu bende haksızlığa tahammül edemeyen birisiyim en önemli şey adalet .Herkese aynı şekilde adil olunması gerekiyor.Günaydın canimlar
Kadir gecemiz mübarek olsun.
Kafam çok dalgın hazemedemedim bazı şeyleri. Mübarek gün günaha girdim birde gittim tartıştık biraz. Keşke sussaydım. Neyse olan oldu. Diğer kardeşlerimde çok kızgın ve kimse gelmeyecek bayramda. Oglusuyla otursunlar dedik.
Kendime bayram için elbise sipariş verdim daha doğrusu ölçüme göre diktirdim yarin gelecek inşallah olur.
Bereketli olsun canım, ekledimMerhabalar herkese,
Varyemez ablacım mart ayına 2 gr ekler misin
çok yoğun bir haftadan geçtim yine.. aradaki mesajlarıda okuyamadım umarım herkes çok iyidir..
Günaydın kolay gelsin balımmmGünaydın hanımlar çok şükür ikinci dönemin de ilk yarısını kazasız belasız bitirdik
Bu hafta hep geç kaldım okula valla, galiba bugün de kalacam
Okul çıkışı köye gideceğiz ev temizliği beni bekler bir günde anca süpürüp silerim, şu tatilin iki gününü önden (perşembe cuma) verselerdi ne güzel olurdu
Kolay gelsin cano bende yarın yapacağım temizligiGünaydın hanımlar çok şükür ikinci dönemin de ilk yarısını kazasız belasız bitirdik
Bu hafta hep geç kaldım okula valla, galiba bugün de kalacam
Okul çıkışı köye gideceğiz ev temizliği beni bekler bir günde anca süpürüp silerim, şu tatilin iki gününü önden (perşembe cuma) verselerdi ne güzel olurdu
Geçinemezler kuzucum hak hukuk yenirse isterse şu anki maaşının 10 katı maaş alsın bereket olmaz ve de doğal olarak geçinemezlerCennetmeyvesii seni o kadar çok iyi anlıyorum kii.. aynısından bir tanede bizim evde var..
Annem evlat ayırmıyorum der ama kardeşime yağdırır. Ben hiç bir zaman kimsenin parasında pulunda olmadım ama annem hastalanınca üzülen ben peşinde koşan ben evlerine destek atan ben,
Annem oğluma bakıyor diye harçlık gönderiyordum bankadan her ay.. bakıcı tutsam bundan biraz fazla veririm belki.. bi baktım anneme yolladıklarım kardeşime gidiyor çıldırdım..
annem fedakarlık yapıyor evladıma bakıyor gönlü bişeyde kalmasın istediğini alsın yesin içsin diye ben yolluyorum.. annem yemeyip içmeyip kardeşime yolluyor.. kardeşimin 1 maaşı benim ve eşimin maaşının toplamını geçer belkii.. ama geçinemiyorlar. üst baş alamıyorlar hep hediye ayağında ya ben ya annemler alır.. ama yok yaranamazsın..
En son annemin emeklilik tazminatına da çöktü.. annemde ne zaman ödemeye başlayacaksın dedi diye anneme küsmüş kardeşim.. ne desem boş.. söyleyince annem üzülüp hastalanıyor. Kadının kenardaki üç kuruşunda gözü kalıyor..
Anlamaya mantığım yetmiyor..
Nasıl gecinemiyorlar kardeşin kumar falan mı oynuyor?Cennetmeyvesii seni o kadar çok iyi anlıyorum kii.. aynısından bir tanede bizim evde var..
Annem evlat ayırmıyorum der ama kardeşime yağdırır. Ben hiç bir zaman kimsenin parasında pulunda olmadım ama annem hastalanınca üzülen ben peşinde koşan ben evlerine destek atan ben,
Annem oğluma bakıyor diye harçlık gönderiyordum bankadan her ay.. bakıcı tutsam bundan biraz fazla veririm belki.. bi baktım anneme yolladıklarım kardeşime gidiyor çıldırdım..
annem fedakarlık yapıyor evladıma bakıyor gönlü bişeyde kalmasın istediğini alsın yesin içsin diye ben yolluyorum.. annem yemeyip içmeyip kardeşime yolluyor.. kardeşimin 1 maaşı benim ve eşimin maaşının toplamını geçer belkii.. ama geçinemiyorlar. üst baş alamıyorlar hep hediye ayağında ya ben ya annemler alır.. ama yok yaranamazsın..
En son annemin emeklilik tazminatına da çöktü.. annemde ne zaman ödemeye başlayacaksın dedi diye anneme küsmüş kardeşim.. ne desem boş.. söyleyince annem üzülüp hastalanıyor. Kadının kenardaki üç kuruşunda gözü kalıyor..
Anlamaya mantığım yetmiyor..
Çok üzücü, hiç adil değil vs vsNasıl gecinemiyorlar kardeşin kumar falan mı oynuyor?
çok şükür muhtaç değilim onlara
Bi keresinde istediğim kucuk meblag bir parayı ertesi ay babam istemisti geri. Oysa kardeşime 10yildir neler hibe edildi niye? Tek maas diye. tek maaşsan ayağını yorganına göre uzatacaksin ama yooook sonradan görme biri olduğu için hanım gezip tozup alışveriş yapma peşinde olduğu için doyuramıyorlar bi türlü. En kötüsü de hanımefendi eline bir çatal alıp annemin masasına koymamıştir. Baramdan bayrama misafir gibi gelir gider. İse girip 3 gün sonra birakti. Niye calissinki yagdiriliyor cunku
Valla ne halt ettiğini bilen yok.. bende şüpheleniyorum kumar iddaa gibi şeyler oynadığından çünkü aklım almıyor, kazandığını harcasa üstüne başına alsa derimki az harca harcadığında görünen birşeyde yok.. ben bildim bileli borcu var.. çözemedik gitti..Nasıl gecinemiyorlar kardeşin kumar falan mı oynuyor?
çok şükür muhtaç değilim onlara
Bi keresinde istediğim kucuk meblag bir parayı ertesi ay babam istemisti geri. Oysa kardeşime 10yildir neler hibe edildi niye? Tek maas diye. tek maaşsan ayağını yorganına göre uzatacaksin ama yooook sonradan görme biri olduğu için hanım gezip tozup alışveriş yapma peşinde olduğu için doyuramıyorlar bi türlü. En kötüsü de hanımefendi eline bir çatal alıp annemin masasına koymamıştir. Baramdan bayrama misafir gibi gelir gider. İse girip 3 gün sonra birakti. Niye calissinki yagdiriliyor cunku
Teşekkür ederim ablacım hepimize kolay gelsinGünaydın kolay gelsin balımmm
Teşekkür ederim aşko sana da kolay gelsinKolay gelsin cano bende yarın yapacağım temizligi
Allah kabul ve makbul eylesin balımmmmmmTeşekkür ederim ablacım hepimize kolay gelsin
normalde 10-12 gün süren reglimin 7 gün süreceği tuttu bugün orucum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?