Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

hayırlısı olsun herşey olacağına varır bir şekilde konuşulması bilmeleri gerekiyordu bende haksızlığa tahammül edemeyen birisiyim en önemli şey adalet .Herkese aynı şekilde adil olunması gerekiyor.

Günaydın hanımlar çok şükür ikinci dönemin de ilk yarısını kazasız belasız bitirdik
Bu hafta hep geç kaldım okula valla, galiba bugün de kalacam
Okul çıkışı köye gideceğiz ev temizliği beni bekler bir günde anca süpürüp silerim, şu tatilin iki gününü önden (perşembe cuma) verselerdi ne güzel olurdu

Günaydın kolay gelsin balımmm

Kolay gelsin cano bende yarın yapacağım temizligi

Cennetmeyvesii seni o kadar çok iyi anlıyorum kii.. aynısından bir tanede bizim evde var..
Annem evlat ayırmıyorum der ama kardeşime yağdırır. Ben hiç bir zaman kimsenin parasında pulunda olmadım ama annem hastalanınca üzülen ben peşinde koşan ben evlerine destek atan ben,

Annem oğluma bakıyor diye harçlık gönderiyordum bankadan her ay.. bakıcı tutsam bundan biraz fazla veririm belki.. bi baktım anneme yolladıklarım kardeşime gidiyor çıldırdım..
annem fedakarlık yapıyor evladıma bakıyor gönlü bişeyde kalmasın istediğini alsın yesin içsin diye ben yolluyorum.. annem yemeyip içmeyip kardeşime yolluyor.. kardeşimin 1 maaşı benim ve eşimin maaşının toplamını geçer belkii.. ama geçinemiyorlar. üst baş alamıyorlar hep hediye ayağında ya ben ya annemler alır.. ama yok yaranamazsın..
En son annemin emeklilik tazminatına da çöktü.. annemde ne zaman ödemeye başlayacaksın dedi diye anneme küsmüş kardeşim.. ne desem boş.. söyleyince annem üzülüp hastalanıyor. Kadının kenardaki üç kuruşunda gözü kalıyor..
Anlamaya mantığım yetmiyor..

Geçinemezler kuzucum hak hukuk yenirse isterse şu anki maaşının 10 katı maaş alsın bereket olmaz ve de doğal olarak geçinemezler

Nasıl gecinemiyorlar kardeşin kumar falan mı oynuyor?
çok şükür muhtaç değilim onlara
Bi keresinde istediğim kucuk meblag bir parayı ertesi ay babam istemisti geri. Oysa kardeşime 10yildir neler hibe edildi niye? Tek maas diye. tek maaşsan ayağını yorganına göre uzatacaksin ama yooook sonradan görme biri olduğu için hanım gezip tozup alışveriş yapma peşinde olduğu için doyuramıyorlar bi türlü. En kötüsü de hanımefendi eline bir çatal alıp annemin masasına koymamıştir. Baramdan bayrama misafir gibi gelir gider. İse girip 3 gün sonra birakti. Niye calissinki yagdiriliyor cunku

Çok üzücü, hiç adil değil vs vs neyse...

Valla ne halt ettiğini bilen yok.. bende şüpheleniyorum kumar iddaa gibi şeyler oynadığından çünkü aklım almıyor, kazandığını harcasa üstüne başına alsa derimki az harca harcadığında görünen birşeyde yok.. ben bildim bileli borcu var.. çözemedik gitti..
Ben tasarruf yapıp biriktiriyorum.. O borçlanıyor..
Birde sürekli sen nasılsa halledersin demeleri yok mu bi kere de ben halletmeyeyim de bende destek göreceğimi hissedeyim..

Dün okuldan gelince temizlik yapmıştım bugün boşa çıktım iyi oldu

Sabah kahvaltıdan sonra baklava yaptım
Mezar ziyaretine gittik annemle
Oğlanlar yoldalar

Bugün menü olarak

Fırında beşamel soslu patatesli tavuk
Yaprak sarma
Süzme yoğurt
Acı biber turşusu
Vişne kompostosu
Baklava

Eklentiler

• 20250329_135256.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…