Amin Allah razı olsun canımMaşallah hayırlı uğurlu olsun
Masallah ablacimKızlar tam 10 gündür üzerinde yoğunlaştığım bir mesele vardı onun netlik kazanmasını bekledim veeeee bugün neticelendi
Bütün altınları bozdurdum ve ilçemizin ana caddelerinden bir tanesinde büro/ofis almak nasip oldu .
Allah sonsuz kere şükürler olsun birikimleri bir kez daha yatırıma çevirmeyi nasip etti. Rabbim kazançlarımıza bol bereketler versin, amin
Allah razı olsun canım benimMasallah ablacim
Hayırlı olsun
cok gecmis olsun canimMerhaba kızlar
Ben yine bir görünüp bir kayboldum
Kayınvalidem ve kayınpederim görümcemin yanına başka bir şehire gelmişlerdi sağlık işleri ve tedaviler için
Yaklaşık 3 aydır ordalardı
Farklı hastalıklar için gittiler ama kayınpederimin son evre akciğer kanseri olduğunu öğrendik ve ani bir kararla işi gücü bırakıp şehir dışına onların yanına geldik
Bir süredir buradayız
Elime telefon bile alamadım
Hayirli olsun canimKızlar tam 10 gündür üzerinde yoğunlaştığım bir mesele vardı onun netlik kazanmasını bekledim veeeee bugün neticelendi
Bütün altınları bozdurdum ve ilçemizin ana caddelerinden bir tanesinde büro/ofis almak nasip oldu .
Allah sonsuz kere şükürler olsun birikimleri bir kez daha yatırıma çevirmeyi nasip etti. Rabbim kazançlarımıza bol bereketler versin, amin
Merhaba canım Allah kayınvalidenin de bütün hastalarımızın da acil olarak şifalarını versinMerhaba kızlar
Ben yine bir görünüp bir kayboldum
Kayınvalidem ve kayınpederim görümcemin yanına başka bir şehire gelmişlerdi sağlık işleri ve tedaviler için
Yaklaşık 3 aydır ordalardı
Farklı hastalıklar için gittiler ama kayınpederimin son evre akciğer kanseri olduğunu öğrendik ve ani bir kararla işi gücü bırakıp şehir dışına onların yanına geldik
Bir süredir buradayız
Elime telefon bile alamadım
Allah razı olsun canım benimHayirli olsun canimyeminle su yatirim ve para islerinde idolumsum
Bizde esimle, borc alip taksi isine girdik. Belediye isleriyle ugrasiyorum halen. Umarım 3 ay icinde basliya bilir su borclardanda kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?