Evet ,canım aylık olarak faturalar geliyorDogal gaz faturasi türkyede aylik geliyor di mi? Ne güzel. Biz aylik hep ayni rakami ödüyoruz, bir yilin sonunda fatura cikartiyorlar bize su ve doğal gaz icin. Fazla kullandiysak bide üzerine ödüyoruz. O faturanin yüksekligini hic birimiz kestiremiyoruz. Tüm komsular resmen korkuyla o faturayi bekliyor hersene
evin büyüklügüne bagli. Bizimki 80. Dogal gaz ve su 150€ ödüyoruz aylikEvet ,canım aylık olarak faturalar geliyor
Aylık kaç euro ödüyorsunuz?
Iyi değil mi orada euro kazanıp euro harcadığınızı düşününce ?evin büyüklügüne bagli. Bizimki 80. Dogal gaz ve su 150€ ödüyoruz aylik
Sizin sistemi terci ederdik hepimiz. 150€ ödeyip 1 yil sonra üstüne ne ödüyecegimizi kestiremiyoruz. Aylik sizinki gibi ne harcadimsa onu ödüyeyim sistemi daha iyi olurdu.Iyi değil mi orada euro kazanıp euro harcadığınızı düşününce ?
Evet kesinlikle aylık ödemek daha güzelSizin sistemi terci ederdik hepimiz. 150€ ödeyip 1 yil sonra üstüne ne ödüyecegimizi kestiremiyoruz. Aylik sizinki gibi ne harcadimsa onu ödüyeyim sistemi daha iyi olurdu.
Bereketli olsun ablacimMerhaba hanımlar bir maaş günü daha geldi geçti
Ben de bir taraftan altın borçlarımı ödemeye niyetlendim veeee gereken ödemeleri yapıp kendime harçlık ayırdıktan sonra 4400 tl den 11 gram altın aldım
Allah kazançlarımıza bol bereket versin amin
Ve aleyküm selam canımSelam
Maaslarimiz bereketli olsun inşallah
Giderleri çıktıktan sonra 3 gr altın alabildim bu ay ablacim @ ozrengin eklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?