Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hamur yoğurdum gözleme yapmak için sabahtan oyalanacak birşeyler buldum bakalım
Sonra San sebastian cheesecake yapılacak nasipse
Bugün gündem yoğun yine ,Allah sağlık huzur afiyet versin

günaydın, 2 kredi kartımı sıfırladım. üzerimden büyük yük kalktı
2 gr altın aldım bu hafta
A annee27 gözün aydın canım senin adına çok sevindim
Altınların da bereketli olsun artsın eksilmesin
teşekkür ederim amin inşallah
bir kredim var bakalım artık onu eritmeye yönelicem yanında da yatırım için bozdurduğum altınları yapmam lazım

Öğleden sonra saat 16.00 civarı dışarıda bir işim var o nedenle sabahtan mutfak işlerini bitirdim eve gelince minik dokunuşlar yaparım nasipse

Eklentiler

• 20250829_132600.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 20250829_120906.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 20250829_114734.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 20250829_102929.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 87
Merhabalar bu ayde eksiden kartlardan devam ediyorum Yeğenimin düğünü var 2800 kendime elbise aldım. Altına ayakkabı şal almadım elimdekilerden kullanacagim. Kızıma pancoya girdik abiye elbise 3000du kasada 1500e düştüğünü söyledi sürpriz oldu 750 maxipuan kullandım 800,e geldi. 550 yemek yedik. 1000 iki adet telefon faturası ödedi.

Canım bir an önce borçlardan kurtulmanı diliyorum

Borcun çok mu ?

Kredi kartımın hesap kesimine 1 hafta var
Ve elden ve kredi ile harcamalarımın güncel toplamı 21306 tl

Vermeye çalıştığım zekat sadaka gibi şeyleri ve de oğlanlara verdiğim harçlıkları bunun dışında tutuyorum

Mutfak için yaptığım harcamalar 10 bin tl nin üzerinde daha 1 hafta içinde daha mutfak için harcamalar yapılır sağlık huzur afiyet olsun
Allah kazançlarımıza bol bereket versin

Merhaba kızlar

Biraz alış veriş yaptım harcamalarım şu şekilde

Bakım ürünü 435 tl
Market alışverişi 520 tl
karta su yükleme 250 tl

Ofisteki kiracı dün kirayı yatırmış Allah kesesine bereket versin bugün o parayı çektim

Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Alt kattaki komşum ekmek yapmış bugün bana da 2 bazlama, 2 katmer ,2 gözleme verdi, Allah kesesine bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…