Hergün alınacak birşeyler çıkıyor hayırlısıSagoalsin ablacim senin aldıklarında bereketli olsun. Su gibi gitti gercekten.Maaşa kadar harcamamayi düşünüyorum bakalim
Elektrik 286 miiii anneme büyün 2.000 geldi banada farklı gelmezElektrik faturası 286 tl geldi
Sipariş ettiğim kek kalıbı geldi
Bugün oğlanlara akşam yemeğinde gün menüsü gibi birşeyler hazırlamak istiyorum nasipse
Canım ben varyemezim onun için 286 tlElektrik 286 miiii anneme büyün 2.000 geldi banada farklı gelmez
teşekkür ederim amin inşallah
Yaa cok guldumCanım ben varyemezim onun için 286 tl
Şaka bir yana klima mı çalıştırıyorsunuz ?
Canım bir an önce borçlardan kurtulmanı diliyorumMerhabalar bu ayde eksiden kartlardan devam ediyorum Yeğenimin düğünü var 2800 kendime elbise aldım. Altına ayakkabı şal almadım elimdekilerden kullanacagim. Kızıma pancoya girdik abiye elbise 3000du kasada 1500e düştüğünü söyledi sürpriz oldu 750 maxipuan kullandım 800,e geldi. 550 yemek yedik. 1000 iki adet telefon faturası ödedi.
Şöyle canım şu an eksi 12 bindeyim ama düğün var ayın 15ine kadar ne kadar daha eksiye düşerim bilmiyorum sonuçta yatacak maaştan harcamış oluyorum inşallah amin yaa.Canım bir an önce borçlardan kurtulmanı diliyorum
Borcun çok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?