Bir süredir yatay gidiyordu normaldirİyi akşamlar hanımlar altın çok fazla artıyor
Bereketli olsun inşallahBugün 2 gram altın almak nasip oldu
Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Allah razı olsun canımBereketli olsun inşallah
kiz keske komsun olaydimÖğleden sonra saat 16.00 civarı dışarıda bir işim var o nedenle sabahtan mutfak işlerini bitirdim eve gelince minik dokunuşlar yaparım nasipse
Hoşgeldin canımkiz keske komsun olaydimeline sağlık
Buralar sesizlemis sanki?
Benim günlerim yogun geciyor. Taksiplakasi icin belediyeden onay geldi. 2-3 randevum daha var farkli belediyelerle sonra insallah ise basliya biliriz. Hakkimizda hayirlisi. 50bin birca girdik. 7 bin görümceme geri ödeme, geriside anneme. Allahdan tüm birclar elden, kredi faizi ödemiyecegiz.
Kenarda dügün takilarim var herhalde bi 16bin euro degeri vardir su an. Onlari satacaktim, annem birakmadi, ben size veririm dedi sagolsun. Annemin nerdese tüm parasi bizde böylese. Ihtiyac duydugunda altinlari bozarim dedim.
Umarim isler iyi giderde hizlica bu borclardan kurtuluruz. Resmen anlamadigim bir ise girdik
Benim maasim evi gecindiriyor, taksiyide esim kullancak. Plaka benim üstüme oldugu icin patronice olcam, kocamada asgari maas ödüyecemHakkimizda hayirlisi.
Teşekkürler canım komşuluğum iyidir aslında kıymet bilenekiz keske komsun olaydimeline sağlık
Buralar sesizlemis sanki?
Ped bardaklarda mi dondurdunDün bir parça tavuk haşlamıştım ,tavuk suyunu bardaklara koyup buzlukta donmaya bıraktım
Dün burada mis gibi yağmur vardı, artık memleketimde tarhana çorbası içmenin de vakti geliyor yavaş yavaş
Tarhana çorbası içinde tavuk suyu haşlanmış nohut çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?