Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün okul çıkışı ilçemize bağlı bir köye şehit ailesini ziyarete gittik müdür müdür yardımcısı ve 2 öğretmen arkadaş 28 yıl önce şehit olmuş Allah rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun ailesine sabırlar versin
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin zor çok zor

Pazara uğradım aslında ihtiyacım yoktu sadece takviye amaçlı domates ve havuç aldım 90 tl ödedim

Merhaba kızlar
Bugün sabahtan okula gittim öğleden sonra toplantıya eve gelirken kavun ,kuşlar için bulgur ,pirinç, ekmek ,patates ,soğan aldım 247 tl ödedim

Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Bu aralar ihtiyaç olmayınca para harcamıyordum

Son düzenleme:
Öğleden sonra saat 16.00 civarı dışarıda bir işim var o nedenle sabahtan mutfak işlerini bitirdim eve gelince minik dokunuşlar yaparım nasipse
kiz keske komsun olaydim eline sağlık

Buralar sesizlemis sanki?

Benim günlerim yogun geciyor. Taksiplakasi icin belediyeden onay geldi. 2-3 randevum daha var farkli belediyelerle sonra insallah ise basliya biliriz. Hakkimizda hayirlisi. 50bin birca girdik. 7 bin görümceme geri ödeme, geriside anneme. Allahdan tüm birclar elden, kredi faizi ödemiyecegiz.
Kenarda dügün takilarim var herhalde bi 16bin euro degeri vardir su an. Onlari satacaktim, annem birakmadi, ben size veririm dedi sagolsun. Annemin nerdese tüm parasi bizde böylese. Ihtiyac duydugunda altinlari bozarim dedim.

Umarim isler iyi giderde hizlica bu borclardan kurtuluruz. Resmen anlamadigim bir ise girdik

Benim maasim evi gecindiriyor, taksiyide esim kullancak. Plaka benim üstüme oldugu icin patronice olcam, kocamada asgari maas ödüyecem Hakkimizda hayirlisi.

Hoşgeldin canım
Taksi plakanız hayırlı olsun bol bereketli kazançlar dilerim
Borç ödenir yahu mayıs ayında büro aldım orayı alırken annemden ve küçük oğlandan aldığım borcu 3 ayda kapattım
Sağlık huzur afiyet versin Allah

Bir seminer dönemi bitti
Toplantılar, ders saati ayarlamalar filan derken nasıl geçti anlamadım

Bugün kredi kartımın hesap kesim günü nasip olursa ayın 7 si itibarıyla kullanırım
Önümüzdeki hafta maaş sonrası eğitim öğretim ödeneği var
Oğlanlar yaz tatilinde ben de yediler içtiler arada harçlık da verdim 2 gün önce yolcu ederken de para verdim
Yine geçen yıllarda olduğu gibi ayda bir çay kahve parası gönderirim inşaallah

Bu ayki toplam harcama 22668 tl

Dağlımı şu şekilde

Kredi kartı 11846 tl
Nakit 10822 tl

Bu harcamalara dahil etmediğim yaklaşık 6500 tl lik çıkış da oldu

kiz keske komsun olaydim eline sağlık

Buralar sesizlemis sanki?
Teşekkürler canım komşuluğum iyidir aslında kıymet bilene
Paylaşmayı severim paylaşmak bana iyi gelir
kazancı bereketlendirdiğine inanırım

Hanımlar yaz tatili gelen giden kimi yeni evli kimi çocuklarının okul telaşında sanırım
Herkesin kendine göre hayat mücadelesi var diye düşünüyorum

Bazı gelenler gidenler oldu belki bir hevesle başlanıyor ama sürekli mali disiplin sağlanamıyor olabilir bilemiyorum canım herkesin kendince sebepleri vardır

Kimisi sadece sayfanın okuyucusu

Ben kendi motivasyonumu kaybetmeden ilerlemek ve de birikim yatırım konusunda tecrübe ettiklerimi paylaşmak adına yazmaya devam ediyorum bakalım nereye ne zamana kadar devam eder Allahu alem
Hayırlısı olsun

Dün bir parça tavuk haşlamıştım ,tavuk suyunu bardaklara koyup buzlukta donmaya bıraktım

Dün burada mis gibi yağmur vardı, artık memleketimde tarhana çorbası içmenin de vakti geliyor yavaş yavaş
Tarhana çorbası içinde tavuk suyu haşlanmış nohut çok güzel oluyor

Ped bardaklarda mi dondurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…