• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün Mert Başaran 'ın "para bağırır servet fısıldar" adlı kitabında okuduğum şu sözü paylaşmak istedim
Uruguay eski devlet başkanı Mujica'ya ait bir söz

Eklentiler

• 20250906_125701.webp
    20250906_125701.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 163
Ve yine aynı kişiye ait söz ve yaşam biçimi

Eklentiler

• 20250906_131207.webp
    20250906_131207.webp
    60 KB · Görüntüleme: 155
  • 20250906_131359.webp
    20250906_131359.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 156
Hoşgeldin canım 😘
Taksi plakanız hayırlı olsun bol bereketli kazançlar dilerim
Borç ödenir yahu mayıs ayında büro aldım orayı alırken annemden ve küçük oğlandan aldığım borcu 3 ayda kapattım
Sağlık huzur afiyet versin Allah 😊
insallah canim, hayatimda ilk kez borcum var. Uykularim kacdi 😂

annemle görümceme, ama borc borcdur yükü agir geliyor bana
Canım o konuda seninle hem fikirim lakin bu tarz borçlanmanın en güzel yanı banka gibi bir kuruma gününde ödenmesi gereken aksi halde faiz işletilmesiyle karşı karşıya kalınılacak olmaması

tabi öyle ama yinede ikisinede en kisa zamanda geri ödemek cok rahatlatacak beni
Seni çok iyi anlıyorum canım
O zaman kendine güzel bir ödeme planı yap sanki gününde bir kuruma ödenmesi gereken bir borçmuş gibi ,o zaman rehavete kapılmadan en kısa zamanda ödersin

Aynı şeyi haziran temmuz ağustos ayları için kendi borcumu öderken yapmıştım
Ağustos ayında hatta kendime birikim yapmak için altın bile almıştım 😊

Dün evden hiç çıkmadım para da harcamadım
zaten herhangi bir ihtiyaç da yoktu.
kredi kartımın hesap kesim günüydü ve hesap kesilmiş
Bugün de evdeyim kahvaltıdan önce çamaşır attım makineye
Kahvaltımı yaptım
Dün okuduğum kitabı bitirmiştim en kısa zamanda kendime okuyabileceğim bir kitap bulmalıyım
Yazın 3 kitap aldım ve bitirdim çok şükür
Buzluktan kıyma çıkardım kıymalı karnıbahar yemeği yapmak için yanına da tarhana çorbası Allah bereket versin 😊

Seni çok iyi anlıyorum canım
O zaman kendine güzel bir ödeme planı yap sanki gününde bir kuruma ödenmesi gereken bir borçmuş gibi ,o zaman rehavete kapılmadan en kısa zamanda ödersin

Aynı şeyi haziran temmuz ağustos ayları için kendi borcumu öderken yapmıştım
Ağustos ayında hatta kendime birikim yapmak için altın bile almıştım 😊
yapiyorum canim ama umarim planlarim tutar

3 tane kot pantalon atmıştım sepette duruyordu bir iki haftadır ;bugün kredi kartıyla yaptığım alış veriş Ekim ayı maaşıyla ödeneceği için
Indirim çarkından da %60 indirim kodu çıktı benim 2400 tl olan pantalon bedeli 1919 tl ye düştü peşin fiyatına taksit de olsaydı iyiydi 🤣🤣🤣🤣🤣 ama vade farkı ödememek için tek ödeme çekimle aldım
Allah bol bereket versin kazançlarımıza 🤲

Okul çıkışı 700 tl lik benzin aldım
Markete gittim 400 gr haşhaş ve 800 gramlık zeytin aldım 179 tl ödedim

Yemeğim vardı kıymalı karnıbahar ama okulda öğlen kuru fasulye pilav cacık varmış orada yedim

günaydın :KK200: kredi kartımı sıfırladığımdan beri yeni borç yapmadım :21: karttan geçtiğim ödemeleri de hemen borcunu ödedim çoğalmasın diye. şuan sıfır kart borcuyla devam ediyorum.
birikim yapamasam da yeni borç eklememiş oldum :KK48:

Selam bacimlar
Gelemiyorum halimi bi gorseniz😂😂😂
Geçen hafta cuma izin aldim büyükbaş denize gitmek istedi otelin denizini sevmemiş anasiginin yanına gittik pazar günü döndük gezdik biraz yemek yapmama şartıyla gitmiştim 2 gün kayinbabam 1 gün biz yemeği ödedik. Param yok dedim 1 kurus harcamadim.
10bin o verdi bana onu harcayalım diye. 2500de kitap parası verdi

Pazartesi annemler sehirdisindalardi evlerinde yemek yok diye işten geldim koşa koşa yemek yaptım kvlere de indirdim.
Ordan çıkıp avmye kıza eşofman altı oglana sweat aldık. Kızı acik liseye yazdırdım okul pantolonu almıştık maviden onu iade ettim

Dunde acik lise kaydıyla uğraştım öğleden sonra. Ordan çıkıp arabanın sigortası bitmiş 11500tl tuttu 8 taksite böldü.
Oradan yine oglana forma ve tsirt almak icin çarşıya indim 800 verdim. Kitapları gelmiş 3 kırtasiyeye uğradım 2400tl tuttu. eve geldiğimde 6 olmuştu saat. Acıktık dediler hemen pizza yaptım
Onlar yerken utuye giristim
10da ayaklarımı hissetmiyordum yatağa koştum deliksiz uyumuşum ama yorgunlugumu atamadim.

Back
X