- 6 Ağustos 2010
- 40.911
- 73.493
- 1.123
Evet canımPed bardaklarda mi dondurdun
Tavuk suyunu 1 gece beklettikten sonra bardaklara koyup donduruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımPed bardaklarda mi dondurdun
insallah canim, hayatimda ilk kez borcum var. Uykularim kacdiHoşgeldin canım
Taksi plakanız hayırlı olsun bol bereketli kazançlar dilerim
Borç ödenir yahu mayıs ayında büro aldım orayı alırken annemden ve küçük oğlandan aldığım borcu 3 ayda kapattım
Sağlık huzur afiyet versin Allah![]()
Borcun kime ?insallah canim, hayatimda ilk kez borcum var. Uykularim kacdi![]()
annemle görümceme, ama borc borcdur yükü agir geliyor banaBorcun kime ?
Canım o konuda seninle hem fikirim lakin bu tarz borçlanmanın en güzel yanı banka gibi bir kuruma gününde ödenmesi gereken aksi halde faiz işletilmesiyle karşı karşıya kalınılacak olmamasıannemle görümceme, ama borc borcdur yükü agir geliyor bana
tabi öyle ama yinede ikisinede en kisa zamanda geri ödemek cok rahatlatacak beniCanım o konuda seninle hem fikirim lakin bu tarz borçlanmanın en güzel yanı banka gibi bir kuruma gününde ödenmesi gereken aksi halde faiz işletilmesiyle karşı karşıya kalınılacak olmaması
Seni çok iyi anlıyorum canımtabi öyle ama yinede ikisinede en kisa zamanda geri ödemek cok rahatlatacak beni
yapiyorum canim ama umarim planlarim tutarSeni çok iyi anlıyorum canım
O zaman kendine güzel bir ödeme planı yap sanki gününde bir kuruma ödenmesi gereken bir borçmuş gibi ,o zaman rehavete kapılmadan en kısa zamanda ödersin
Aynı şeyi haziran temmuz ağustos ayları için kendi borcumu öderken yapmıştım
Ağustos ayında hatta kendime birikim yapmak için altın bile almıştım![]()
Darısı başımagünaydınkredi kartımı sıfırladığımdan beri yeni borç yapmadım
karttan geçtiğim ödemeleri de hemen borcunu ödedim çoğalmasın diye. şuan sıfır kart borcuyla devam ediyorum.
birikim yapamasam da yeni borç eklememiş oldum![]()
inşallahDarısı başıma![]()