Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni çok banliyorlar yaa
Yapsınlar bakalım hazımsızlıktan başka birşey değil başkasının fikirlerine saygılı olmamak çok ilkel buluyorumBeni çok banliyorlar yaaAh şu yerli milli olmayan marjinal eskiler onlara katilmadigim konularda yobaz ilan edilip Mune tarafından Bani yedirtiyorlar.
İşte sonra ben sinirlenip her hüt edince hakarete giriyor.Yapsınlar bakalım hazımsızlıktan başka birşey değil başkasının fikirlerine saygılı olmamak çok ilkel buluyorum
Ne haliniz varsa görün modunda yaşıyorum canım ben saygısız ,hazımsız insanlara karşıİşte sonra ben sinirlenip her hüt edince hakarete giriyor.
güle güle harcayın inşallahMerhaba kızlar malum maaş günüydü kredi kartı borcunu sıfırladım
Okul çıkışı anneme gittim sonra bankaya gidip maaşımı çektim henüz altın almadım
Bugünkü harcamalarım
Okulda aylık çay parası 250 tl
Yufka 78.5 tl
Bamya 150 tl
Dün gramı 5000 tl idigüle güle harcayın inşallahaltın fiyatlarından bizi de haberdar edin
![]()
ayyy inanılmaz arttı yetişmek mümkün değil. bölge bölge de fiyatlar değişiyor kuyumculardaDün gramı 5000 tl idi
Abd fed faiz açıklamasını bekliyorum bakalım hayırlısı olsun
Haberdar ederim inşaallah
Bereketli olsunGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Eğitim ödeneklerimiz yatırılmış Allah bol bereket versin kazançlarımıza![]()
Amin Allah razı olsun canımBereketli olsun![]()
Hayırlı olsun canımmerhaba hanımlar bizde okuldan hocalarla yarım altın gününe girdik.aralık ayında sıra bana gelecek. bi arkadaşıma 3 yarım borcum var onunda verirsem bana 5 yarım kalacak bende araba için birikime atacağım inşallah
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım![]()