• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün birikime attım paraları
5730 tl den 13 gr altın aldım Allah bol bereket versin kazançlarımıza 🤲

Eklentiler

• 20251009_170738.webp
    20251009_170738.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu cumalar olsun 🌺
Rabbim bütün hayırlı istek ve dualarımızı kabul etsin 🤲

Dün otomatik ödemeden elektrik faturası kesilmiş 250 tl
Bir de internetten 69 tl ye filtre bez torbası sipariş verdim
Toplamda 319 tl harcamış oldum
Başka da bir harcamam olmadı

Günaydın herkese.
Ek dersimiz dün yattı. 1 gr altın aldım içerisinden. Kızımın süreci biraz masraflı. Sensörleri 18 yaş sonrası karşılanmıyor. Ufak ufak birikimler yapıp ileride şimdiki konforunu devam ettirsin istiyorum. Onun için ayrı bir birikim hesabı açtım bu nedenle. Ek ders bu ay oldukça geç yattı. Karta yüklendik biraz haliyle.

Günaydın herkese.
Ek dersimiz dün yattı. 1 gr altın aldım içerisinden. Kızımın süreci biraz masraflı. Sensörleri 18 yaş sonrası karşılanmıyor. Ufak ufak birikimler yapıp ileride şimdiki konforunu devam ettirsin istiyorum. Onun için ayrı bir birikim hesabı açtım bu nedenle. Ek ders bu ay oldukça geç yattı. Karta yüklendik biraz haliyle.
Merhaba canım ekdersin de altının da bereketli olsun 😊

Bugün bütün gün evdeydim
Kahvaltımı yaptım kahvaltı için krep yaparken biraz fazla yaptım yarınki kahvaltı için de

Makinaya çamaşır attım
Salonu süpürdüm
Ceviz ayıkladım
Kitap okudum
Dünden yemeğim vardı o yüzden yemek yapmadım
Dışarısı soğuk evde kombiyi açtım sıcacık vakit geçirdim

Veeee bugün hiç para harcamadım

günlük harcamam sigaraya gidiyor genelde.. birakmak istiyorum birakamiyorum.. o 95 tl nelere mümkün.. günde iki paket sigara içiyorum.. yani 190 tl. aylık: 5700 gidiyor:(

Back
X