• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba abla
Maaşım 65 bin
Eşim de aynı kazanıyor bütün giderler onda ben kredi kartımı yatırdıktan sonra hepsini ona atıyorum tabiki harcamam işin cüzdanıma para alıyorum yanlış anlaşılmasın
Eşin zaten her istediğimi alır sağolsun
Evler kirada Ocak ayından itibaren kiralara dokunmayacağız çocuklar için birikime ayrılacak.
Eşin kazançlarınızı nasıl değerlendiriyor?

lindalinda lindalinda canım maddi durumunuz anladığım kadarıyla gayet iyi durumda borcunuz yok kira gelirleriniz var o nedenle 65 bin tl lik maaşının 10 15 bin tl lik kısmını kendine harçlık olarak ayırmanda bence bir sıkıntı yok bu miktarı da nihayetinde gerektiği kadar harcarsın

lindalinda lindalinda canım maddi durumunuz anladığım kadarıyla gayet iyi durumda borcunuz yok kira gelirleriniz var o nedenle 65 bin tl lik maaşının 10 15 bin tl lik kısmını kendine harçlık olarak ayırmanda bence bir sıkıntı yok bu miktarı da nihayetinde gerektiği kadar harcarsın
Çok şükür canım evet maddi olarak bi sıkıntımız yok artık yapabileceğimizi yaptık bundan sonra az rahat takılmak istiyorum açıkçası bende Ocak zamından sonra 20 diye düşünmüştüm

Çok şükür canım evet maddi olarak bi sıkıntımız yok artık yapabileceğimizi yaptık bundan sonra az rahat takılmak istiyorum açıkçası bende Ocak zamından sonra 20 diye düşünmüştüm
Mantıklı
Benim verdiğim rakamlar şu an için

Evlerinizin kirası ne kadar canım?

Hellolardan bir demet
Günler vızır vızır geçiyordu
Akşama yemek derdim yok dün akşam canımın sıkıntısıyla yaprak sardım. Birde çorba tamamdır.
Cocuklara kaban bot ve alt ust eşofman alinacak. Oğlan bi anda boy atıp kilo aldi masallah.Geçen yılki kışlıkları olmuyor birazda iç çamaşırı aldim.
Buyukbasa söyledim para at diye tmm dedi ama gelen giden yok. Yılın sıkı kavgasını etme zamanım gelmiş 🤣🤣 Canini iste Parasını isteme bakalim napcek🤣
Netten takviye aldim 600tl tuttu
Okulda ihtiyacı olan bi bayan pijama satıyordu kiza aldim 500tl odedim
Cumartesi çocuklarla avm gittik yemek tatlı 1300 tuttu.
Yeğenime hediye aldim 350tl tuttu
Yine su gibi harcanan bir hafta oldu. Sağlık olsun

Merhaba hanımlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum
Benim çok şükür oturduğum bir evim var iki tane de Yatırımlık dairem iki de küçük çocuğum var rabbim bağışlasın
Her ay maaşımın artık belli bir bölümünü kendim için almayı planlıyorum ama ne kadar almalıyım bilmiyorum
Aldığım miktarı istediğim gibi hem harcamak annemin ihtiyaçları olsun kendi özel harcamalarım gibi abartmak da istemiyorum ne kadar ayırmalıyım sizce
Birde evime on beş günde bi yardımcı abla geliyor robot süpürgem de bozuldu almalı mıyım yoksa zaten gelen sil süpür yapıyor gerek yok mu sizce ?
Bu arada borçlarımız yeni bitti herhangi bi borcumuz yok ama birikimimiz de yok kenarda köşede.

Merhaba. Robot süpürgeyi tamir ettirmenizi öneririm ben de. Her türlü almaktan daha uygun olacaktır. Tozu çok güzel topluyorlar.

Merhaba hanımlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum
Benim çok şükür oturduğum bir evim var iki tane de Yatırımlık dairem iki de küçük çocuğum var rabbim bağışlasın
Her ay maaşımın artık belli bir bölümünü kendim için almayı planlıyorum ama ne kadar almalıyım bilmiyorum
Aldığım miktarı istediğim gibi hem harcamak annemin ihtiyaçları olsun kendi özel harcamalarım gibi abartmak da istemiyorum ne kadar ayırmalıyım sizce
Birde evime on beş günde bi yardımcı abla geliyor robot süpürgem de bozuldu almalı mıyım yoksa zaten gelen sil süpür yapıyor gerek yok mu sizce ?
Bu arada borçlarımız yeni bitti herhangi bi borcumuz yok ama birikimimiz de yok kenarda köşede.
Benimde robot süpürge bozulmuştu
Tamire verdim 6500tl odedim
6 aydır gayet iyi çalışıyor yenisini alsam en aşağı 30 bin
Tavsiye ederim

Hellolardan bir demet
Günler vızır vızır geçiyordu
Akşama yemek derdim yok dün akşam canımın sıkıntısıyla yaprak sardım. Birde çorba tamamdır.
Cocuklara kaban bot ve alt ust eşofman alinacak. Oğlan bi anda boy atıp kilo aldi masallah.Geçen yılki kışlıkları olmuyor birazda iç çamaşırı aldim.
Buyukbasa söyledim para at diye tmm dedi ama gelen giden yok. Yılın sıkı kavgasını etme zamanım gelmiş 🤣🤣 Canini iste Parasını isteme bakalim napcek🤣
Netten takviye aldim 600tl tuttu
Okulda ihtiyacı olan bi bayan pijama satıyordu kiza aldim 500tl odedim
Cumartesi çocuklarla avm gittik yemek tatlı 1300 tuttu.
Yeğenime hediye aldim 350tl tuttu
Yine su gibi harcanan bir hafta oldu. Sağlık olsun
Güle güle kullan aldıklarını canımcım 😘

Back
X