- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Çoğu ayni galiba bendede aynisi vardı biz koyde otururduk baska yere çalışmaya giderdi yilda bir defa gelirdi bir haftalığına bize para vereceğine annemin büyütüp beslediği danayi satar cebine koyar giderdiOfff bu babam iste=/
Evin birseyini eksik etmez fakat o kadar.
Arti annemin elinde 20 tl gorse harcatana kadar rahat etmez=/
Bende 4 sene kadar biriktireyim diyorum bakalım ne kadar olacakOlsun canım ben de bozuk paraları biriktirerek başlamıştım birikime iyi ki biriktirmişim diyorum şimdi
Haklısın bu lafı hiç unutmamam lazımHer çok azdan olur canım
Geneli evet,insana saygilari yok bence.Çoğu ayni galiba bendede aynisi vardı biz koyde otururduk baska yere çalışmaya giderdi yilda bir defa gelirdi bir haftalığına bize para vereceğine annemin büyütüp beslediği danayi satar cebine koyar giderdi
Dogru valla canim en iyisini yapmışsın annemde bir yere kadar dayandı zaten ben 18. Yasima basar basmaz yolun açıkolsun dedi babama ne yaparsan yap dedi boşandı annem şuan kafasi rahat vallahi keske daha once bitseydi diyor hepGeneli evet,insana saygilari yok bence.
Annem cabaladi,kendi insiyatifine kalmadi,ben evliligimde bastan tedbirimi aldim,ayni filmi izlemeye hic niyetim yoktu.
Kadinlar degismedikce erkekler degismeyecek,kendini paspas eden cignenip gecilecek,2+2=4
Bende itiraf ediyorum gizli hayranlardan birisi de benim. Sevgiyle kucaklıyorum.Gizli hayran tabii, aklına, mantığına, ayaklarının üzerinde dik durup kendini eş ve annesine ezdirmeyişine, azmine, ince esprilerine... yani dışarıdan okuyunca böyle görünüyorçok teşekkür ederim bilgiler için. Ben de öğlen 12, akşam 7 yesem arada da bi ufak ara öğün yapsam diyorum şu 70i bi kere daha görmesem diyorum ama, inşallah...
Sağlıklı ve mutlu geceler diliyorum herkese..
Bende itiraf ediyorum gizli hayranlardan birisi de benim@Thewitcher Sevgiyle kucaklıyorum.
Gizli hayran tabii, aklına, mantığına, ayaklarının üzerinde dik durup kendini eş ve annesine ezdirmeyişine, azmine, ince esprilerine... yani dışarıdan okuyunca böyle görünüyorçok teşekkür ederim bilgiler için. Ben de öğlen 12, akşam 7 yesem arada da bi ufak ara öğün yapsam diyorum şu 70i bi kere daha görmesem diyorum ama, inşallah...
Sağlıklı ve mutlu geceler diliyorum herkese..
Yaaa kizlar cok utandıım tesekkur ederimBende itiraf ediyorum gizli hayranlardan birisi de benim. Sevgiyle kucaklıyorum.
Allah her seyi gönlüne gore versin. Bazen ne yaparsan yap karsindakinin anladigi ladar her sey. Insan sevgisini bence de hakedene vermeli. Ve hic kimse hayatini baska biri icin yasamamali. Sen ustesinden en iyi sekilde gelirsin eminim❤Yaaa kizlar cok utandıım tesekkur ederim
Ne diyecegimi bilemiyorum
Dünyaya bir kere geliyoruz can bize emanet en iyi şekilde ona sahip çıkmak lazım.. kimseyi razı etmeye gelmedik dünyaya diye birsey okumuşum o kadar doğru ki.sadece kendim için değil çocuklarım icinde oyle. Ne onlari Ne kendimi ezdiririm . Herkese saygım sonsuz sevgim hakedene. Sessizim diye uysal koyun zannediyorlar olsun.
Cok şükür ki Allah korkum ve edenin bulacagi inancim var yoksa dayanmak daha zor olurdu.
Cocuklar Büyüyorlar ve yavas yavas bazi şeyleri görüyorlar. Sabırla bekliyorum hadi anne artık demelerini.
Hepimiz ölene kadar imtihan edileceğiz. Bende bu imtihan diyip sabrimla kazanacağım insallah
Hakkından geliyorum kuzumAllah her seyi gönlüne gore versin. Bazen ne yaparsan yap karsindakinin anladigi ladar her sey. Insan sevgisini bence de hakedene vermeli. Ve hic kimse hayatini baska biri icin yasamamali. Sen ustesinden en iyi sekilde gelirsin eminim❤
Çok doğru katılıyorum.Hikayeni bilmiyorum ama anladığım kadarıyla eşin ve ailesiyle sıkıntılar var,Allah kimsenin ettiğini yanına koymuyor çok şükür ne isteyeceksem Ondan isterim benYaaa kizlar cok utandıım tesekkur ederim
Ne diyecegimi bilemiyorum
Dünyaya bir kere geliyoruz can bize emanet en iyi şekilde ona sahip çıkmak lazım.. kimseyi razı etmeye gelmedik dünyaya diye birsey okumuşum o kadar doğru ki.sadece kendim için değil çocuklarım icinde oyle. Ne onlari Ne kendimi ezdiririm . Herkese saygım sonsuz sevgim hakedene. Sessizim diye uysal koyun zannediyorlar olsun.
Cok şükür ki Allah korkum ve edenin bulacagi inancim var yoksa dayanmak daha zor olurdu.
Cocuklar Büyüyorlar ve yavas yavas bazi şeyleri görüyorlar. Sabırla bekliyorum hadi anne artık demelerini.
Hepimiz ölene kadar imtihan edileceğiz. Bende bu imtihan diyip sabrimla kazanacağım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?