• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dün çanta sipariş etmiştim bugün kargoya verilmiş
Ben 589 tl ye aldım
Farklı sitelerde farklı rakamlar biçilmiş kapitalist düzen böyle birşey işte aman alacağınız ürünleri iyi araştırın kızlar 😊

Eklentiler

• Screenshot_20251217-154554_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251217-154554_Hepsiburada.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20251217-154350_Trendyol.webp
    Screenshot_20251217-154350_Trendyol.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 47
Ben 589 tl ye aldım
Farklı sitelerde farklı rakamlar biçilmiş kapitalist düzen böyle birşey işte aman alacağınız ürünleri iyi araştırın kızlar 😊
En azından ucuz olanı almışsın, pahalı olanı alıp da, diğerini görseydin, üzücü olurdu. Gerçi sen o parayı vermezdin😀

En azından ucuz olanı almışsın, pahalı olanı alıp da, diğerini görseydin, üzücü olurdu. Gerçi sen o parayı vermezdin😀
Doğru, o zaman da siparişi iptal ederdim 😉
Ama araştırmak önemli bu bir gerçek
Bilinçli tüketici olmaya çalışıyorum kendimce 😊

Doğru, o zaman da siparişi iptal ederdim 😉
Ama araştırmak önemli bu bir gerçek
Bilinçli tüketici olmaya çalışıyorum kendimce 😊
Haklısın vallahi, serbest piyasa bu kadar da olmamalı ama maalesef. Geçen de kızlar umreye gidecek, seminerleri vardı gittik, hoca dediki 1970 de ekmek ne fiyatsa, yine aynı fiyat dedi. Alışveriş yaparken kazıklandık mı diye belki anlaşmazlık yaşarsınız, orda fiyatlar değişmiyor gibi bi söylemde bulundu. Tam olarak açıklayamadım ama anlamışsınızdır demek istediğimi.

Haklısın vallahi, serbest piyasa bu kadar da olmamalı ama maalesef. Geçen de kızlar umreye gidecek, seminerleri vardı gittik, hoca dediki 1970 de ekmek ne fiyatsa, yine aynı fiyat dedi. Alışveriş yaparken kazıklandık mı diye belki anlaşmazlık yaşarsınız, orda fiyatlar değişmiyor gibi bi söylemde bulundu. Tam olarak açıklayamadım ama anlamışsınızdır demek istediğimi.
ülkelerinde enflasyon yok ,normaldir 😊

Eklentiler

• 20251218_195049.webp
    20251218_195049.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 31
Ben 589 tl ye aldım
Ayy farka bak iyi yapmissin ablacim Arastirmakla. Gule gule kullan

Back
X