Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka gibi birebir ürün ve aradaki fark çok fazlaDün çanta sipariş etmiştim bugün kargoya verilmiş
Ben 589 tl ye aldım
Farklı sitelerde farklı rakamlar biçilmiş kapitalist düzen böyle birşey işte aman alacağınız ürünleri iyi araştırın kızlar![]()
Evet canım ya aradaki var 50 tl olsun 100 tl olsunşaka gibi birebir ürün ve aradaki fark çok fazla
En azından ucuz olanı almışsın, pahalı olanı alıp da, diğerini görseydin, üzücü olurdu. Gerçi sen o parayı vermezdinDün çanta sipariş etmiştim bugün kargoya verilmiş
Ben 589 tl ye aldım
Farklı sitelerde farklı rakamlar biçilmiş kapitalist düzen böyle birşey işte aman alacağınız ürünleri iyi araştırın kızlar![]()
Doğru, o zaman da siparişi iptal ederdimEn azından ucuz olanı almışsın, pahalı olanı alıp da, diğerini görseydin, üzücü olurdu. Gerçi sen o parayı vermezdin![]()
Haklısın vallahi, serbest piyasa bu kadar da olmamalı ama maalesef. Geçen de kızlar umreye gidecek, seminerleri vardı gittik, hoca dediki 1970 de ekmek ne fiyatsa, yine aynı fiyat dedi. Alışveriş yaparken kazıklandık mı diye belki anlaşmazlık yaşarsınız, orda fiyatlar değişmiyor gibi bi söylemde bulundu. Tam olarak açıklayamadım ama anlamışsınızdır demek istediğimi.Doğru, o zaman da siparişi iptal ederdim
Ama araştırmak önemli bu bir gerçek
Bilinçli tüketici olmaya çalışıyorum kendimce![]()
ülkelerinde enflasyon yok ,normaldirHaklısın vallahi, serbest piyasa bu kadar da olmamalı ama maalesef. Geçen de kızlar umreye gidecek, seminerleri vardı gittik, hoca dediki 1970 de ekmek ne fiyatsa, yine aynı fiyat dedi. Alışveriş yaparken kazıklandık mı diye belki anlaşmazlık yaşarsınız, orda fiyatlar değişmiyor gibi bi söylemde bulundu. Tam olarak açıklayamadım ama anlamışsınızdır demek istediğimi.
Ayy farka bak iyi yapmissin ablacim Arastirmakla. Gule gule kullanDün çanta sipariş etmiştim bugün kargoya verilmiş
Ben 589 tl ye aldım