• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük çocuğa dayak

tekme tokat girerdim
kapısına elime bir degnek alıp gidip vura vura kapıyı actırırdım
girişirdim oyle dövülmez böyle dövülür diye
mantıklı cevap istersen polisi cagırır polisle evine cıkar
actırıp kapıyı sikayetciyim bu kadından diye bütün edepsizliğimle onu sikayet ederdim altına etsin bkorkudan
çocuk dedim mi benim sartel atar kardeşim
dün oldu olay polis için geç mi kaldık acaba

Hemen karakola gidin çocuk anlatsın durumu iyi bi ders gerek o kansıza sen kim köpek benim çocuğumu dovuyosun allah korusun ya varya kapısından bi dakika ayrılmaz açtığında da yerin dibine gomerdim onu

merhaba hanımlar,

olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
Tutumunuz cok yanlis. Sabaha kadar onzile bassaniz ne olacak.. cocugun kolundan tuttugunuz gibi karakola gideceksiniz. Gozle gorulur birsey olmasa bile uzman doktorlar darp oldugunu anlarlar. Raporu alip sikayetci olacaktiniz. Mahkeme mahkeme gezsin milletin cocuguna el kaldirmak ne demek gorsun..

gercekten nasıl bu kadar sakin kalabildiğiniz hayret ettim
ben olsam camı pencereyi kırar o kadının agzını yüzünü parçalardm cok net. duramazdım hemen karakola gidin.. şikayet edin sürüm sürüm süründürün onu o kim oluyorda dövüyor cocugunuzu nasıl sinirlendim ya :kızgın:

dün oldu olay şimdi gitsek işe yarar mı
gitme kardeşim kar kalsın yanına başka bir çocuğu ya da sizin çocuğunuzu bir daha dövene kadar ,kadınla konuşamamışsınız bile ,ooooh ne güzel dünya komşunun çocuğunu da evire çevire dövdü yanına kar kimse gık demedi..

yahu git arkadaşım git bir pedagog çaaaat diye çocuğunun darp edildiğini söyleyecek zaten.Geç falan kalmadın.

Tutumunuz cok yanlis. Sabaha kadar onzile bassaniz ne olacak.. cocugun kolundan tuttugunuz gibi karakola gideceksiniz. Gozle gorulur birsey olmasa bile uzman doktorlar darp oldugunu anlarlar. Raporu alip sikayetci olacaktiniz. Mahkeme mahkeme gezsin milletin cocuguna el kaldirmak ne demek gorsun..
o an sinirden aklımıza gelmedi ablam çocuğu sakinleştirmekle uğraştı

gercekten nasıl bu kadar sakin kalabildiğiniz hayret ettim
ben olsam camı pencereyi kırar o kadının agzını yüzünü parçalardm cok net. duramazdım hemen karakola gidin.. şikayet edin sürüm sürüm süründürün onu o kim oluyorda dövüyor cocugunuzu nasıl sinirlendim ya :kızgın:
çocuğum değil yeğenimdi

gitme kardeşim kar kalsın yanına başka bir çocuğu ya da sizin çocuğunuzu bir daha dövene kadar ,kadınla konuşamamışsınız bile ,ooooh ne güzel dünya komşunun çocuğunu da evire çevire dövdü yanına kar kimse gık demedi..

yahu git arkadaşım git bir pedagog çaaaat diye çocuğunun darp edildiğini söyleyecek zaten.Geç falan kalmadın.
haklısınız bşyler yapmak lazım

şimdi gitsek olur mu ki?
Hic zaman kaybetmeden gidin. Bir de bazi yorumlardaki gidi kadini dovme girisimlerinde bulunmanizi tavsiye etmiyorum. Hakliyken haksiz duruma dusmeyin derim. Bir daha kapilarina gitmeyin ustunuze iftira atmasinlar. Nasilsa polisler ifadesini almak kapiya dayandiklarinda acmak zorunda kalacaktir.

Back
X