• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük çocuğa dayak

mutlaka öyle ama diğer çocuklar çiçke toplarken bu da toplamak istemiş
Diger cocuklari da dovmustur o zaman aileleriyle birlesip sikayete gidin. Vakit de kaybetmeyin bugun gidin. Her cocuk kendisine verilen egitime yeterli sekilde cevap vermiyor ama yine de dogrusunu ogretmek lazim cocuklara. Herkes yapti diye normallestirmemek lazim.

Konudan cikamiyorum valla. Diger yandan cocugun psikolojiside alt üst olmustur. Onunlada ayriyeten ilgilenmeniz gerekli. Bir baskasi tarafindan siddete ugramis cocuklarda büyük yaralar olusur, cocugun önemsendigini bilmesi gerekir, ona vuran kadina neler yapildigini görsün. Degerli oldugunu görsün.
Ileride kendini savunabilmeyi, bir baskasi siddete meyillense kendini güvene almayi ögrensin. Dayak yiyince susuluyor zannetmesin.
O yüzden kesinlikle oldu bir kere diye birakmayin olayi.
Sikayetci olun. Neden bugün geldiniz derlerse dün olayin şokuyla napacagimizi bilemedik dersiniz.

Darp raporu alip polise sikayet edin. Manyak galiba kadin. Cocuk dovulur mu hic.. Yalniz 6 yasindaki bir cocugun kendilerine ait olmayan bir alandan cicek kopartmamasi lazim. Benim ufaklik 2 yasindan kucuk. Yol kenarinda kopartmak istiyor bazen ama hayir kopartamayiz dedigim zaman elini cekiyor. Toplumun duzenini saglayacak standart bir egitimi vermemiz lazim cocuklara.
Ilk yorumum buyur Akasya Akasya .

O an ki tepkim sadece kapısına vurup zil çalmak olmazdı. Camını çerçevesini indirirdim. Gücü küçük çocuğa yetmiş ki alır bir temiz ağzını yüzünü düzeltirdim. O çiçekleri yedirirdim ona.

Ama siz tabi böyle yapmayın gidin karakola şikayetçi olun. Zaten içiniz biraz daha soğumuştur. Görgü tanıkları da var zaten.

İlk yorumunu görmeden yazdım. Yine de bu durumda çiçekler en son gelir aklıma.
Ciceklerin olaydan once gelmesi lazim zaten akla mesajimda onu yazdim. Sonra ciceklik bir konu yok zaten. Darp var. Sikayet edilecek kadin. Kimsenin savunmasiz bir yavruyu, hayvani incitmeye hakki yok.

hangi hakla ya kim olarak dövebiliyor..ailesi bile kıyamazken nasıl böyle birşeyi yapmaya cesaret edebiliyor..valla ben büyük cazgırtı koparırdım......... :sinirli::sinirli::sinirli:

Aklınız alıyor mu?

6 yaşındaki bir çocuğu evire çevire dövmeyi?

Çocuk ve dayak kelimeleri aynı cümle içerisinde bile kullanılmamalı.

Çok çirkin.

O çocuğun psikolojisinde oluşturduğu tahribatı ne iyileştirir şimdi?

Sanırım sürece onu da dahil ederek kesinlikle şikayet etmelisiniz.

mutlaka öyle ama diğer çocuklar çiçke toplarken bu da toplamak istemiş

Mevzu çocuğun yediği dayak. Çiçeğe verilen emek değil takıldığı konu çok absürt. çocuk bu akıl edemeyebilir emek verildiğini!
Keşke anında polis çağırsaydınız ve kapısına polisle dayasaydınız. Aklı başına gelirdi

Darp raporu için morariga kana kiriga gerek yok 1 tokat için bile darp raporu alınır
Karakola gidip şikayet etmediginize inanamıyorum ! Bide kapısını calmissiniz açınca iki laf dalasiyla hallolcak mi yani

Back
X