• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük çocuğa dayak

Olaya başka yönden yaklaşmam gerek. Evet döven kadının ceza alması lazım. Ama çocuğun annesinin de çocuğunu gözetlemesi gerekirdi. Kötü devirde yaşıyoruz. Hadi git bahçede oyna yavrum dönemi geçti. Bu da ders olur. Bi sonrakinde çocuğu başkaları kaçıradabilir. Sokağa salmayın çocuğu

Ben olsam sanırım o binayı yıkardım, ben sinirli biriyimdir maalesef ama böyle olaylarda serin kanlı olmakta fayda var, polis çağırmasınız bile rezil edebilirdiniz, yalnız şöyle de bir durum var, kadın muhtemelen manyak bir ruh hastası, yoksa çocuk bir kaç çiçek koparmış ne olmuş yani, bu komşudan uzak durmakta fayda var, böyle insanlardan herşey beklenir, çok geçmiş olsun.
hiç tanımıyorum kadını sadece birkaç kere görmüşlüğüm selam bile yok aramızda ne olduğunu anlayamadım gercekten şikayet zaten edilecekte baska da birşey yapılamaz sanırsam çünkü açmıyor kapıyı

Bugün gerekli yerlere şikayet etmeye gşdecek ablamlar dün ben gittim kapısına eşimle birlikte de gittik ama malesef açılmadı o kapı
Daha gitmemişler mi? Bu saate kadar gidilmediyse daha da gidilmez diye düşünüyorum. Allah başa vermesin o çocuğun ruh haline yazık.

Olaya başka yönden yaklaşmam gerek. Evet döven kadının ceza alması lazım. Ama çocuğun annesinin de çocuğunu gözetlemesi gerekirdi. Kötü devirde yaşıyoruz. Hadi git bahçede oyna yavrum dönemi geçti. Bu da ders olur. Bi sonrakinde çocuğu başkaları kaçıradabilir. Sokağa salmayın çocuğu
oturduğumuz evin bahcesiydi aslında biz de balkondaydık gözümüzün önündeydi ama çocuk işi bir anlık iş dediğiniz doğru

merhaba hanımlar,

olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
tabiki karakola gideceksin hayat burnundan gelene kadar da uğraşacaksın burda sormuşsun bide yani vakit kaybetme bence

hiç tanımıyorum kadını sadece birkaç kere görmüşlüğüm selam bile yok aramızda ne olduğunu anlayamadım gercekten şikayet zaten edilecekte baska da birşey yapılamaz sanırsam çünkü açmıyor kapıyı

Bazen apartmanlarda ruh hastası komşular olabiliyor, bundan iki ay önce oturduğum sitede kapalı otoparka indim arabaya doğru giderken beni gördüğü halde bir erkek komşu gaza daha çok yüklendi az daha çarpıyordu yere yığılmışım, bastı gitti, 5 aylık hamileydim birde o zaman, eşime de anlatamadım gider kavga eder bir şey olur diye korktum, adam beni ne zaman görse gaza yükleniyor ve ben artık kapalı otoparka tek inemiyorum korkuyorum, şikayet etmek lazım aslında ama bu tarz insanlara da güven olmaz ki herşeyi yapabiliyorlar, siz çocuğunuzu falan varsa o komşuya yanaştırmayın siz de uzak durun , belki çözüm değil ama bunu ancak yaşayan bilir, bize belki uzak geliyor ama ne olaylar oluyor Allah korusun.

Çocuğu o haliyle karakola götürürdüm şimdi bile götürebilirsin az burnu sürtsünde görsün milletin çocuğuna el kaldırmak neymiş

Gidin sizde morarti olmucak şekilde bi guzel dövün.. sacini başını yolun.... darp raporu alamasin..aklı başına gelsin... ne demek 6 yaşındaki çocuğumu konsum dövecek.. Iyi sabrediyosunuz...

Yok artık cocuk dayak yemiş siz daha karakola gitmeyi düşünmüyorsunuz bile...
O çocugun psikolojisi ne olacak dayak yedi geçti unutur diye bir şey yok... ne kadar rahatsınız .
Ayrıca şiddete şiddetle karşılık vermek bana doğru gelmiyor en güzel yapılacak şey şikayet etmek , evini yagmalasanız ne olacak haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Evet çok doğru bir yere temas etmişsiniz. Allah muhafaza

Kucucuk cocuklari gozetimsiz disari salip, birsey oluncada cam kapi indiren anneler...
Devir eski devir degil. Madem cocuklar cok kiymetli oturup başında bekleyin o zaman çocukların.
Kedimi bahceye biraksam gozum ustunde olur, birisi taş mi atar, kovar mi diye.

Back
X