küçük dert

Okadar da düz değildi canım 75 filan emin değilim ama avuç içi kadar falandi öyle hiç yok değildi tabii
sanırım önemli olanda bu..yani orda büyüyebilcek bi doku varsa büyüyor..ama düşünün dümdüzse nasıl 90 olsunki..
sizin zaten öyle olmadığı için büyümüş sanırım.bu arada doğal yolları bu sürede hiç denemediniz değilmi?

Yok hiç birşey denemedim

Canım doğal yollarla bir gelişme var mı?

Canım doğal yollarla bir gelişme var mı?
canım yaz tatilinde hiçbişey yapmadım desem yeridir.sonunda ibrahim saraçoğlunun kürünü aldım ve ona başladım.bu arada ben ilk başladığımda üstten 78 cm di şuan 80 81 çıkıyor.kilo almadığım halde bence masajlarında etkisiyle daha dolgunlar.bunu hissedebiliyorum artık.
ama benim istediğim tabi şuanki halinin 2 katı..bu kürle 7 cm büyütenler olmuş..sonuç alırsam burdan mutlaka paylaşırım..

Tamam canım inşallah ameliyata gerek kalmadan halledersin, peki kalıcı oluyor mu bu? Yani kürü bırakınca küçülme oluyor mu ki?

Tamam canım inşallah ameliyata gerek kalmadan halledersin, peki kalıcı oluyor mu bu? Yani kürü bırakınca küçülme oluyor mu ki?
valla canım yaşamadan bişey diyemem ama saraçoğlu kalıcı çözüm olduğunu söylüyor.adam bu konuda araştırma yapmış çünkü bu gerçekten önemli bi konu..kozmetikle vs ilgilenmezken göğüs büyütme kürü yapması...bizim gibi olanlar için bi umut bence.kürdede şerbetçi otu çayı ve hayıt otu var.
yalnız yanlış hatırlamıyosam 30 yaş öncesi kadınlara öneriyor.ve bir beden büyütebilir demişti.yanii öyle 2-3 beden uçuk bi büyütmede değil..zaten benimde istediğim bir beden yani 75 dolgusuzu doldurabilmek olduğu için bu yöntemleri deniyorum..
olursa olur.olmazsada tabiiki silikon yaptırıcam.
annem ablam biliyorda durumu..ameliyat sürecinde babamlara durumu nasıl açıklarım yada gizlerim..orası meçhul..

Hayırlısı olsun canım :)

bi kez denedim doğal yolları ama kararlı olamıyorum.tekrar denemeyi düşünüyorum.aslında büyük sayılmamasına rağmen tek göğsümden yine memnunum.ama küçük olan hem şekil olarak hem boyut olarak rahatsız edici.sanki benim değilmiş gibi hissediyorum onu.birde benim göğsüm şekil olarak farklı.hafif bi sarkıklık var.yani doğal yöntemlerle daha da sarkmasından endişe de duyuyorum biraz.zaten büyüsede asimetrinin düzelmesi mümkün değil.en iyi ihtimalle dolgu yaptırmam gerek.

senin fotoğraflarını görmüştüm ben.gayet orantılı ve yapı olarak yuvarlaktı.tek sorun küçük olması.bırde yuvarlak dik olmasından dolayı dekolte sorunu var.sütyenle de görmüştüm güzel bi dekolte de veremiyosun doku olmasına rağmen.ama sütyensiz gayet güzel bi şekli var..büyürse herşey hallolucak.ben destekli sütyenlerle güzel bi dekolte verebiliyorum.ama sütyeni hiç çıkarmk istemiyorum bi ara fotoğraf yükliycem.yorumunu bekliyorum o zaman.

uzun zaman olmuştu yükleyeli evet cnm sende yüklediğinde daha doğru yorum yapabiliriz sanıırm..
şekil olarak düzgün ama küçük olmasıda bişey ifade etmiyor malesef benim 2 katına çıkarmam lazım..hem kilo alarak hemde uyguladığım kürle..

bahsettiğin kürü nerden alabilirim.

Doğum kontrol hapı göğüs üzerinde güzel etki yapıyor sigara da içiyorum bi zararını görmedim yıllardır
Başladığımda 90 olan göğüsler 95 oldu yalnız 3-4 ay başka bi ilaçtan dolayı bırakmak zorunda kaldım 85e düştüler
Yani +1 ken -2ye düştüm
Saraçoğlunun kürüne okadar para vermeye gerekte yok otu alıp kaynatmaya bakıyo 150liralık şey 20 liraya falan gelir

Bende serbetci otuyla filan yapilan bi kur duydum sitede bir uye paylasmis sonuc almis onu denicem birde d.kontrol hapina basliyim belki oda etkiler diye dusunuyorum :/

küçük benimkilerde ama süngerli südyenlerden aldım.. eşim sorun yapmıyoki.

katılıyorum.

İki aylık evlisin henüz. Çocuk düşünmüyorsundur umarım.
Düşünmüyorsan doğum kontrol hapı kullan, benimkiler kalıcı olarak 1 beden büyüdü.
doğum kontrol hapları kullanmayın zararlı diye bi yazı okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…