küçük dert

Bence cok kiloyla ilgisi yok..benim cok zayif arkadaslarim var gogusleri kocaman..bu genetik ve hormonal birsey
canım kiloyla şöyle alakası var eğer kilo aldığında göğüslerinden de alıyorsan onlarda büyüyor ama mesela armut tipli bir vicudun varsa ne kadar kilo alırsan al çoğu kalçalarına gider.

Canım ben yıllarca kullandım cm dahi büyütmedi.
canım ben kilo aldığım zaman da göğüslerim biraz büyür ama ben kilo almak istemiyrum. aynı şekilde hap kullandığımda da göğüslerim büyüyor. ama bu silikon kadar olmasa da diğer besinlerle yada masajlarrla büyütmeye çalışılan yöntemlere göre daha fazla etliki. bence kişinin bünyesiyle alakalı. tabiyki haplar göğüs büyütmek için kullanılmamalı çünkü çok yan etkisi var

canım neden taktırmıyorsun o zaman

Hissedilmiyor ne yaparsan yap..

Benim meme altı 72 üstü 76cmdi. Erkek göğsü gibi düzdü, çıkıntı yoktu. Görsen şu an ne kadar doğal olduğuna sen de şaşırırsın :) Protez olduğunu anlayamazsın.

Ne kadar doğal deselerde inanmayinn...onlar doktorlar para kazanma derdinde...asla dogal olmaz...sonucta yabanci bir cismi vücuda enjekte ediyor...

Enjekte sıvıya ben de karşıyım ama protezlerin vücuda hiçbir zararı yok ve bu kanıtlanmış bir şey..

Hissizleşme bir kenara his artışı oluyor diyebilirim sana.. Senin plastik cerrahide gördüklerin (ayrıca nasıl görebildin merak ediyorum onu da) eğer yeni ameliyatlıysa yapmacık durması çok normal, birkaç ay içinde doğal görüntüsüne kavuşuyor.

Sigara tiryakisi arkadaşlar da var forumda ameliyat olan, sırf sigara kullanıyor diye vazgeçmesi çok saçma olur.

O istemeyen erkek arkadaşlar, kocalar ameliyat sonrasında müptelası oluyorlar canım.. Ayrıca sen istedikten sonra ona ne oluyormuş, buna saygı durmak zorunda.. İki meme arasındaki asimetri de giderilir böylece :)

Benim cok yaptirasim var ozguvenim artacak resmen ozellikle esime karsi hayati tehlike risk filanda diyorlar urkuyorumda bi yandan ama cok istiyorum biraz daha bekleyecegim galiba aklimin bi kosesinde

Benim cok yaptirasim var ozguvenim artacak resmen ozellikle esime karsi hayati tehlike risk filanda diyorlar urkuyorumda bi yandan ama cok istiyorum biraz daha bekleyecegim galiba aklimin bi kosesinde

Dediğin gibi özgüven tavan yapıyor. Eğer ileride bir gün yaptırırsan emin ol keşke daha önce yaptırsaymışım diyeceksin. Meme estetiği forumunu takip et derim, yeni yeni arkadaşlarımız ameliyat oluyor her gün.. Deneyimlerini oku derim :)

Benimde böyle küçük bir derdim var.
Neler denemedim ki.

Kuru üzüm çekirdeği , Mersin Yağı , Masajlar ıvırlar zıvırlar..
Yok eğer zayıfsanız malesef olmuyor varsa çözüm bana da versinler

Benimde böyle küçük bir derdim var.
Neler denemedim ki.

Kuru üzüm çekirdeği , Mersin Yağı , Masajlar ıvırlar zıvırlar..
Yok eğer zayıfsanız malesef olmuyor varsa çözüm bana da versinler

zayıflıkla ilgisi yok arkadaşım.
ben 34 -36 bedenken popomdan büyük memem vardı nerdeyse.
sonra kilo aldım da dengelendi.
yalnız büyük göğüs de o kadar iyi bir şey değil bence.
doğum yaptıktan sonra neneme döndüm.
doğumdan sonra büyük göğüslerinin formunu koruyabilen var mı çok merak ediyorum, ben kendiminkilerden çok şikayetçiyim.

Evet ya buyuk gogusunde oyle bir derdi var bebek olunca .. ama ben bebiş hic dusunmuyorum keza esimde oyle ilerisi ne gosterir bilemeyecegim tabi

Evet ya buyuk gogusunde oyle bir derdi var bebek olunca .. ama ben bebiş hic dusunmuyorum keza esimde oyle ilerisi ne gosterir bilemeyecegim tabi
hayırlısı olsun hakkınızda.
benim çok sarktı göğüslerim, öncesinde çok iyilerdi.
şimdi böyle olunca keşke başından beri küçük olsalarmış diyorum.
sütyenle yine güzel de sütyensiz fena

O zaman neden alamıyorum bilmiyorum..Göğüs kocaman olsunda istemiyorum ama benim cidden küçük 75 bile değil sütyen takmasam dümdüzüm.

boşverin önemli olan sağlıklı olmak

plastik cerrahi de cakistim
hem amekiyat
canım o serviste çalıştıgım için gördüm. bi cok ameliyata ve meme protezi ameliyatına girdim. sadece gorduklerımı ve bizzat doktorundan duydugum komplikasyonlarını yazdım yanlış bilgi verdiğimi dusunmuyorum elbette istisnalar vardır. genel anestezi sonrası ameliyatta binlerce hasta gordum ve risklerini yazdım. bu riskleri almak veya almamak herkesın kendı tercıhı.. herkeste gorulecek dıye bir şey yok zaten...

Protez isi sakat bence, ustteki hemsire hanima katiliyorum, anestezi riskini, komplikasyonlari gecsek bile, sonucta bu bir ameliyat bitince agrisi, sizisi oluyor.

Aquafilling diye bir sey gordum, ameliyatsiz, gogse organik bir maddeden dolgu yapiliyor. Bence onu arastirin, ameliyat derdi yok en azindan.

Bu riskler zaten her ameliyatta var. Böbreğinden rahatsız olan nasıl ki böbrek ameliyatı oluyorsa bence memelerinden şikayeti olanın da bu ameliyatı olması çok doğal.. Konu sahibi arkadaş memem hiç yok demiyor varmış biraz da olsa, benim öyle olsa ameliyat düşünmezdim ama benimki gereklilikti oldum.

Hamile kalınca büyüyor diye biliyorum. Bence yapmayın

Aquafilling geçici bir yöntem.. Meme içine direkt sıvı enjektesi protez kadar sağlam ve güvenilir bir yöntem değil. O yöntemle büyüten arkadaşlar 1 ay sonrasında bile gözle görülür küçülme yaşadıklarını yazıyorlar.

pekı canım sen estetık gorunusdem duyulan rahatsızlıgı dıgerlerıyle bir goruyorsan baska soz dusmez..saygı duyarım :) iyi akşamlar herkese...

pekı canım sen estetık gorunusdem duyulan rahatsızlıgı dıgerlerıyle bir goruyorsan baska soz dusmez..saygı duyarım :) iyi akşamlar herkese...

Anlatamadım galiba, benim ameliyat olma nedenim estetik görünüş değildi, gereklilikti ama farklı nedenle olanlara da saygı duyarım ve sizler gibi vazgeçirmeye çalışmam.

canım yaşın ilerledikçe kilo alacaksın hamilelikte de büyüyecek .benim de hiç yoktu kompleks yapardım şimdi çok güzel oldular.sakın operasyon yaptırma içi çok destekli sütyenler var iki kat büyük gösteriyor onlardan al.doğum yapmadan estetiği düşünme bile.eşin de det etmiyormş sorun yok.eşinin de bu konuda faydası olabilir .orası fantezi dünyanıza kalmış daha açık söyleyemeyeceğim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…