canım peki merak ettim büyüyen sadece göğüslerin mibenim bir arkadaşım varda o da öyle söylüyor göğüsleri genç kızkenki haline göre evet büyümüş ama bakıyorumda zaten başka yerleri de büyümüş . kilo alınca zaten evlenmesemde büyür[/QUOT
Eevet bir beden farkım oldu.
Evet bir beden farkım oldu
Bazilari genetik tatlim ya bende taniyorum oyle arkadas boy 153 fln zayif goguslerse kavun gibi biride boy 170 65 kiloydu gogusleri yok gibiydi isteO zaman neden alamıyorum bilmiyorum..Göğüs kocaman olsunda istemiyorum ama benim cidden küçük 75 bile değil sütyen takmasam dümdüzüm.
O istemeyen erkek arkadaşlar, kocalar ameliyat sonrasında müptelası oluyorlar canım.. Ayrıca sen istedikten sonra ona ne oluyormuş, buna saygı durmak zorunda.. İki meme arasındaki asimetri de giderilir böylece :)
Bebek düşünüyorsanız silikon emzirmede sıkıntı oluşturuyor diye biliyorum. Demet aAkalın bundan dolayı emziremedi çocuğunu. Bekar bir kadın bunu belki çok önemsemez ama anne olduğunuzda bunu sizin canınızı nasıl yaktığını acı bir tecrübeyle öğrenmiş olabilirsiniz. Çok sık hastalana çocuklar anne sütü alamayan çocuklardan oluyor daha çok... Bencebir kaç yıl daha idare edin bebeğiniz olsun emzirin sonra silikon düşünün. ama tabi sizin yine de
Bu riskler zaten her ameliyatta var. Böbreğinden rahatsız olan nasıl ki böbrek ameliyatı oluyorsa bence memelerinden şikayeti olanın da bu ameliyatı olması çok doğal.. Konu sahibi arkadaş memem hiç yok demiyor varmış biraz da olsa, benim öyle olsa ameliyat düşünmezdim ama benimki gereklilikti oldum.
Aquafilling geçici bir yöntem.. Meme içine direkt sıvı enjektesi protez kadar sağlam ve güvenilir bir yöntem değil. O yöntemle büyüten arkadaşlar 1 ay sonrasında bile gözle görülür küçülme yaşadıklarını yazıyorlar.
Zayıflıkla alakası yok diyen arkadaslar. Bence genellemeyin sizin zayıfken bile büyüktür göğüsleriniz ama bu nadir bir durum. Genetiktir sizinki. Siz çok zayıf olup da göğüsleri 75d olan kaç kişi gördünüz hayatınızda?
Bu saçma bir düşünce olsa kendimizden örnek vermezdik heralde.
Bebek düşünüyorsanız silikon emzirmede sıkıntı oluşturuyor diye biliyorum. Demet aAkalın bundan dolayı emziremedi çocuğunu. Bekar bir kadın bunu belki çok önemsemez ama anne olduğunuzda bunu sizin canınızı nasıl yaktığını acı bir tecrübeyle öğrenmiş olabilirsiniz. Çok sık hastalana çocuklar anne sütü alamayan çocuklardan oluyor daha çok... Bencebir kaç yıl daha idare edin bebeğiniz olsun emzirin sonra silikon düşünün. ama tabi sizin tercihiniz yine de
benimkinin alni biraz acilmisti sac ektircekmis bu hafta.:)))) banada bi umut dogdu.tabi hic bahsetmedim boyle biseyden ama belki isteyebilir diyorum artik.daha zamani da var zaten.simdilik sadece fusuncede.
Sizi bulmuskrn biraz soru soruyum.olculrrim 79a 90.cok kucuk sayilmaz aslinda.bi avuc varlar.ama ben buyuk seviyorum.dogal damla seklinde ve yumusak istiyorum.dokundugumda kesinlikle anlasilsin istrmiyorum.sizin anlasiliyo mu sekli nasi duruyo ve yumusak mi.
o sadece meme ucu kesisinde olabiliyo.meme alti ve koltuk altindan boyle bi sorun olmuyo.
Vallahi, bence verdiginiz ornek alakasiz, insanlar bobreklerinden hastalarsa, ameliyat zorunluysa ameliyat olur. Ben de bobregimi sevmiyorum, bir ameliyat olayim demez. Estetik ameliyatlar keyfi, zorunlu degiller, iltihap riski, ameliyattan sonra cekilen izdirap vs goze almak gerekiyor.
Nerden biliyorsunuz, estetik cerrah misiniz yoksa maddeyi siz mi imal ediyorsunuz ?
Bu kadar istatistigi nerden topladiniz, yaptiran herkesle tek tek mi konustunuz ?
Kuculenler olmus olabilir, ama kuculmeyenler de var, benim yaptiran 2 arkadasim var, 2si de memnun. Biraz kuculme, erime olmasi bence yabanci madde tasimaktan da, ameliyat sonrasi agrisindan da daha iyi.
aaa öylemişmiş, ben bunu bilmiyordum, tabi eski yöntemler ile şimdikiler çok farklıdır.. bebek için sıkıntı yoksa çok güzelCanım hiçbir şekilde emzirmede sıkıntı olmuyor. Demet Akalın yanlış hatırlamıyorsam 8 defa ameliyat olmuş, malum eski protezler şimdikiler kadar sağlam ve kaliteli değildi, ayrıca o zamanın teknikleriyle süt kanalları da kesiliyordu. Şu an bu yöntem kullanılmıyor.
aaa öylemişmiş, ben bunu bilmiyordum, tabi eski yöntemler ile şimdikiler çok farklıdır.. bebek için sıkıntı yoksa çok güzel
Ben o kadar detay bilmiyorum, Demet akalının emzirme sıkıntısını duyunca, o da silikondan kaynaklı diyince. Öyle bilgi edinmiş oldum. Yoksa pek vakıf değilim. öyle bir sıkıntı yoksa sorunda yok o zaman.o sadece meme ucu kesisinde olabiliyo.meme alti ve koltuk altindan boyle bi sorun olmuyo.
Canım hiçbir şekilde emzirmede sıkıntı olmuyor. Demet Akalın yanlış hatırlamıyorsam 8 defa ameliyat olmuş, malum eski protezler şimdikiler kadar sağlam ve kaliteli değildi, ayrıca o zamanın teknikleriyle süt kanalları da kesiliyordu. Şu an bu yöntem kullanılmıyor.
Aradaki fark 11, ufak değil bence göğüsleriiz ama tabi büyük göğüs isteyebilirsiniz bunu da normal karşılıyorum ben.. Size tavsiyem damla değil de yuvarlak protez taktırmanız, gerçek meme de yuvarlaktır ama dik durduğumuzda damla şeklini alır. Damla protezlerin üst kısmı boş kalıyor ileriki zamanlarda :) Benim anlaşılmıyor protez olduğu, oysa daha 3 ay oldu ameliyat olalı ve 6 ay-1 yıl arasında en doğal görünüme kavuşacaklar. Dokunduğumda da hissetmiyorum, kaldı ki benim meme dokum sıfırdı, hiç
z.
siz meme ucu mu oldunuz.iziniz ne durumda.belki de ben seklinden ve asimetriden dolayi rahatsizlik duyuyorum.birde kollar bacaklar kalca dolgun.gogus gozume carpiyo.asimetri dolguyla giderilebiliyo sanirim.illaki silikona gerek yok.ama silikonla beraber daha mantikli sanki.yarin ameliyat olcakmis gibi soruyorum size ama merak ediyorum.yoksa evlenip cocuktan sonra dusunuyorum.deforme de olursa.
Benim meme ucu ufak olduğundan meme altı oldum. Birbirimizi izlemeye alalım, fotoğraflarıma bakabilirsiniz.
Benim meme ucu ufak olduğundan meme altı oldum. Birbirimizi izlemeye alalım, fotoğraflarıma bakabilirsiniz.
düzken evlendikten sonra 90 mı oldu..cidd,Yeni evlendiğimde bir avuçtu tatilde sütyen bile takmiyodum gezerken belli olmuyordu çünkü. Sonra zamanla büyümeye başladı. Evlilik yariyo.doğum falan derken suan 90 oldu buyur merak etme yani
Okadar da düz değildi canım 75 filan emin değilim ama avuç içi kadar falandi öyle hiç yok değildi tabiidüzken evlendikten sonra 90 mı oldu..cidd,misiniz
kafein göğüs dokun aslında yok sayılmaz bu şekilde neden bi süre doğal yolları denemiyorsun.cok iyi olur.telefondan giriyorum bilgisayara gecince takibe alicam.musait oldugumda da fotograf ekleme cesareti gosterirsem yorumunuz bekliyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?