Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar kizlar erkenden pazari hallettim geldim.
Aksam daha ucuz oluyor aslinda ama kalabalik oluyor.

2kilo domates 4tl (miss gibi kokuyordu)
1kilo patlican 3tl
5tllik sogan
1kilo salatalik 2.5tl
3 bag karalahana 4.5tl
1 kilo biber 2.5tl.

Havuc falan almadim pek yoktu marketden bakarim artik hafta ici

Hamur mayalicam gece pisi yapicam.
Esim pideye gidincede 2 yufka aldircan onlada sigara boregi sarip dolaba koyucam sahurluk olur baska gece.

Selamlar herkese
gulfemhatun çok geçmiş olsun canım.
Ben de bugün ev düzenlemeye verdim kendimi. Sabahtan beri uğraşıyorum. O kadar dikkat etmeme rağmen evde gene ıvır zıvır birikiyor. Atılacak 1 torba dolusu malzeme çıktı. Mutfakla kızın oyun malzemelerinin olduğu çekmece kaldı. Onları da halledip sıcak suya atacağım kendimi.

Selam kızlar
Hayırlı Ramazanlar olsun hepimize..
Geçmişi çok okuyamadım da birşey soracağım tatil düşünüyoruz kurban bayramında ama fiyatı çok yüksek olmayan bir otel olursa bize uyar ancak.

tr_lelli sen birkaç oteli söylemiştin önceden de tekrar yazabilir misin rica etsem..
Önerisi olan varmı kızlar antalya taraflarında özellikle...

hayırlı ramazanlar kızlar
vakit geçirmek için avmye gittik aman ne kalabalık ne kalabalık
en uygun markadan en pahalısına kadar her mağazada metrelerce kasa kuyruğu vardı insanlar deli gibi alışveriş yapıyor
ben hiçbişey almadım ihtiyaç dışı alışveriş yapmamaya devam

Selam kızlar.. Eşim bu aksam da iftarı dışarda açacak. Ama son günmüş, ramazan sebebiyle denetim erken bitiyor. Ben de oruçlu degilim yarin tutmaya başlıyorum insallah. Annemlerden de yeni geldim sayılır. Geldim ki eşim kuruüzüm, pestil, hurma, kuru kayısı gibi çok faydalı hem de yumuşacık seyler almış. Onları saklama kaplarina koydum. Annem ceviz vermisti o lari da bi kaba koydum, mutfak masasinda dursun gözümüzun onunde olursa yeriz yoksa akil edemeyiz yemeyi :) ben mercimek çorbası yapayım diyorum iftarlarda içilir. Birazını dondurucuya atarim. Biraz fazla domatesim var tuketemedim onlari rondodan geçirip dondurucuya atsam kurtarmis olurum. Salatiliklari da rendeleyip atarim cacık yapınca kullanırım. Mutfakta biraz zaman harcayacam bugün. Bi de ütüm var.. bakalim baslamak lazim bi yerden..

Selam kızlar ..elimize bir yerden 40000 kadar para gelecek..eşime vermek istemiyorum kesin ona buna verir..bir tavsiyeniz var mı ?dolar altın falan yüksek galiba..ne yapsam bilemedim..bu konularda şansımız yoktur pek..
Altin almak icin uygun suan
Ama bir kac ay sonra bozduracaksaniz zarar edersiniz.
Ne güzel biseymiz kizzzz
Pek ozlenmisim
:))) insan seviniyor
Ben de sizi özledim

Bu ara bizim çok ekstra harcama çıktı
Malesef
Ama olsun hayırlısı buymuş
Sahalara geri dönüyorum
Ooo sensiz olurmu yaw.
Daha Beth18 gidip is yapcak o yokken onu konuscaz :) akli burda kalcak.
Canim isine yararmi ki antalyada degil.
Fethiye lykia botanika
Bodrum yalikavak Golden Age
Didim Tarhan otel
Fethiye YelHoliday Resort
6gun 5 gece geneli 2000tl.

Hepsinin yorumlarini inceledim
Golgen Agede kaldim tavsiye ederim

Selam kizlar
Tum sayfalari okumada yazamadim

Beth18 gulfemhatun cok gecmis olsun.

Dun kizimi da ise goturmustum 1 de geldik uyuduk 6 ya kadar sonrada iftara hazirlik derken ilk gunu rahat atlattim.
Aksaminda da sahile ciktik biraz dolandik. Biryere oturduk canli muzik kahve falan eve geldik saat 12 ye geliyodu.
Yemek yiyip yattik.
Bugun de kizin dolabini duzenledim
Yazliklar kisliklar uzerine olmayan kiyafetleri ayirdim.

Kizi oglen uykusuna uyuturken uyumusum bende. Oncesinde taze fasulye yemegi yapmistim. Kalkinca da evde yaptigim eriste makarnasi ve cacik yaparim diye rahattim.
Uyurken esim seslendi saat 8 e geliyodu. Kostur kostur yaptik hemen yedik ictik simdi de yerimden kalkasim yok

Esimin dogum gunu icin cuma gunu gittigimiz yeri cok begendi esim.
Hesap ta bekledigimden daha az gelmisti.
180 tl odedik. Esim karttan odedi. Benik odememe izin vermedi.
Sonrasinda esimin kardesi pasta almis kv de gittik pasta kestik guzel gecti

Hayirli ramazanlar ...
Hepiniz ayri ayri aklimda duamdasiniz..
Bu ay biriktirme degil olabildigince verme zamani, paradan, zamandan, uykudan herseyden..
Bende uzerimdeki olu topragini brz arttim brz toparlandim.
Bu hafta isyerinde birinin uzerime is yikmasi sayesinde brz yogun gececek.
Bakalim brz olsun sabirli olabilirsem ramazanin hakkini verebilirim belki.
Annem teyzeme gecmisti, eski komsulari 100 tl gondermis, uzerini tamamlayip gr altin alacagim cunku kenarimda hic para kalmadi.
Onun disinda zekatimizi paylastirmaya calisiyoruz. Siz olsaniz ilk kriter ne yapardiniz. En yakinmi, en ihtiyaci olanmi, acil saglik problemlerimi yoksa her yil verilen aslinda cok ihtiyaci olmayab standart yerlermi

E Esila09 bence zamana bırak karşına çıkanlara ver zaten nasibi olana gidiyor
Bence en ihtiyacı olan ama tabi onu bulmak da zor oluyor

Ben dün biraz merdiven silmeye gelen ablaya verdim ramazanın ilk günü diye

2 tane de ramazan paketi almayı düşündük eşimle hani marketlerde oluyo ya onu da muhtara sorup vericez

Daha düşünmedik gerisini

Ramazan ne güzel şey ya

Malesef su an hepsi karsima cikti, parada hazir bekletmeye gerek yok diye dusunduk.
Ama sorumlulugu agirmis, ilk defa bu yil bunu yasiyorum, bende cok ihtiyacim oldugu gunler oldu bir zil sesi ile dunyam aydinlandi simdiki halime bin sukur bin sukur..

Sanirim ilk sira saglik sorunu icin olacak
Sonra ihtiyaci olan iki kisi
Standart yerleride atlamayiz her yil oldugu gibi beklerler ama miktar dusuk olur
Birde kayinvalideme vericez oda istedigine ileticek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…