- 2 Ekim 2015
- 464
- 1.382
- 113
Derya cım sağol canım.
Sana da geçmiş olsun. İnşallah güzel çıkar sonuçların.
Kalktım salonu mutfağı toparladım temizledim
Süpürge yapıcam
Çamaşır katlıyor um
Epeydir tv izlemedim
Bi baktım neler var
Canım ben geldim bugün mesajını şimdi gördüm çıkmadan gorsem seni cagirirdim ciddenYollim canim
Gidersen bir gun bulusalim orda birlikde talan ederiz
yaşasın gezmelerSelam kızlar, hayırlı cumalar... Nasılsınız?
aklımda kalan kadar alıntı yapayım..
@elecda canım Allah kolaylık versin valla. yolda geçen zamana üzülüyorum ben.
tr_lelli hadi canım bulmuşsun bayağı istediklerini. Bu arada Balıkesirdeyim beklerim :)
nora2010 geçmiş olsun canım.
zelalke Valla iyisin hep gezmeler..
M maviduvar1 hayırlı olsun canım birikimlerin..
Merhaba kızlar
Bu aralar malesef ben harcıyorum.
Az önce 2 gr altın, 100 Euro ve 100 gr aldım. 2 hafta sonra yurtdışına çıkacağız. Eurolar oraya gidecek. Zaten her ay 100 Euro yu bu seyahat için alıyorduk.
Henüz Deniz tatili ayarlamadık. Biz otel sevmiyoruz ama oğlum çok istiyor. 2 gece bir yete gidiyoruz. Gitmeden bir kaç gün önce ets nin fırsat otellerinden ayarlıyoruz. Çok uyguna geliyor.
Biz butik otel tarzı tatili daha çok seviyoruz. Onun için de henüz plan yapmadık. Ama Ege her zaman gözdemizdir. Dalyanı çok seviyoruz mesela...
Dalyanda biz apart gala da kaldık bir kaç sefer. Nehir kenarında değildi ancak biz memnun kalmıştık.Birikimlerin bereketli olsun cnm. Dalyana bir kere gitmiştim. Çok ama çok beğendim.
Nehir kenarında sirius otelde kalmıştım. Bir aile işletiyordu. Sıra sıra odaları vardı ve her konuda çok yardımcı olmuşlardı.
Bu yaz sonuna doğru tekrar gitmeyi planlıyorum. Yine aynı yerde kalırız diye düşünmüştüm. Ama senin tavsiye edebileceğin bir yer var mı?
Burası da merkezdeymiş, tercih edilebilir. Çok da güzel yorumlar var.Dalyanda biz apart gala da kaldık bir kaç sefer. Nehir kenarında değildi ancak biz memnun kalmıştık.
Çok teşekkür ederim
Canım dur bakalım daha doktor görmemiş bile sıkma sen canıni geçmiş olsuntahlilleri aldım ama dr yokmuş, şöyle bi kabataslak bilgiyle durum hiç açıcı değil bütün değerler dalgalı.. Çocuğumun kardeş hayali artık iyice uzaklaşıyor.. hep tek çocuk düşünen ben, bir anne olarak çocuğum için çok üzülüyorum... keyfim iyice kaçtı kızlar..
Sağol canım.. yeni bi durum değil sadece biraz düzene girince umutlanmıştım o yüzden yaptırdım zaten ama boş. Hayırlısı olsun.Canım dur bakalım daha doktor görmemiş bile sıkma sen canıni geçmiş olsun
Bence de yaş pasta güzel bi seçim olur. en azından şerbetli tatlı kadar ağır olmaz bu sıcaklarda.kızlar akşam eltimlere davetliyiz ya diyorum ki bi yaş pasta mı alsam çocuklar çok sevinir.. hep tatlı tarzı alırız, balava şöbiyet falan amabu sefer çocuklara hitap etsin hem tabiki biz büyükler için de güzell.. sizce ne alsam??
Canim tam olarak nerede dukkanlar?Canım ben geldim bugün mesajını şimdi gördüm çıkmadan gorsem seni cagirirdim cidden
Güzel şeyler var yeni dükkanlar falan açılmış
Bi gün gelelim ramazan bitsin
Biz beğenmiştik. Baba kız çalıştırıyordu. Odaları da güzeldi. Mutfaklıydı. Kahvaltımızı odamızda yaptık. İstersen birşeyler de pişirebiliyorsun.Burası da merkezdeymiş, tercih edilebilir. Çok da güzel yorumlar var.
Nehir kenarı yada merkezdeki otelleri incelediğimde hiç fiyat yoktu zaten. En fazla 5-10 TL oynuyordu. Teşekkür ederim
Pasta alsan daha iyi olur bencekızlar akşam eltimlere davetliyiz ya diyorum ki bi yaş pasta mı alsam çocuklar çok sevinir.. hep tatlı tarzı alırız, balava şöbiyet falan amabu sefer çocuklara hitap etsin hem tabiki biz büyükler için de güzell.. sizce ne alsam??
Mide bulantisi cook bed bisi gecmis olsunBugun gene çok midem bulanıyor.
3 üncü gün çok halsizim gene.
Evde bişey ellemiyorum mecbur kalmadıkça.
İşe gitmek istemiyorum
Gidip rapor mu alsam ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?