Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu sene bize tatil filan yok.. Düğün masrafları zaten bükecek belimi ama seneye kadar borçlar da bitecek inşallah.. haftasonları günü birliklerimiz var onlar yeter bize.
benim favorim Caprice termal...

Ben mutfagimi temizledim
Evimi supurdum sildim.
Toz aldim.
Balkonu yikadim.
Wc camasir suyuyla yikadim.
Camasir asicam bulasik mak bosalcak.
Corba yapicam.
Kuzenim gelicek o aradi.
Annemle oturuyoruz azcik.
Annem yorgan dikiyor benimde 1 tane yun yorganim var onu dokucez bayramdan sonra falan
Yavas yavas dikiyo sagolsun.

Bizim gideceğimiz de innvista hotel, yenilenmiş bakalım bayramda 6 gece 3100 e aldık, taksitleri başladı bile ilk ayı ödedik 850.
4 taksitte bitecek allah izin verirse..

Derya cım sağol canım.
Sana da geçmiş olsun. İnşallah güzel çıkar sonuçların.
Kalktım salonu mutfağı toparladım temizledim
Süpürge yapıcam
Çamaşır katlıyor um
Epeydir tv izlemedim
Bi baktım neler var

çamaşır, süpürge, tozlarrrr, paspasss hepsi gözümün önünde uçuyo... çalışıyorum ama kafam evde temizlik yapıyo...

yaşasın gezmeler

Birikimlerin bereketli olsun cnm. Dalyana bir kere gitmiştim. Çok ama çok beğendim.
Nehir kenarında sirius otelde kalmıştım. Bir aile işletiyordu. Sıra sıra odaları vardı ve her konuda çok yardımcı olmuşlardı.

Bu yaz sonuna doğru tekrar gitmeyi planlıyorum. Yine aynı yerde kalırız diye düşünmüştüm. Ama senin tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

tahlilleri aldım ama dr yokmuş, şöyle bi kabataslak bilgiyle durum hiç açıcı değil bütün değerler dalgalı.. Çocuğumun kardeş hayali artık iyice uzaklaşıyor.. hep tek çocuk düşünen ben, bir anne olarak çocuğum için çok üzülüyorum... keyfim iyice kaçtı kızlar..

Dalyanda biz apart gala da kaldık bir kaç sefer. Nehir kenarında değildi ancak biz memnun kalmıştık.
Çok teşekkür ederim

Dalyanda biz apart gala da kaldık bir kaç sefer. Nehir kenarında değildi ancak biz memnun kalmıştık.
Çok teşekkür ederim
Burası da merkezdeymiş, tercih edilebilir. Çok da güzel yorumlar var.
Nehir kenarı yada merkezdeki otelleri incelediğimde hiç fiyat yoktu zaten. En fazla 5-10 TL oynuyordu. Teşekkür ederim

Canım dur bakalım daha doktor görmemiş bile sıkma sen canıni geçmiş olsun

kızlar akşam eltimlere davetliyiz ya diyorum ki bi yaş pasta mı alsam çocuklar çok sevinir.. hep tatlı tarzı alırız, balava şöbiyet falan amabu sefer çocuklara hitap etsin hem tabiki biz büyükler için de güzell.. sizce ne alsam??

Bence de yaş pasta güzel bi seçim olur. en azından şerbetli tatlı kadar ağır olmaz bu sıcaklarda.

Kızlar bi sorum var size kızımın odasına zebra perde almak istiyorum. Netten alsam diyorum fiyatlar daha makul? Acaba takabilirmiyim?

Canım ben geldim bugün mesajını şimdi gördüm çıkmadan gorsem seni cagirirdim cidden
Güzel şeyler var yeni dükkanlar falan açılmış
Bi gün gelelim ramazan bitsin
Canim tam olarak nerede dukkanlar?
Ve fiyatlar nasil?
Sen ne aldin yolla bana bende sana aticam simdi aldiklarimi
Pazartesi yada sali enese gidicem kadikoye gidince bakim dukkanlarada

Burası da merkezdeymiş, tercih edilebilir. Çok da güzel yorumlar var.
Nehir kenarı yada merkezdeki otelleri incelediğimde hiç fiyat yoktu zaten. En fazla 5-10 TL oynuyordu. Teşekkür ederim
Biz beğenmiştik. Baba kız çalıştırıyordu. Odaları da güzeldi. Mutfaklıydı. Kahvaltımızı odamızda yaptık. İstersen birşeyler de pişirebiliyorsun.

Pasta alsan daha iyi olur bence

Bugun gene çok midem bulanıyor.
3 üncü gün çok halsizim gene.
Evde bişey ellemiyorum mecbur kalmadıkça.
İşe gitmek istemiyorum
Gidip rapor mu alsam ;(
Mide bulantisi cook bed bisi gecmis olsun
Tuzlu seyler yiyip bastirmaya calis.

zelalke pasta iyi fikir canim
Benim bile canim istiyor
Ama ramazan diye taze varmidirki olurmu ki diye almadim.
Ufaklarindan alicam kendine pastasi guzel olan bir pastane var burda canim istiyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…