Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şimdiden iyi tatiller canım.
Özel araçla ne de güzel olur.
Akyaka yı çok tavsiye ettiler bize.
Bende Didim istiyorum ama eşim hiç tatil e gitmek istemiyor
Eylül de gidicez bakalım biryerlere.

Günaydın kızlar yetişebildiğim kadar takip ediyorum sizi
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin
Ramazanı çokseviyorum huzur veriyor insana.
Dün avans günü idi gün paralarını verdim, fitre gönderdim bayram harçlığı ayırdım çocuklar için biraz da Kumbarama attım
Tatil planları da var ne var ne yok kontrol ettim kıyafet ihtiyacım yok, güneş kremleri aldım deniz yatagı kolluk vs
Büyük oğluma birkaç şort alacağım o kadar.
Kurbanda bizim tatil inş çok var daha hepinizi göndereceğim ondan sonra

Yollim canim
Gidersen bir gun bulusalim orda birlikde talan ederiz

Yemek yapmayı unutcan kız :)
ayy sorma ben baya baya unutuyorum:))

Günaydın
Hep hazıra kondun sanki bu ramazan zelalke
aynen öyle oldu.. sağolsunlar davetediyorlar.. benim durumumu da biliyorlar.. evim müsait değil bu zamanlar.. taşınma telaşı da var, bi de şuanki evde çok fazla böcek var.. herkese demişim zaten kusura bakmayın kendi evime geçince davetlere başlayıp telafi edeceğim inşallah..

Gecmis olsun canim
Şimdiden iyi tatiller canım.
Özel araçla ne de güzel olur.
Akyaka yı çok tavsiye ettiler bize.
Bende Didim istiyorum ama eşim hiç tatil e gitmek istemiyor
Eylül de gidicez bakalım biryerlere.
Bizde hala rezervasyon yaptiramadik
Fethiyede bir otel daha buldum esimde cok begendi ama denize uzak yurume mesafesinde degil
Sahra su holiday village
Havuzu bol yorumlar cok iyi.

bendekiler de tl olarak duruyor yaa.. bilezik yapacam diye birşey almıyorum. bekliyorum..

Gecmis olsun canim

Bizde hala rezervasyon yaptiramadik
Fethiyede bir otel daha buldum esimde cok begendi ama denize uzak yurume mesafesinde degil
Sahra su holiday village
Havuzu bol yorumlar cok iyi.
Aquasis e baksana.
Ben şimdiye dek bi tek orayı çok beğendim canım. Didim de...denize sıfır 1 yıllık otel
Bizde ysptırmadık
Bayramdan sonra bakıcaz

kızlar maaşım yatmış.. şuan dağıtacak borç da yok biz normalde ay başıda dağıtıma başlarız.. ayy erken harcamalar yapmamaya dikkat etmeliyim çünkü 40 gün sonra diğer maaş(

Şusm elimde hiç para yok.3 bin civarı zulaya atmıştım şubatta eşime verdim bsnksyı kapattık.
Para olarak duruyor du.
Ama şuan elime para geçse,gram altın alırdım

Merhaba kızlar
Bu aralar malesef ben harcıyorum.
Az önce 2 gr altın, 100 Euro ve 100 gr aldım. 2 hafta sonra yurtdışına çıkacağız. Eurolar oraya gidecek. Zaten her ay 100 Euro yu bu seyahat için alıyorduk.

Henüz Deniz tatili ayarlamadık. Biz otel sevmiyoruz ama oğlum çok istiyor. 2 gece bir yete gidiyoruz. Gitmeden bir kaç gün önce ets nin fırsat otellerinden ayarlıyoruz. Çok uyguna geliyor.

Biz butik otel tarzı tatili daha çok seviyoruz. Onun için de henüz plan yapmadık. Ama Ege her zaman gözdemizdir. Dalyanı çok seviyoruz mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…