Yemek yapmayı unutcan kız :)Teşekkürler kızlar. İşe geldim bugün daha iyiyim. Aksam eltime iftar a davetliyiz. Bugün de yemek derdi yok:)
Teşekkürler kızlar. İşe geldim bugün daha iyiyim. Aksam eltime iftar a davetliyiz. Bugün de yemek derdi yok:)
Bayramdan sonra tatile gidicez 5 6 gun fethiye tarafina
Arabayla gidicez gezerek
Alisveris yapmam lazim
Sandalet almam lazim.
Kot sort istiyorum
Elbise ve tshirt lerim var.
Sapkam da var kizima alicam sapka
Bikini alabilirim var 4 5 tane ama belki 1 tane yeni alirim.
Yarin yegenimin dogum gunu var yarin oba hediye bakacagim
Babalat gunu icin esime ve babama hediye alacagim
Cok para lazim bize cook
Yollim canim@elecda @meyraa canimlar allah kolaylık versin
tr_lelli kizzzz demek mackenzy kardeşiyiz senle ben de ordan bi sürü şey buluyorum hem de uygun fiyatı. Bi de bahariyedeki mangonun yakınlarına yeni bi butik açılmış trend li biseymis ismi . Bana da kuzenim söyledi. Yarın gidip bakcam . Ya da yarından sonra keyfime göre. Sana mutlaka yazarim ne var ne yok. Senin aldıklarını merak ettim gondersene bana
ayy sorma ben baya baya unutuyorum:))Yemek yapmayı unutcan kız :)
aynen öyle oldu.. sağolsunlar davetediyorlar.. benim durumumu da biliyorlar.. evim müsait değil bu zamanlar.. taşınma telaşı da var, bi de şuanki evde çok fazla böcek var.. herkese demişim zaten kusura bakmayın kendi evime geçince davetlere başlayıp telafi edeceğim inşallah..Günaydın
Hep hazıra kondun sanki bu ramazan zelalke
Gecmis olsun canimRahatsizim kızlar.. ilaçlar ağır geldi demek yan etkilerini gösteriyor.. halsizlik, ateş, baş dönmesi. Yemeği zor hazirladim sağolsun eşim topladı mutfağı. Ben uzandım.. biraz once ben severim diye çiğköfte almış getirmis. Biraz yedim yine uzandım.
Bizde hala rezervasyon yaptiramadikŞimdiden iyi tatiller canım.
Özel araçla ne de güzel olur.
Akyaka yı çok tavsiye ettiler bize.
Bende Didim istiyorum ama eşim hiç tatil e gitmek istemiyor
Eylül de gidicez bakalım biryerlere.
bendekiler de tl olarak duruyor yaa.. bilezik yapacam diye birşey almıyorum. bekliyorum..Altın biraz düşmüş sanırım
Birikim için de yarım altın parası ayırdım
Aslında ata altın almak istiyorum ama para yetmiuor. Yine de nakitte tutmaktansa altına çevirmek daha mantikli sanki.
Siz birikimlerinizi neye yapıyorsunuz?
Aquasis e baksana.Gecmis olsun canim
Bizde hala rezervasyon yaptiramadik
Fethiyede bir otel daha buldum esimde cok begendi ama denize uzak yurume mesafesinde degil
Sahra su holiday village
Havuzu bol yorumlar cok iyi.
Şusm elimde hiç para yok.3 bin civarı zulaya atmıştım şubatta eşime verdim bsnksyı kapattık.Altın biraz düşmüş sanırım
Birikim için de yarım altın parası ayırdım
Aslında ata altın almak istiyorum ama para yetmiuor. Yine de nakitte tutmaktansa altına çevirmek daha mantikli sanki.
Siz birikimlerinizi neye yapıyorsunuz?
15 inde mi yatıyor sizin.kızlar maaşım yatmış.. şuan dağıtacak borç da yok biz normalde ay başıda dağıtıma başlarız.. ayy erken harcamalar yapmamaya dikkat etmeliyim çünkü 40 gün sonra diğer maaş(
yok canım bizimde 30 unda.. ama bayram sebebiyle erken yatırdılar bu ay..15 inde mi yatıyor sizin.
Bizim 30nda yatıyor haftasonu na denk gelirse 28 i.
Sen leylegi havada gordun hatuna bahhh yawteşekkür ederimtr_lelli . bak ben bu akşam da yemeğe davetliyim:)
Bakim canim hemen.Aquasis e baksana.
Ben şimdiye dek bi tek orayı çok beğendim canım. Didim de...denize sıfır 1 yıllık otel
Bizde ysptırmadık
Bayramdan sonra bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?